Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Enuoki Keczuoki BSC CZOSNEK
enuok Tactiek pablo klucze 2
59% Balbezit 41%
37% Spel op eigen helft 63%
16 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.3 gemiddelde waardering 36.5
solid Schieten average
solid Passen adequate
average Verdedigen average


18e minuut.
Peresin geeft een hoge lob. Klungelig pakt La Volpe de bal. Kuzera bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzera schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Harasimczuk speelt de bal door. Salvaderi rent richting de bal. Salvaderi probeert naar een medespeler te passen. Bá Thịnh rent richting de bal. Bá Thịnh schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Kondrot kopt de bal weg. Bá Thịnh is nu in balbezit. Salvaderi is nu in balbezit. Bá Thịnh bereikt de bal nog maar net als eerste. Bá Thịnh schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Barragán met een harde bal richting middenveld. Podliński kopt de bal weg. Pişkin heeft problemen om de bal te vangen. Bá Thịnh bereikt de bal nog maar net als eerste. Bá Thịnh haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Kondrot bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondrot passt de bal met de wreef. Bá Thịnh heeft problemen om de bal te vangen. Bá Thịnh draait met de bal, schiet en ... Barragán probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Garcia bereikt de bal nog maar net als eerste. Garcia geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Lónich de bal onder controle te krijgen. Kuzera rent richting de bal. Kuzera schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Enuoki Keczuoki 36%, BSC CZOSNEK 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Enuoki Keczuoki - BSC CZOSNEK 0:0

46e minuut.
Peresin bereikt de bal nog maar net als eerste. Peresin speelt de bal door. La Volpe rent richting de bal. Garcia verovert de bal door een tackle van achteren. Garcia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Podliński kopt de bal weg. Bá Thịnh is nu in balbezit. Mayorga rent richting de bal. Bá Thịnh onderschept slim de pass. Bá Thịnh schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Podliński probeert naar een medespeler te passen. Małysz is nu in balbezit. Małysz geeft een lange en hoge pass. Bá Thịnh bereikt de bal nog maar net als eerste. Bá Thịnh schiet op doel. Barragán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Salvaderi rent richting de bal. Salvaderi speelt de bal door. Bá Thịnh is nu in balbezit. Bá Thịnh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Enuoki Keczuoki - BSC CZOSNEK 1:0

75e minuut.
Małysz geeft de bal voor. Galko kan de bal niet met de borst controleren. Bá Thịnh bereikt de bal nog maar net als eerste. Bá Thịnh draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Podliński met de inworp. Salvaderi rent richting de bal. Salvaderi passt de bal in één keer door. Bá Thịnh rent richting de bal. Bá Thịnh draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Salvaderi is nu in balbezit. Salvaderi geeft de bal voor. Klungelig pakt Mayorga de bal. Bá Thịnh is nu in balbezit. Bá Thịnh haalt uit met een fantastische trap. Barragán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Enuoki Keczuoki 38%, BSC CZOSNEK 62%.
Enuoki Keczuoki - BSC CZOSNEK 1:0