Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ks Zastalowskie Furia Sokołów FC
., . Tactiek 433
54% Balbezit 46%
35% Spel op eigen helft 65%
25 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
47.6 gemiddelde waardering 43.3
zeer goed Schieten solide
solide Passen goed
solide Verdedigen redelijk


2e minuut.
Villa speelt de bal door. Sályi rent richting de bal. Sályi passt de bal zonder na te denken. Dávila is nu in balbezit. Dávila haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Rosendo verovert de bal door een tackle van achteren. Migiakis verovert de bal door een tackle van achteren. Migiakis met een sublieme pass. Daar is Dávila, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dávila schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Migiakis passt de bal in één keer door. Benie geeft de bal voor. Büyükşen speelt de bal door. Dávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávila draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Damian kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Büyükşen rent richting de bal. Büyükşen passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Rosendo de bal. Sályi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sályi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Sidro passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Podpora de bal onder controle te krijgen. Einasto met een sublieme pass. Sályi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sályi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Einasto is nu in balbezit. Sályi bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Merz ... Strafschop! Merz krijgt een gele kaart. Sályi wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Sályi kan niet meer verder spelen. Starszak komt het veld opgelopen. Dávila neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Zastalowskie - Furia Sokołów FC 1:0

23e minuut.
Klungelig pakt Dávila de bal. Dávila probeert naar een medespeler te passen. Starszak rent richting de bal. Starszak haalt uit met een fantastische trap. Damian maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Na een snelle pass probeert Rzepa de bal onder controle te krijgen. Puńko onderschept slim de pass. Zanoncini tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zanoncini krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Büyükşen passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Dávila de bal. Rosendo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rosendo krijgt een gele kaart. Dávila is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dávila legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rosendo heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dávila rent richting de bal. Dávila schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Zastalowskie - Furia Sokołów FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ks Zastalowskie 29%, Furia Sokołów FC 71%.
Ks Zastalowskie - Furia Sokołów FC 2:0

49e minuut.
Retter is nu in balbezit. Retter geeft de bal voor. Klungelig pakt Zanoncini de bal. Puńko rent richting de bal. Puńko schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Starszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Migiakis probeert naar een medespeler te passen. Dávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávila haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Zastalowskie - Furia Sokołów FC 3:0

58e minuut.
Rzepa is nu in balbezit. Rzepa geeft een hoge lob. Einasto is nu in balbezit. Einasto geeft de bal voor. Starszak krijgt zijn hoofd ertegen. Damian verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Migiakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Migiakis geeft een hoge lob. Dávila rent richting de bal. Dávila schiet op doel. Damian probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Zastalowskie - Furia Sokołów FC 4:0

62e minuut.
Retter geeft een lange en hoge pass. Villa met een sublieme pass. Klungelig pakt Rosendo de bal. Dávila is nu in balbezit. Dávila schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Escobar is nu in balbezit. Giachetti onderschept slim de pass. Giachetti geeft een hoge lob. Dávila is nu in balbezit. Dávila schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Benie bereikt de bal nog maar net als eerste. Benie geeft een lange en hoge pass. Einasto speelt de bal door. Dávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávila draait met de bal, schiet en ... Damian verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Giachetti is nu in balbezit. Giachetti geeft de bal voor. Dávila is nu in balbezit. Dávila schiet op doel. Damian maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Daar is Escobar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Büyükşen rent richting de bal. Büyükşen passt de bal zonder na te denken. Dávila rent richting de bal. Dávila schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Büyükşen verovert de bal door een tackle van achteren. Büyükşen geeft de bal voor. Dávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávila draait met de bal, schiet en ... Damian probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Retter bereikt de bal nog maar net als eerste. Retter geeft de bal voor. Puńko bereikt de bal nog maar net als eerste. Puńko draait met de bal, schiet en ... Ellul werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Zastalowskie - Furia Sokołów FC 4:1

83e minuut.
Ganz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Entkowski komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Rosendo met een sublieme pass. Pac bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzepa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pac verovert de bal door een tackle van achteren. Pac haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ks Zastalowskie 41%, Furia Sokołów FC 59%.
Ks Zastalowskie - Furia Sokołów FC 4:1