Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Furia Sokołów FC Ks Zastalowskie
433 Tactiek ., .
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
2 Doelpogingen 25
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
44.9 gemiddelde waardering 46.4
solide Schieten zeer goed
solide Passen solide
redelijk Verdedigen solide


3e minuut.
Büyükşen verovert de bal door een tackle van achteren. Büyükşen geeft de bal voor. Sályi kopt de bal weg. Dávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávila haalt uit met een fantastische trap. Damian verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Sályi haalt uit met een fantastische trap. Entkowski probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Einasto neemt de hoekschop. Dávila maakt een snoekduik en kopt de bal. Damian verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Giachetti verovert de bal door een tackle van achteren. Podpora speelt de bal door. Büyükşen probeert naar een medespeler te passen. Dávila rent richting de bal. Dávila draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Sidro is nu in balbezit. Dávila verovert de bal door een tackle van achteren. Rosendo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dávila is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dávila legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Furia Sokołów FC - Ks Zastalowskie 0:1

12e minuut.
Büyükşen speelt de bal door. Einasto probeert naar een medespeler te passen. Dávila is nu in balbezit. Dávila schiet op doel. Damian probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Furia Sokołów FC - Ks Zastalowskie 0:2

16e minuut.
Einasto probeert de bal aan de voet te houden. Einasto passt de bal zonder na te denken. Sályi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sályi schiet op doel. Damian maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Furia Sokołów FC - Ks Zastalowskie 0:3

18e minuut.
Sályi is nu in balbezit. Podpora schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sályi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Büyükşen zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sályi krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Benie passt de bal in één keer door. Iorgulescu rent richting de bal. Iorgulescu passt de bal zonder na te denken. Puńko bereikt de bal nog maar net als eerste. Puńko haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ellul bokst de bal weg.

24e minuut.
Migiakis probeert naar een medespeler te passen. Einasto is nu in balbezit. Einasto passt de bal zonder na te denken. Dávila rent richting de bal. Dávila schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Puńko speelt de bal door. Rzepa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzepa geeft een lange en hoge pass. Dávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávila schiet op doel. Damian bokst de bal weg.

34e minuut.
Sidro kopt de bal weg. Benie bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Villa. Villa krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Sályi verovert de bal door een tackle van achteren. Sályi speelt de bal door. Rosendo rent richting de bal. Dávila onderschept slim de pass. Dávila haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Damian geeft een hoge lob. Puńko is nu in balbezit. Büyükşen onderschept slim de pass. Büyükşen geeft de bal voor. Dávila krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Dávila passt de bal zonder na te denken. Sályi is nu in balbezit. Sályi passt de bal zonder na te denken. Dávila is nu in balbezit. Dávila schiet op doel. Damian verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Furia Sokołów FC 65%, Ks Zastalowskie 35%.
Furia Sokołów FC - Ks Zastalowskie 0:3

48e minuut.
Villa is nu in balbezit. Sidro met een sublieme pass. Rosendo heeft problemen om de bal te vangen. Dávila rent richting de bal. Dávila schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Migiakis passt de bal in één keer door. Einasto is nu in balbezit. Einasto passt de bal in één keer door. Sályi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sályi schiet op doel. Damian kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Daar is Villa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Büyükşen is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Escobar. Escobar krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Daar is Migiakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Migiakis geeft een hoge lob. Dávila rent richting de bal. Dávila schiet op doel. Damian probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Furia Sokołów FC - Ks Zastalowskie 0:4

75e minuut.
Daar is Sályi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sályi passt de bal zonder na te denken. Dávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávila draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Furia Sokołów FC - Ks Zastalowskie 0:5

87e minuut.
Entkowski probeert de bal aan de voet te houden. Einasto rent richting de bal. Einasto geeft een lange en hoge pass. Sályi springt en kopt de bal. Damian werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Rosendo is nu in balbezit. Sályi verovert de bal door een tackle van achteren. Sályi probeert naar een medespeler te passen. Dávila rent richting de bal. Dávila schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Furia Sokołów FC 55%, Ks Zastalowskie 45%.
Furia Sokołów FC - Ks Zastalowskie 0:5