Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Juventus Turyn F.C. FC Mazur Ełk
Wing masta Tactiek big36
59% Balbezit 41%
38% Spel op eigen helft 62%
17 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.6 gemiddelde waardering 43.4
zeer goed Schieten goed
zeer goed Passen redelijk
uitstekend Verdedigen goed


14e minuut.
Pääsuke verovert de bal door een tackle van achteren. Cultraro rent richting de bal. Cultraro passt de bal in één keer door. Manfreto bereikt de bal nog maar net als eerste. Manfreto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Daar is Cultraro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cultraro geeft de bal voor. Manfreto rent richting de bal. Manfreto draait met de bal, schiet en ... Charles probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Zambrotta is nu in balbezit. Pujades speelt de bal door. Klungelig pakt Quang Thắng de bal. Quang Thắng geeft de bal voor. Manfreto springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Turyn F.C. - FC Mazur Ełk 1:0

36e minuut.
Pujades probeert naar een medespeler te passen. Roussias is nu in balbezit. Quang Thắng verovert de bal door een tackle van achteren. Quang Thắng geeft een lange en hoge pass. Manfreto springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Roussias geeft een hoge lob. Kallasmaa is nu in balbezit. Carnegie tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Carnegie krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Roussias bereikt de bal nog maar net als eerste. Roussias geeft een hoge lob. Manfreto is nu in balbezit. Manfreto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Turyn F.C. - FC Mazur Ełk 2:0

42e minuut.
Quang Thắng rent richting de bal. Quang Thắng met een sublieme pass. Kaczewski is nu in balbezit. Manfreto onderschept slim de pass. Manfreto draait met de bal, schiet en ... Charles kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Quang Thắng rent richting de bal. Quang Thắng geeft een lange en hoge pass. Manfreto probeert de bal met de borst te controleren. Cultraro bereikt de bal nog maar net als eerste. Cultraro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus Turyn F.C. 35%, FC Mazur Ełk 65%.
Juventus Turyn F.C. - FC Mazur Ełk 2:0

59e minuut.
Quang Thắng passt de bal zonder na te denken. Kaczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Manfreto verovert de bal door een tackle van achteren. Manfreto schiet op doel. Charles probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bentein geeft een hoge lob. Manfreto controleert de bal met de borst. Manfreto haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Bentein geeft een lange en hoge pass. Kaczewski heeft problemen om de bal te vangen. Manfreto onderschept slim de pass. Manfreto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Turyn F.C. - FC Mazur Ełk 3:0

66e minuut.
Molina komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Cattebeke met een sublieme pass. Bentein bereikt de bal nog maar net als eerste. Bentein geeft de bal voor. Manfreto bereikt de bal nog maar net als eerste. Manfreto draait met de bal, schiet en ... Charles bokst de bal weg.

72e minuut.
Yee Wah met een sublieme pass. Cattebeke bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Molina. Cattebeke raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Taffe komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Zambrotta geeft een lange en hoge pass. Taffe heeft problemen om de bal te vangen. Taffe probeert naar een medespeler te passen. Carnegie bereikt de bal nog maar net als eerste. Carnegie schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Bentein rent richting de bal. Bentein met een sublieme pass. Kwiecień speelt de bal door. Manfreto is nu in balbezit. Manfreto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Turyn F.C. - FC Mazur Ełk 4:0

85e minuut.
Cattebeke rent richting de bal. Cattebeke geeft de bal voor. Manfreto is nu in balbezit. Manfreto schiet op doel. Charles maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus Turyn F.C. 40%, FC Mazur Ełk 60%.
Juventus Turyn F.C. - FC Mazur Ełk 4:0