Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Mazur Ełk Juventus Turyn F.C.
big36 Tactiek Wing masta
38% Balbezit 62%
67% Spel op eigen helft 33%
8 Doelpogingen 24
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
44.5 gemiddelde waardering 57.5
solide Schieten zeer goed
redelijk Passen zeer goed
goed Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Krzemionka kopt de bal weg. Lois rent richting de bal. Lois passt de bal zonder na te denken. Tysiąc is nu in balbezit. Tysiąc draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Cultraro passt de bal in één keer door. Quang Thắng bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Thắng met een sublieme pass. Manfreto is nu in balbezit. Manfreto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Bentein geeft een hoge lob. Manfreto bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Stirling ... Strafschop! Stirling krijgt een gele kaart. Manfreto is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Manfreto neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Quang Thắng rent richting de bal. Quang Thắng geeft een hoge lob. Cultraro kopt de bal weg. Manfreto rent richting de bal. Manfreto draait met de bal, schiet en ... Charles verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Kwiecień met een sublieme pass. Pujades speelt de bal door. Cultraro probeert naar een medespeler te passen. Manfreto rent richting de bal. Manfreto draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Bentein geeft een hoge lob. Daar is Kaczewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manfreto rent richting de bal. Manfreto schiet op doel. Charles maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mazur Ełk - Juventus Turyn F.C. 0:1

28e minuut.
Kwiecień rent richting de bal. Kwiecień geeft een lange en hoge pass. Kaczewski heeft problemen om de bal te vangen. Manfreto bereikt de bal nog maar net als eerste. Manfreto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mazur Ełk - Juventus Turyn F.C. 0:2

30e minuut.
Cattebeke geeft een lange en hoge pass. Inworp. Véliz met de inworp. Krzemionka bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzemionka draait met de bal, schiet en ... Yengeç bokst de bal weg.

32e minuut.
Tysiąc rent richting de bal. Cultraro speelt de bal door. Manfreto bereikt de bal nog maar net als eerste. Manfreto schiet op doel. Charles werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Manfreto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Véliz bereikt de bal nog maar net als eerste. Véliz geeft een lange en hoge pass. Krzemionka bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzemionka haalt uit met een fantastische trap. Yengeç bokst de bal weg.

39e minuut.
Cultraro rent richting de bal. Tysiąc maakt een afschuwelijke overtreding. Cultraro is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kallasmaa met een snel genomen vrije trap. Manfreto rent richting de bal. Manfreto draait met de bal, schiet en ... Charles verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Mazur Ełk 63%, Juventus Turyn F.C. 37%.
FC Mazur Ełk - Juventus Turyn F.C. 0:2

47e minuut.
Quang Thắng passt de bal met de wreef. Pujades rent richting de bal. Pujades passt de bal met de wreef. Manfreto bereikt de bal nog maar net als eerste. Manfreto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Zambrotta geeft de bal voor. Quang Thắng kopt de bal weg. Manfreto rent richting de bal. Manfreto haalt uit met een fantastische trap. Charles werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Pujades is nu in balbezit. Pujades geeft de bal voor. Manfreto is nu in balbezit. Manfreto haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Domínguez verovert de bal door een tackle van achteren. Domínguez geeft de bal voor. Manfreto is nu in balbezit. Manfreto schiet op doel. Charles maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mazur Ełk - Juventus Turyn F.C. 0:3

64e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Molina komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Manfreto controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Taffe komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Kaczewski geeft de bal voor. Zambrotta is nu in balbezit. Lois begaat een overtreding. Lois krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Domínguez speelt de bal door. Taffe bereikt de bal nog maar net als eerste. Taffe geeft de bal voor. Tysiąc bereikt de bal nog maar net als eerste. Tysiąc draait met de bal, schiet en ... Yengeç verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Quang Thắng onderschept slim de pass. Quang Thắng passt de bal zonder na te denken. Kwiecień rent richting de bal. Cultraro rent richting de bal. Cultraro schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mazur Ełk - Juventus Turyn F.C. 0:4

84e minuut.
Bentein rent richting de bal. Bentein passt de bal in één keer door. Kwiecień speelt de bal door. Manfreto is nu in balbezit. Manfreto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Manfreto haalt uit met een fantastische trap. Stirling probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. De afstand naar het doel is niet zo groot. Bentein neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Manfreto krijgt zijn hoofd ertegen. Charles kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Pujades geeft een lange en hoge pass. Molina probeert naar een medespeler te passen. Manfreto is nu in balbezit. Manfreto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mazur Ełk - Juventus Turyn F.C. 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Mazur Ełk 71%, Juventus Turyn F.C. 29%.
FC Mazur Ełk - Juventus Turyn F.C. 0:5