Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vodka Squad BSC CZOSNEK
433M Tactiek pablo klucze 2
55% Balbezit 45%
42% Spel op eigen helft 58%
12 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
42.4 gemiddelde waardering 36.2
adequate Schieten weak
good Passen adequate
good Verdedigen average


5e minuut.
Tomasini passt de bal in één keer door. Zgonjanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Dutkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dutkiewicz draait met de bal, schiet en ... Barragán maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Vodka Squad - BSC CZOSNEK 1:0

10e minuut.
Galko passt de bal met de wreef. Benítez rent richting de bal. Benítez geeft een lange en hoge pass. Benitez rent richting de bal. Benitez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Wasiak onderschept slim de pass. Wasiak probeert naar een medespeler te passen. Dumitraşcu rent richting de bal. Kuzera verovert de bal door een tackle van achteren. Kuzera schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vodka Squad 50%, BSC CZOSNEK 50%.
Vodka Squad - BSC CZOSNEK 1:0

54e minuut.
Inworp. Drewniak met een snelle inworp. Benítez geeft de bal voor. Zgonjanin maakt een snoekduik en kopt de bal. Barragán probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vodka Squad - BSC CZOSNEK 2:0

62e minuut.
Tomasini geeft een hoge lob. Benitez rent richting de bal. Benitez passt de bal met de wreef. Zgonjanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zgonjanin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Benitez rent richting de bal. Benitez schiet op doel. Barragán werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vodka Squad - BSC CZOSNEK 3:0

64e minuut.
Kuzera rent richting de bal. Koşaralp verovert de bal door een tackle van achteren. Koşaralp passt de bal met de wreef. Tomasini rent richting de bal. Tomasini geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Drewniak probeert naar een medespeler te passen. Benítez heeft problemen om de bal te vangen. Benítez probeert naar een medespeler te passen. Zgonjanin rent richting de bal. Zgonjanin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Koşaralp passt de bal zonder na te denken. Benitez rent richting de bal. Tomasini bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomasini geeft een lange en hoge pass. Zgonjanin springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Kirchner met de inworp. Boury rent richting de bal. Boury geeft de bal voor. Kuzera bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzera schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Vodka Squad - BSC CZOSNEK 3:1

84e minuut.
Galko geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Drewniak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dutkiewicz controleert de bal met de borst. Dutkiewicz geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vodka Squad 34%, BSC CZOSNEK 66%.
Vodka Squad - BSC CZOSNEK 3:1