Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Iskra Radwanowice Enuoki Keczuoki
5LIGAŚWIATA Tactiek enuok
49% Balbezit 51%
32% Spel op eigen helft 68%
19 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
53.9 gemiddelde waardering 44.7
zeer goed Schieten goed
zeer goed Passen goed
goed Verdedigen redelijk


14e minuut.
Lónich is nu in balbezit. Câmpeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Krůta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Krůta krijgt een gele kaart. Câmpeanu raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Gándara neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Cuervo geeft de bal voor. Bá Thịnh is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Borjas. Borjas krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Kondrot is nu in balbezit. Kondrot probeert naar een medespeler te passen. Bá Thịnh bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kondrot neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bá Thịnh springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Iskra Radwanowice - Enuoki Keczuoki 0:1

26e minuut.
Kącki geeft een lange en hoge pass. Krůta rent richting de bal. Câmpeanu onderschept slim de pass. Câmpeanu draait met de bal, schiet en ... Hulvég maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Iskra Radwanowice - Enuoki Keczuoki 1:1

30e minuut.
Klungelig pakt Krůta de bal. Harasimczuk rent richting de bal. Luque Ramírez onderschept slim de pass. Luque Ramírez schiet op doel. Hulvég maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Iskra Radwanowice - Enuoki Keczuoki 2:1

37e minuut.
Luque Ramírez passt de bal zonder na te denken. Kącki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kącki passt de bal in één keer door. Hoàng Huy rent richting de bal. Hoàng Huy schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hoàng Huy bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Huy haalt uit met een fantastische trap. Hulvég maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Iskra Radwanowice - Enuoki Keczuoki 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Iskra Radwanowice 30%, Enuoki Keczuoki 70%.
Iskra Radwanowice - Enuoki Keczuoki 3:1

48e minuut.
Borjas geeft een hoge lob. Câmpeanu kopt de bal weg. Hoàng Huy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Luque Ramírez rent richting de bal. Luque Ramírez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Kondrot bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondrot met een sublieme pass. Bá Thịnh rent richting de bal. Bá Thịnh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Iskra Radwanowice - Enuoki Keczuoki 3:2

51e minuut.
Klungelig pakt Azzaro de bal. Azzaro geeft een lange en hoge pass. Hoàng Huy rent richting de bal. Luque Ramírez bereikt de bal nog maar net als eerste. Luque Ramírez draait met de bal, schiet en ... Hulvég bokst de bal weg. Câmpeanu rent richting de bal. Câmpeanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Iskra Radwanowice - Enuoki Keczuoki 4:2

60e minuut.
Lónich bereikt de bal nog maar net als eerste. Lónich geeft een lange en hoge pass. Kondrot rent richting de bal. Kondrot geeft een hoge lob. Bá Thịnh krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Luque Ramírez probeert naar een medespeler te passen. Petrovický bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrovický geeft een hoge lob. Câmpeanu heeft problemen om de bal te vangen. Câmpeanu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Kącki passt de bal met de wreef. Gándara speelt de bal door. Câmpeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Câmpeanu draait met de bal, schiet en ... Hulvég maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

88e minuut.
Párraga Ortiz met een snelle inworp. Luque Ramírez is nu in balbezit. Luque Ramírez passt de bal met de wreef. Câmpeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Câmpeanu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hoàng Huy is nu in balbezit. Hoàng Huy schiet op doel. Hulvég maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Iskra Radwanowice - Enuoki Keczuoki 5:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Iskra Radwanowice 34%, Enuoki Keczuoki 66%.
Iskra Radwanowice - Enuoki Keczuoki 5:2