Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Enuoki Keczuoki Iskra Radwanowice
enuok Tactiek 5LIGAŚWIATA
48% Balbezit 52%
64% Spel op eigen helft 36%
4 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
45 gemiddelde waardering 53.5
good Schieten excellent
good Passen solid
adequate Verdedigen good


11e minuut.
Lónich verovert de bal door een tackle van achteren. Lónich speelt de bal door. Hoàng Huy bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Huy schiet op doel. Hulvég werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Azzaro geeft de bal voor. Hoàng Huy kopt de bal weg. Lónich rent richting de bal. Câmpeanu onderschept slim de pass. Câmpeanu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Hoàng Huy bereikt de bal nog maar net als eerste. Luque Ramírez bereikt de bal nog maar net als eerste. Luque Ramírez met een sublieme pass. Câmpeanu rent richting de bal. Câmpeanu schiet op doel. Hulvég bokst de bal weg.

26e minuut.
Petrovický bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrovický geeft een lange en hoge pass. Bá Thịnh bereikt de bal nog maar net als eerste. Bá Thịnh draait met de bal, schiet en ... Brunetti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Luque Ramírez onderschept slim de pass. Luque Ramírez speelt de bal door. Párraga Ortiz met een sublieme pass. Câmpeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Câmpeanu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Petrovický speelt de bal door. Harasimczuk met een sublieme pass. Lónich is nu in balbezit. Hoàng Huy onderschept slim de pass. Hoàng Huy haalt uit met een fantastische trap. Hulvég kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Câmpeanu rent richting de bal. Câmpeanu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Harasimczuk rent richting de bal. Harasimczuk passt de bal zonder na te denken. Kącki geeft de bal voor. Câmpeanu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Enuoki Keczuoki - Iskra Radwanowice 0:1

36e minuut.
Lónich geeft de bal voor. Podliński rent richting de bal. Kącki begaat een overtreding. Kącki krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Valderrama passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Bá Thịnh de bal onder controle te krijgen. Párraga Ortiz speelt de bal door. Câmpeanu is nu in balbezit. Câmpeanu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Enuoki Keczuoki 63%, Iskra Radwanowice 37%.
Enuoki Keczuoki - Iskra Radwanowice 0:1

49e minuut.
Hulvég probeert naar een medespeler te passen. Kondrot rent richting de bal. Kondrot geeft een lange en hoge pass. Bá Thịnh is nu in balbezit. Bá Thịnh schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Harasimczuk passt de bal zonder na te denken. Kącki heeft problemen om de bal te vangen. Kącki speelt de bal door. Hoàng Huy bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Huy draait met de bal, schiet en ... Hulvég verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Enuoki Keczuoki - Iskra Radwanowice 0:2

60e minuut.
Párraga Ortiz geeft een lange en hoge pass. La Volpe rent richting de bal. Câmpeanu onderschept slim de pass. Câmpeanu draait met de bal, schiet en ... Hulvég probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Na een snelle pass probeert Kącki de bal onder controle te krijgen. Valderrama bereikt de bal nog maar net als eerste. Bá Thịnh onderschept slim de pass. Bá Thịnh schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Bá Thịnh is nu in balbezit. Bá Thịnh schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Salvaderi passt de bal zonder na te denken. Kondrot rent richting de bal. Luque Ramírez begaat een overtreding. Luque Ramírez krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Klungelig pakt Salvaderi de bal. Bilski probeert naar een medespeler te passen. Petrovický geeft een lange en hoge pass. Hoàng Huy is nu in balbezit. Hoàng Huy schiet op doel. Hulvég probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Câmpeanu is nu in balbezit. Câmpeanu haalt uit met een fantastische trap. Paal!

72e minuut.
Kącki met de inworp. Luque Ramírez is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van La Volpe. La Volpe krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Luque Ramírez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hoàng Huy komt bij de bal en schiet. Krůta probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kącki neemt de hoekschop. Câmpeanu springt en kopt de bal. Hulvég bokst de bal weg.

78e minuut.
Bilski met een sublieme pass. Luque Ramírez is nu in balbezit. Luque Ramírez passt de bal met de wreef. Câmpeanu is nu in balbezit. Câmpeanu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Enuoki Keczuoki 66%, Iskra Radwanowice 34%.
Enuoki Keczuoki - Iskra Radwanowice 0:2