Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KP MARTINI KS Pyrki
k3 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
13% Spel op eigen helft 87%
42 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
54.1 gemiddelde waardering 19.9
excellent Schieten poor
very good Passen poor
good Verdedigen weak


1e minuut.
Daar is Damnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. El-Suleiman bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Suleiman passt de bal in één keer door. de Graça rent richting de bal. de Graça schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Toader met een snelle inworp. Zabielinas is nu in balbezit. Zabielinas geeft een hoge lob. de Graça bereikt de bal nog maar net als eerste. de Graça schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
de Graça onderschept slim de pass. de Graça passt de bal met de wreef. El-Suleiman is nu in balbezit. El-Suleiman draait met de bal, schiet en ... Cozarak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KP MARTINI - KS Pyrki 1:0

5e minuut.
de Graça rent richting de bal. de Graça passt de bal zonder na te denken. Hanusiak rent richting de bal. de Graça onderschept slim de pass. de Graça draait met de bal, schiet en ... Cozarak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Andrian bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrian passt de bal met de wreef. El-Suleiman is nu in balbezit. El-Suleiman haalt uit met een fantastische trap. Cozarak werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KP MARTINI - KS Pyrki 2:0

9e minuut.
Itaipú kopt de bal weg. Zabielinas met een sublieme pass. Andrian rent richting de bal. Andrian passt de bal zonder na te denken. de Graça is nu in balbezit. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Toader geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. El-Suleiman springt en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Damnik de bal onder controle te krijgen. Daar is El-Suleiman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
El-Suleiman probeert naar een medespeler te passen. de Graça rent richting de bal. de Graça schiet op doel. Hanusiak probeert de bal aan de voet te houden. Cozarak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KP MARTINI - KS Pyrki 3:0

16e minuut.
Waleński bereikt de bal nog maar net als eerste. Johlermaier verovert de bal door een tackle van achteren. Johlermaier probeert naar een medespeler te passen. El-Suleiman is nu in balbezit. El-Suleiman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KP MARTINI - KS Pyrki 4:0

17e minuut.
El-Suleiman speelt de bal door. de Graça heeft problemen om de bal te vangen. El-Suleiman is nu in balbezit. de Graça bereikt de bal nog maar net als eerste. de Graça haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KP MARTINI - KS Pyrki 5:0

21e minuut.
Zabielinas is nu in balbezit. Zabielinas passt de bal met de wreef. El-Suleiman bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Suleiman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KP MARTINI - KS Pyrki 6:0

26e minuut.
Rūpis speelt de bal door. Johlermaier bereikt de bal nog maar net als eerste. Johlermaier geeft een lange en hoge pass. El-Suleiman rent richting de bal. El-Suleiman draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Hanusiak geeft de bal voor. Itaipú bereikt de bal nog maar net als eerste. Itaipú probeert naar een medespeler te passen. Zabielinas geeft een lange en hoge pass. El-Suleiman springt en kopt de bal. Cozarak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KP MARTINI - KS Pyrki 7:0

30e minuut.
Andrian zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Johlermaier geeft een lange en hoge pass. de Graça is nu in balbezit. El-Suleiman bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Suleiman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KP MARTINI - KS Pyrki 8:0

31e minuut.
Toader bereikt de bal nog maar net als eerste. Toader passt de bal zonder na te denken. El-Suleiman is nu in balbezit. de Graça is nu in balbezit. de Graça haalt uit met een fantastische trap. Cozarak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt El-Suleiman de bal. El-Suleiman schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Daar is Andrian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andrian geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pazurek de bal. El-Suleiman bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Suleiman draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
El-Suleiman bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Suleiman passt de bal zonder na te denken. de Graça is nu in balbezit. de Graça haalt uit met een fantastische trap. Cozarak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KP MARTINI - KS Pyrki 9:0

41e minuut.
de Graça speelt de bal door. El-Suleiman rent richting de bal. Hanusiak is nu in balbezit. El-Suleiman onderschept slim de pass. El-Suleiman haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. de Graça rent richting de bal. de Graça draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Klungelig pakt Markowski de bal. de Graça is nu in balbezit. de Graça passt de bal met de wreef. El-Suleiman is nu in balbezit. El-Suleiman draait met de bal, schiet en ... Cozarak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Waleński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Graça is nu in balbezit. de Graça draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Zabielinas passt de bal met de wreef. Toader is nu in balbezit. Toader passt de bal met de wreef. El-Suleiman is nu in balbezit. El-Suleiman schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Hanusiak rent richting de bal. de Graça onderschept slim de pass. El-Suleiman is nu in balbezit. El-Suleiman haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KP MARTINI - KS Pyrki 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP MARTINI 12%, KS Pyrki 88%.
KP MARTINI - KS Pyrki 10:0

46e minuut.
Pazurek verovert de bal door een tackle van achteren. Pazurek geeft de bal voor. Inworp. Johlermaier zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Andrian geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Itaipú kopt de bal weg. Zabielinas met een sublieme pass. Toader geeft een lange en hoge pass. El-Suleiman krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
KP MARTINI - KS Pyrki 11:0

58e minuut.
Zabielinas geeft een hoge lob. El-Suleiman kopt de bal weg. Andrian probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Johlermaier de bal. Johlermaier geeft een hoge lob. Cozarak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Klungelig pakt Zabielinas de bal. Zabielinas passt de bal zonder na te denken. El-Suleiman bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Suleiman schiet op doel. Cozarak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KP MARTINI - KS Pyrki 12:0

69e minuut.
Itaipú is nu in balbezit. Itaipú geeft een lange en hoge pass. de Graça bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Suleiman rent richting de bal. El-Suleiman draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Cyra controleert de bal met de borst. Zabielinas geeft de bal voor. Klungelig pakt Johlermaier de bal. Johlermaier geeft de bal voor. El-Suleiman springt en kopt de bal. Cozarak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Szynalewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szynalewski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Johlermaier zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. El-Suleiman geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Inworp. Andrian met een snelle inworp. Zabielinas rent richting de bal. Zabielinas geeft een hoge lob. El-Suleiman springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Szynalewski rent richting de bal. El-Suleiman verovert de bal door een tackle van achteren. El-Suleiman speelt de bal door. de Graça is nu in balbezit. de Graça haalt uit met een fantastische trap. Cozarak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Toader met een sublieme pass. Klungelig pakt Zabielinas de bal. Zabielinas met een sublieme pass. de Graça rent richting de bal. de Graça schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KP MARTINI - KS Pyrki 13:0

88e minuut.
Cyra passt de bal in één keer door. Dyrda bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyrda passt de bal met de wreef. El-Suleiman rent richting de bal. El-Suleiman haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Toader met een snelle inworp. de Graça geeft de bal voor. Klungelig pakt Damnik de bal. El-Suleiman rent richting de bal. El-Suleiman haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. El-Suleiman bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Suleiman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KP MARTINI - KS Pyrki 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP MARTINI 13%, KS Pyrki 87%.
KP MARTINI - KS Pyrki 14:0