Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Starter Legion Cresovia Siemiatycze
5*3*2 Tactiek 666
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
15 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49 gemiddelde waardering 59.2
excellent Schieten very good
very good Passen very good
solid Verdedigen formidable


3e minuut.
Na een snelle pass probeert Pearcey de bal onder controle te krijgen. Ogrešević bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogrešević passt de bal in één keer door. Żewłakow bereikt de bal nog maar net als eerste. Żewłakow draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Manin heeft problemen om de bal te vangen. Żewłakow onderschept slim de pass. Żewłakow speelt de bal door. Ogrešević bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogrešević schiet op doel. Ktenas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Antvl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ogrešević rent richting de bal. Ogrešević schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Biskupski bereikt de bal nog maar net als eerste. Arduini speelt de bal door. Struzik met een sublieme pass. Żewłakow rent richting de bal. Żewłakow haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Pearcey bereikt de bal nog maar net als eerste. Pearcey speelt de bal door. Ştefan speelt de bal door. Daar is Żewłakow, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żewłakow haalt uit met een fantastische trap. Paal!

11e minuut.
Narov is nu in balbezit. Narov passt de bal met de wreef. Cícha rent richting de bal. Cícha schiet op doel. Castracanei maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Starter Legion - Cresovia Siemiatycze 1:0

12e minuut.
Harcel passt de bal zonder na te denken. Cícha rent richting de bal. Rahibov rent richting de bal. Rahibov geeft een lange en hoge pass. Piña krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal. Castracanei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Antvl onderschept slim de pass. Antvl geeft een lange en hoge pass. Cícha kopt de bal weg. Piña rent richting de bal. Piña haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Narov met een sublieme pass. Piña bereikt de bal nog maar net als eerste. Piña passt de bal met de wreef. Cícha is nu in balbezit. Cícha haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Pearcey kan de bal niet met de borst controleren. Pearcey probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Byrt de bal. Żewłakow is nu in balbezit. Żewłakow schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Narov kopt de bal weg. Piña bereikt de bal nog maar net als eerste. Piña passt de bal in één keer door. Rahibov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahibov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Lekov onderschept slim de pass. Lekov geeft een lange en hoge pass. Narov rent richting de bal. Narov geeft een hoge lob. Cícha springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Piña passt de bal met de wreef. Cícha bereikt de bal nog maar net als eerste. Conk rent richting de bal. Cícha onderschept slim de pass. Cícha haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Arduini passt de bal zonder na te denken. Żewłakow rent richting de bal. Lekov is nu in balbezit. Żewłakow verovert de bal door een tackle van achteren. Żewłakow draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

38e minuut.
Żewłakow met een sublieme pass. Ştefan rent richting de bal. Ştefan passt de bal zonder na te denken. Żewłakow rent richting de bal. Żewłakow draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Lutka is nu in balbezit. Narov verovert de bal door een tackle van achteren. Narov passt de bal in één keer door. Cícha is nu in balbezit. Cícha schiet op doel. Castracanei bokst de bal weg.

43e minuut.
Lutka kopt de bal weg. Ştefan is nu in balbezit. Ştefan passt de bal met de wreef. Żewłakow bereikt de bal nog maar net als eerste. Żewłakow draait met de bal, schiet en ... Ktenas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Starter Legion 48%, Cresovia Siemiatycze 52%.
Starter Legion - Cresovia Siemiatycze 1:0

52e minuut.
Ogrešević probeert naar een medespeler te passen. Biskupski rent richting de bal. Biskupski passt de bal met de wreef. Żewłakow is nu in balbezit. Żewłakow schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Ogrešević speelt de bal door. Byrt probeert naar een medespeler te passen. Lekov is nu in balbezit. Żewłakow verovert de bal door een tackle van achteren. Żewłakow schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ponce rent richting de bal. Ponce geeft de bal voor. Arduini kopt de bal weg. Ogrešević bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogrešević schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Ştefan speelt de bal door. Pearcey heeft problemen om de bal te vangen. Pearcey passt de bal met de wreef. Ogrešević is nu in balbezit. Ogrešević draait met de bal, schiet en ... Ktenas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Harcel met een sublieme pass. Byrt met een sublieme pass. Ponce probeert de bal aan de voet te houden. Ogrešević is nu in balbezit. Ogrešević draait met de bal, schiet en ... Ktenas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

72e minuut.
Narov met een sublieme pass. Daar is Piña, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piña passt de bal met de wreef. Rahibov is nu in balbezit. Rahibov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Angelescu komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Pasquali passt de bal zonder na te denken. Ştefan is nu in balbezit. Ştefan met een sublieme pass. Ogrešević bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogrešević draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Ponce passt de bal in één keer door. Cícha is nu in balbezit. Cícha passt de bal met de wreef. Piña is nu in balbezit. Piña draait met de bal, schiet en ... Castracanei verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brügger komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Doeltrap. Balduino komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Biskupski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ştefan de bal. Ştefan met een sublieme pass. Daar is Żewłakow, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żewłakow draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Rahibov is nu in balbezit. Rahibov geeft een hoge lob. Piña probeert naar een medespeler te passen. Cícha bereikt de bal nog maar net als eerste. Cícha haalt uit met een fantastische trap. Castracanei kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Piña bereikt de bal nog maar net als eerste. Piña schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Starter Legion - Cresovia Siemiatycze 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Starter Legion 55%, Cresovia Siemiatycze 45%.
Starter Legion - Cresovia Siemiatycze 2:0