Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cresovia Siemiatycze Starter Legion
666 Tactiek 5*3*2
56% Balbezit 44%
38% Spel op eigen helft 62%
22 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
60.5 gemiddelde waardering 51.2
excellent Schieten very good
very good Passen solid
formidable Verdedigen solid


16e minuut.
Harcel passt de bal in één keer door. Narov is nu in balbezit. Narov met een sublieme pass. Piña is nu in balbezit. Piña haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Ştefan rent richting de bal. Ştefan passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ogrešević de bal. Ogrešević schiet op doel. Ktenas probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Cresovia Siemiatycze - Starter Legion 1:0

20e minuut.
Cícha is nu in balbezit. Ogrešević onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Harcel. Harcel krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Ştefan verovert de bal door een tackle van achteren. Biskupski is nu in balbezit. Biskupski passt de bal zonder na te denken. Ogrešević is nu in balbezit. Ogrešević draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Cresovia Siemiatycze - Starter Legion 2:0

33e minuut.
Pearcey passt de bal met de wreef. Ogrešević rent richting de bal. Ogrešević passt de bal zonder na te denken. Biskupski rent richting de bal. Biskupski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Cresovia Siemiatycze - Starter Legion 3:0

42e minuut.
Ştefan met een sublieme pass. Ogrešević rent richting de bal. Ogrešević passt de bal zonder na te denken. Biskupski bereikt de bal nog maar net als eerste. Biskupski draait met de bal, schiet en ... Ktenas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Żewłakow onderschept slim de pass. Arduini bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahibov rent richting de bal. Rahibov geeft een lange en hoge pass. Piña springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cresovia Siemiatycze 39%, Starter Legion 61%.
Cresovia Siemiatycze - Starter Legion 3:0

46e minuut.
Biskupski passt de bal in één keer door. Ogrešević bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponce tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ponce krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Harcel is nu in balbezit. Harcel passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Rahibov de bal. Rahibov geeft de bal voor. Piña maakt een snoekduik en kopt de bal. Castracanei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Harcel kopt de bal weg. Piña probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Conk is nu in balbezit. Piña verovert de bal door een tackle van achteren. Piña haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Żewłakow geeft de bal voor. Ogrešević kopt de bal weg. Biskupski rent richting de bal. Biskupski draait met de bal, schiet en ... Ktenas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lutka met de inworp. Ştefan probeert naar een medespeler te passen. Ogrešević rent richting de bal. Ogrešević schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Cresovia Siemiatycze - Starter Legion 4:0

73e minuut.
Ştefan met een snelle inworp. Biskupski geeft een lange en hoge pass. Ogrešević is nu in balbezit. Ogrešević haalt uit met een fantastische trap. Byrt probeert de bal aan de voet te houden. Ktenas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Ştefan is nu in balbezit. Ştefan passt de bal in één keer door. Pearcey probeert naar een medespeler te passen. Biskupski rent richting de bal. Biskupski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cresovia Siemiatycze - Starter Legion 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cresovia Siemiatycze 37%, Starter Legion 63%.
Cresovia Siemiatycze - Starter Legion 5:0