Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Pociskacze Zagłębie-Sosnowiec
druga Tactiek LANESRAV
45% Balbezit 55%
60% Spel op eigen helft 40%
11 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
46.5 gemiddelde waardering 50.5
solide Schieten zeer goed
redelijk Passen goed
goed Verdedigen zeer goed


8e minuut.
Sala geeft een hoge lob. Taddei bereikt de bal nog maar net als eerste. Lehmann tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lehmann krijgt een gele kaart. Taddei is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Đurović komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Ślepokura speelt de bal door. Mrkobrada is nu in balbezit. Mrkobrada passt de bal in één keer door. Çeşmeönü rent richting de bal. Çeşmeönü schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Tait trapt de bal weg. Casseruola kopt de bal weg. Mrkobrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Çeşmeönü bereikt de bal nog maar net als eerste. Çeşmeönü draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Casseruola rent richting de bal. Casseruola probeert naar een medespeler te passen. Méndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Çeşmeönü onderschept slim de pass. Çeşmeönü draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Ślepokura probeert naar een medespeler te passen. Bizzoca probeert naar een medespeler te passen. Mrkobrada is nu in balbezit. Mrkobrada haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pociskacze - Zagłębie-Sosnowiec 0:1

25e minuut.
Taddei is nu in balbezit. Casseruola onderschept slim de pass. Casseruola geeft een hoge lob. Çeşmeönü heeft problemen om de bal te vangen. Çeşmeönü draait met de bal, schiet en ... Tait probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. MacConnell is nu in balbezit. MacConnell schiet op doel. Tait verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Çeşmeönü rent richting de bal. Çeşmeönü draait met de bal, schiet en ... Paal! Paal!

31e minuut.
Vărzaru rent richting de bal. MacConnell verovert de bal door een tackle van achteren. MacConnell passt de bal in één keer door. Çeşmeönü rent richting de bal. Çeşmeönü haalt uit met een fantastische trap. Tait probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Hayoun geeft een hoge lob. Inworp. Bizzoca met een snelle inworp. MacConnell geeft een hoge lob. Mrkobrada maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

36e minuut.
Inworp. Bizzoca met de inworp. Çeşmeönü rent richting de bal. Çeşmeönü draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Méndez de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal. Tait kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mrkobrada rent richting de bal. Mrkobrada draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Ruzo geeft de bal voor. Mrkobrada is nu in balbezit. Mrkobrada probeert naar een medespeler te passen. Çeşmeönü rent richting de bal. Çeşmeönü haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
MacConnell passt de bal zonder na te denken. Mrkobrada heeft problemen om de bal te vangen. Çeşmeönü is nu in balbezit. Çeşmeönü schiet op doel. Méndez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tait bokst de bal weg.

43e minuut.
Ilijiš geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ślepokura zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mrkobrada is nu in balbezit. Mrkobrada geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pociskacze 62%, Zagłębie-Sosnowiec 38%.
FC Pociskacze - Zagłębie-Sosnowiec 0:1

49e minuut.
Đurović geeft de bal voor. Daar is Vărzaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Landeiro met een sublieme pass. Kailas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kailas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Vărzaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Vărzaru passt de bal met de wreef. Landeiro speelt de bal door. Kailas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kailas draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lenczewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Sala geeft een lange en hoge pass. Ruzo kopt de bal weg. Landeiro met een sublieme pass. Kailas is nu in balbezit. Kailas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Méndez rent richting de bal. Çeşmeönü onderschept slim de pass. Mrkobrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrkobrada draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
MacConnell probeert naar een medespeler te passen. Bizzoca bereikt de bal nog maar net als eerste. Bizzoca passt de bal zonder na te denken. Mrkobrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrkobrada draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pociskacze - Zagłębie-Sosnowiec 0:2

78e minuut.
Lehmann geeft de bal voor. Casseruola is nu in balbezit. Đurović maakt een afschuwelijke overtreding. Đurović krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Çeşmeönü passt de bal zonder na te denken. Ślepokura bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślepokura met een sublieme pass. Mrkobrada rent richting de bal. Mrkobrada haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Lehmann is nu in balbezit. Lehmann geeft een hoge lob. Çeşmeönü rent richting de bal. Çeşmeönü draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Hayoun is nu in balbezit. Hayoun geeft een hoge lob. Taddei kopt de bal weg. Kailas rent richting de bal. Kailas draait met de bal, schiet en ... Lenczewski bokst de bal weg. Chery probeert de bal aan de voet te houden. Vărzaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Vărzaru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pociskacze - Zagłębie-Sosnowiec 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pociskacze 58%, Zagłębie-Sosnowiec 42%.
FC Pociskacze - Zagłębie-Sosnowiec 1:2