Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zagłębie-Sosnowiec FC Pociskacze
FedFix4 Tactiek druga
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
25 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.1 gemiddelde waardering 49.4
very good Schieten solid
good Passen good
very good Verdedigen solid


3e minuut.
Méndez kopt de bal weg. Taddei heeft problemen om de bal te vangen. Aloi rent richting de bal. Aloi probeert naar een medespeler te passen. Çeşmeönü heeft problemen om de bal te vangen. Tait bokst de bal weg.

8e minuut.
Kaszczyszyn passt de bal met de wreef. Metlaš is nu in balbezit. Metlaš met een sublieme pass. Mrkobrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrkobrada draait met de bal, schiet en ... Tait bokst de bal weg.

11e minuut.
Ruzo verovert de bal door een tackle van achteren. Ruzo passt de bal in één keer door. Çeşmeönü rent richting de bal. Mrkobrada rent richting de bal. Mrkobrada haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Aloi is nu in balbezit. MacConnell rent richting de bal. MacConnell passt de bal in één keer door. Çeşmeönü bereikt de bal nog maar net als eerste. Çeşmeönü schiet op doel. De bal raakt de paal.

17e minuut.
Kaszczyszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrkobrada onderschept slim de pass. Mrkobrada probeert naar een medespeler te passen. Çeşmeönü bereikt de bal nog maar net als eerste. Çeşmeönü haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Chery is nu in balbezit. Taddei onderschept slim de pass. Taddei passt de bal zonder na te denken. Kailas rent richting de bal. Kailas draait met de bal, schiet en ... Zalzman bokst de bal weg.

22e minuut.
Çeşmeönü passt de bal met de wreef. MacConnell is nu in balbezit. MacConnell passt de bal zonder na te denken. Çeşmeönü rent richting de bal. Çeşmeönü schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Rajos met een sublieme pass. MacConnell rent richting de bal. MacConnell met een sublieme pass. Çeşmeönü rent richting de bal. Çeşmeönü draait met de bal, schiet en ... Tait kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Wijas verovert de bal door een tackle van achteren. Wijas geeft een hoge lob. Ilijiš is nu in balbezit. Çeşmeönü onderschept slim de pass. Çeşmeönü haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Ilijiš geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Metlaš zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mrkobrada is nu in balbezit. Mrkobrada draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Çeşmeönü is nu in balbezit. Cukić bereikt de bal nog maar net als eerste. Çeşmeönü onderschept slim de pass. Çeşmeönü schiet op doel. Tait werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zagłębie-Sosnowiec 47%, FC Pociskacze 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zagłębie-Sosnowiec - FC Pociskacze 0:0

49e minuut.
Chery verovert de bal door een tackle van achteren. Sala is nu in balbezit. Kailas is nu in balbezit. Ruzo rent richting de bal. Kailas onderschept slim de pass. Paal!

52e minuut.
Landeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Aloi verovert de bal door een tackle van achteren. Aloi met een sublieme pass. Çeşmeönü is nu in balbezit. Çeşmeönü schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sala zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Méndez rent richting de bal. Méndez geeft een hoge lob. Vărzaru kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kailas is nu in balbezit. Kailas draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
MacConnell onderschept slim de pass. MacConnell geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mrkobrada de bal. Mrkobrada schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Cukić verovert de bal door een tackle van achteren. Méndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Aloi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aloi krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Ilijiš verovert de bal door een tackle van achteren. Aloi onderschept slim de pass. Aloi probeert naar een medespeler te passen. Çeşmeönü is nu in balbezit. Çeşmeönü haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gościnika komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Rajos neemt de hoekschop. Tait met een sublieme pass. Wijas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vărzaru onderschept slim de pass. Vărzaru schiet op doel. Zalzman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Méndez probeert naar een medespeler te passen. Daar is Taddei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rajos rent richting de bal. Taddei onderschept slim de pass. Taddei haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Vărzaru rent richting de bal. Casseruola onderschept slim de pass. Casseruola passt de bal in één keer door. Kailas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kailas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Doeltrap. Lehmann komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Mrkobrada passt de bal met de wreef. Cukić heeft problemen om de bal te vangen. Çeşmeönü is nu in balbezit. Çeşmeönü schiet op doel. Tait probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagłębie-Sosnowiec - FC Pociskacze 1:0

77e minuut.
Grzywocz komt het veld opgelopen.

84e minuut.
MacConnell passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Mrkobrada de bal. Mrkobrada passt de bal met de wreef. Çeşmeönü bereikt de bal nog maar net als eerste. Çeşmeönü schiet op doel. Tait bokst de bal weg.

90e minuut.
Klungelig pakt Ilijiš de bal. Mrkobrada is nu in balbezit. Mrkobrada geeft de bal voor. Daar is Çeşmeönü, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çeşmeönü draait met de bal, schiet en ... Tait probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Cukić passt de bal met de wreef. Daar is Landeiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mrkobrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Aloi is nu in balbezit. Aloi passt de bal in één keer door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Çeşmeönü bereikt de bal nog maar net als eerste. Çeşmeönü haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagłębie-Sosnowiec - FC Pociskacze 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zagłębie-Sosnowiec 45%, FC Pociskacze 55%.
Zagłębie-Sosnowiec - FC Pociskacze 2:0