Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MKS Zaborze Dziouchy
442 Tactiek 442
53% Balbezit 47%
54% Spel op eigen helft 46%
12 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
35.8 gemiddelde waardering 38.8
redelijk Schieten goed
matig Passen redelijk
redelijk Verdedigen zwak


1e minuut.
Cherganski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gliniecki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cudini geeft een hoge lob. Dimpfelmoser maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Zaborze - Dziouchy 0:1

12e minuut.
Cherganski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vargas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gliniecki is nu in balbezit. Gliniecki geeft de bal voor. Damianos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dimpfelmoser rent richting de bal. Dimpfelmoser schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Zaborze - Dziouchy 0:2

16e minuut.
Veljković probeert naar een medespeler te passen. Pinta Grossa is nu in balbezit. Pinta Grossa passt de bal zonder na te denken. Mišljenac is nu in balbezit. Mišljenac schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Gliniecki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gioia speelt de bal door. Veljković rent richting de bal. Dimpfelmoser is nu in balbezit. Dimpfelmoser draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Mišljenac rent richting de bal. Mišljenac passt de bal met de wreef. Pinta Grossa met een sublieme pass. Zagłoba rent richting de bal. Zagłoba schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Görgülü passt de bal in één keer door. Chollet rent richting de bal. Mišljenac bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagłoba is nu in balbezit. Zagłoba haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Zaborze 56%, Dziouchy 44%.
MKS Zaborze - Dziouchy 0:2

53e minuut.
Gioia verovert de bal door een tackle van achteren. Gioia met een sublieme pass. Vargas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas met een sublieme pass. Gliniecki geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Veljković rent richting de bal. Veljković met een sublieme pass. Cudini is nu in balbezit. Cudini haalt uit met een fantastische trap. Cherganski probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Cherganski heeft problemen om de bal te vangen. Cudini bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimpfelmoser bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimpfelmoser schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Zaborze - Dziouchy 0:3

71e minuut.
Grazdani met een sublieme pass. Gioia geeft een lange en hoge pass. Chollet rent richting de bal. Zagłoba onderschept slim de pass. Zagłoba draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Zagłoba kopt de bal weg. Chollet heeft problemen om de bal te vangen. Mišljenac is nu in balbezit. Mišljenac haalt uit met een fantastische trap. Wysocki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Zaborze - Dziouchy 1:3

78e minuut.
Mišljenac passt de bal met de wreef. Daar is Zagłoba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chollet onderschept slim de pass. Pinta Grossa verovert de bal door een tackle van achteren. Pinta Grossa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Zaborze - Dziouchy 2:3

84e minuut.
Vargas heeft problemen om de bal te vangen. Vargas geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Görgülü zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zagłoba geeft een lange en hoge pass. Paal! Wysocki bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MKS Zaborze - Dziouchy 3:3

88e minuut.
Görgülü onderschept slim de pass. Görgülü met een sublieme pass. Mišljenac probeert naar een medespeler te passen. Zagłoba rent richting de bal. Zagłoba haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Zaborze 52%, Dziouchy 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MKS Zaborze - Dziouchy 3:3