Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KP MARTINI Cresovia Siemiatycze
k3 Tactiek 666
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.8 gemiddelde waardering 60.4
zeer goed Schieten zeer goed
zeer goed Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen uitmuntend


4e minuut.
Johlermaier passt de bal in één keer door. El-Suleiman rent richting de bal. El-Suleiman passt de bal met de wreef. Bojan rent richting de bal. Bojan draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KP MARTINI - Cresovia Siemiatycze 1:0

12e minuut.
Struzik kopt de bal weg. Arduini is nu in balbezit. Arduini probeert naar een medespeler te passen. Ogrešević rent richting de bal. Ogrešević schiet op doel. Guerrero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Andrian is nu in balbezit. Andrian speelt de bal door. Bojan heeft problemen om de bal te vangen. El-Suleiman bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Suleiman schiet op doel. Castracanei kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
KP MARTINI - Cresovia Siemiatycze 2:0

33e minuut.
Ogrešević onderschept slim de pass. Ogrešević passt de bal in één keer door. Arduini bereikt de bal nog maar net als eerste. Arduini geeft een lange en hoge pass. Biskupski krijgt zijn hoofd ertegen. Guerrero bokst de bal weg. Paal! Ogrešević is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
KP MARTINI - Cresovia Siemiatycze 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP MARTINI 45%, Cresovia Siemiatycze 55%.
KP MARTINI - Cresovia Siemiatycze 2:1

52e minuut.
Ogrešević bereikt de bal nog maar net als eerste. Ducros legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ogrešević is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pearcey legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Guerrero probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KP MARTINI - Cresovia Siemiatycze 2:2

57e minuut.
Conk kopt de bal weg. Toader rent richting de bal. Toader passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bojan de bal. Bojan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Lutka geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Toader met een snelle inworp. Zabielinas is nu in balbezit. Zabielinas geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Johlermaier bereikt de bal nog maar net als eerste. Johlermaier speelt de bal door. El-Suleiman bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Suleiman schiet op doel. Na een snelle pass probeert Pasquali de bal onder controle te krijgen. Castracanei bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP MARTINI 44%, Cresovia Siemiatycze 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KP MARTINI - Cresovia Siemiatycze 2:2