Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Starter Legion REAKTYWOWANI
5*3*2 Tactiek barcelonka
50% Balbezit 50%
60% Spel op eigen helft 40%
10 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.8 gemiddelde waardering 55.5
uitstekend Schieten uitstekend
solide Passen uitstekend
goed Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Taibo is nu in balbezit. Majala rent richting de bal. Majala passt de bal in één keer door. Wicaksono bereikt de bal nog maar net als eerste. Wicaksono draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Ghiţulescu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Taibo de bal. Majala speelt de bal door. Klungelig pakt Wicaksono de bal. Wicaksono haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Lekov is nu in balbezit. Majala verovert de bal door een tackle van achteren. Majala met een sublieme pass. Wicaksono bereikt de bal nog maar net als eerste. Wicaksono schiet op doel. Ktenas bokst de bal weg.

20e minuut.
Antvl is nu in balbezit. Antvl passt de bal met de wreef. Taibo is nu in balbezit. Wicaksono bereikt de bal nog maar net als eerste. Wicaksono schiet op doel. Ktenas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dobrodinec is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Taibo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Didžek kopt de bal weg. Majala rent richting de bal. Majala schiet op doel. Lekov probeert de bal aan de voet te houden. Ktenas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Daar is Majala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harcel speelt de bal door. Rahibov speelt de bal door. Piña is nu in balbezit. Piña haalt uit met een fantastische trap. Caraballo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Lenart verovert de bal door een tackle van achteren. Rahibov is nu in balbezit. Rahibov passt de bal zonder na te denken. Daar is Piña, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piña haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Didžek geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Byrt de bal. Lekov is nu in balbezit. Dobrodinec verovert de bal door een tackle van achteren. Dobrodinec schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Didžek probeert naar een medespeler te passen. Majala bereikt de bal nog maar net als eerste. Harcel begaat een overtreding. Harcel krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Majala is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ghiţulescu met een snel genomen vrije trap. Wicaksono bereikt de bal nog maar net als eerste. Byrt met een sublieme pass. Wicaksono rent richting de bal. Wicaksono draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Starter Legion - REAKTYWOWANI 0:1

41e minuut.
Piątek onderschept slim de pass. Piątek speelt de bal door. Didžek speelt de bal door. Wicaksono bereikt de bal nog maar net als eerste. Wicaksono draait met de bal, schiet en ... Ktenas bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Starter Legion 59%, REAKTYWOWANI 41%.
Starter Legion - REAKTYWOWANI 0:1

46e minuut.
Ponce probeert naar een medespeler te passen. Manin rent richting de bal. Manin passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Dobrodinec de bal. Dobrodinec haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Narov geeft een hoge lob. Cícha probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rahibov rent richting de bal. Rahibov geeft een hoge lob. Piña springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Starter Legion - REAKTYWOWANI 1:1

48e minuut.
Harcel passt de bal in één keer door. Taibo is nu in balbezit. Taibo met een sublieme pass. Dobrodinec is nu in balbezit. Dobrodinec draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Ghiţulescu passt de bal met de wreef. Didžek geeft de bal voor. Wicaksono bereikt de bal nog maar net als eerste. Wicaksono draait met de bal, schiet en ... Ktenas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Starter Legion - REAKTYWOWANI 1:2

52e minuut.
Klungelig pakt Antvl de bal. Dobrodinec is nu in balbezit. Antvl begaat een overtreding. Antvl krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Lenart kopt de bal weg. Rahibov is nu in balbezit. Didžek verovert de bal door een tackle van achteren. Didžek geeft de bal voor. Dobrodinec springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Ponce geeft een hoge lob. Cícha rent richting de bal. Rahibov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahibov geeft de bal voor. Piña maakt een snoekduik en kopt de bal. Caraballo bokst de bal weg.

64e minuut.
Majala bereikt de bal nog maar net als eerste. Majala passt de bal zonder na te denken. Daar is Byrt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wicaksono rent richting de bal. Wicaksono schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Taibo kopt de bal weg. Didžek is nu in balbezit. Didžek passt de bal zonder na te denken. Wicaksono bereikt de bal nog maar net als eerste. Wicaksono haalt uit met een fantastische trap. Ktenas bokst de bal weg.

72e minuut.
Ponce verovert de bal door een tackle van achteren. Ponce geeft de bal voor. Piña bereikt de bal nog maar net als eerste. Piña schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Piña passt de bal in één keer door. Narov is nu in balbezit. Narov geeft de bal voor. Cícha springt en kopt de bal. Caraballo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Starter Legion - REAKTYWOWANI 2:2

88e minuut.
Lekov bereikt de bal nog maar net als eerste. Majala verovert de bal door een tackle van achteren. Majala met een sublieme pass. Wicaksono is nu in balbezit. Wicaksono schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Starter Legion 62%, REAKTYWOWANI 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Starter Legion - REAKTYWOWANI 2:2