Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-27 20:35
  • Competitiewedstrijd: Liga V.096 [del]
  • Stadion: MLM Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 30793
REAKTYWOWANI Starter Legion
barcelonka Tactiek 5*3*2
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
16 Doelpogingen 14
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.9 gemiddelde waardering 50.8
solid Schieten very good
solid Passen very good
solid Verdedigen solid


5e minuut.
Piątek geeft de bal voor. Lekov geeft een lange en hoge pass. Piątek controleert de bal met de borst. Rahibov is nu in balbezit. Rahibov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Caraballo trapt de bal weg van het doel. Majala kopt de bal weg. Didžek rent richting de bal. Didžek speelt de bal door. Klungelig pakt Antvl de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Cícha is nu in balbezit. Rahibov is nu in balbezit. Rahibov passt de bal zonder na te denken. Piña is nu in balbezit. Piña draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Ghiţulescu passt de bal met de wreef. Lekov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrodinec onderschept slim de pass. Dobrodinec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
REAKTYWOWANI - Starter Legion 1:0

17e minuut.
Harcel geeft de bal voor. Rahibov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahibov passt de bal met de wreef. Piña rent richting de bal. Piña haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Didžek speelt de bal door. Majala rent richting de bal. Majala met een sublieme pass. Wicaksono is nu in balbezit. Wicaksono draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Klungelig pakt Taibo de bal. Narov bereikt de bal nog maar net als eerste. Narov passt de bal zonder na te denken. Cícha rent richting de bal. Cícha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
REAKTYWOWANI - Starter Legion 1:1

31e minuut.
Manin rent richting de bal. Dobrodinec verovert de bal door een tackle van achteren. Dobrodinec passt de bal in één keer door. Wicaksono bereikt de bal nog maar net als eerste. Wicaksono haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Wicaksono met een sublieme pass. Taibo rent richting de bal. Narov begaat een overtreding. Taibo wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Taibo kan niet meer verder spelen. Kimpimäki komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Barsukov geeft de bal voor. Didžek rent richting de bal. Didžek passt de bal zonder na te denken. Dobrodinec is nu in balbezit. Dobrodinec haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REAKTYWOWANI 47%, Starter Legion 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
REAKTYWOWANI - Starter Legion 1:1

47e minuut.
Narov rent richting de bal. Narov passt de bal zonder na te denken. Cícha rent richting de bal. Cícha schiet op doel. Caraballo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
REAKTYWOWANI - Starter Legion 1:2

53e minuut.
Lekov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lekov passt de bal in één keer door. Harcel controleert de bal met de borst. Majala rent richting de bal. Majala schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Dobrodinec bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Kimpimäki met de inworp. Majala geeft een lange en hoge pass. Wicaksono krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Majala met een sublieme pass. Antvl rent richting de bal. Dobrodinec verovert de bal door een tackle van achteren. Dobrodinec haalt uit met een fantastische trap. Ktenas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
REAKTYWOWANI - Starter Legion 2:2

57e minuut.
Piña speelt de bal door. Daar is Cícha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wicaksono tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cícha raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Cícha kan niet meer verder spelen. Balduino komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Manin kopt de bal weg. Narov bereikt de bal nog maar net als eerste. Narov probeert naar een medespeler te passen. Piña rent richting de bal. Piña schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Rahibov met een sublieme pass. Ponce met een sublieme pass. Narov heeft problemen om de bal te vangen. Narov geeft de bal voor. Piña krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Piña onderschept slim de pass. Piña controleert de bal met de borst. Piña met een sublieme pass. Daar is Balduino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balduino schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Majala passt de bal in één keer door. Wicaksono is nu in balbezit. Antvl probeert naar een medespeler te passen. Dobrodinec is nu in balbezit. Dobrodinec schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Majala rent richting de bal. Majala met een sublieme pass. Wicaksono rent richting de bal. Wicaksono draait met de bal, schiet en ... Ktenas maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REAKTYWOWANI 47%, Starter Legion 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
REAKTYWOWANI - Starter Legion 2:2