Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dziouchy Zagłębie-Sosnowiec
442 Tactiek LANESRAV
50% Balbezit 50%
63% Spel op eigen helft 37%
13 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40 gemiddelde waardering 45.3
adequate Schieten very good
adequate Passen good
good Verdedigen good


2e minuut.
Bonin speelt de bal door. Çeşmeönü bereikt de bal nog maar net als eerste. Çeşmeönü geeft een hoge lob. Mrkobrada bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Dziouchy - Zagłębie-Sosnowiec 0:1

5e minuut.
Casseruola is nu in balbezit. Ślepokura bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślepokura speelt de bal door. Mrkobrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrkobrada schiet op doel. Wysocki bokst de bal weg.

8e minuut.
Metlaš probeert naar een medespeler te passen. Grazdani bereikt de bal nog maar net als eerste. Grazdani probeert naar een medespeler te passen. Dimpfelmoser is nu in balbezit. Dimpfelmoser draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lehmann met een snelle inworp. Ślepokura geeft een lange en hoge pass. Daar is Çeşmeönü, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çeşmeönü haalt uit met een fantastische trap. Wysocki bokst de bal weg.

11e minuut.
Jacoszek geeft een lange en hoge pass. Daar is Chollet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mrkobrada verovert de bal door een tackle van achteren. Çeşmeönü is nu in balbezit. Çeşmeönü schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Dziouchy - Zagłębie-Sosnowiec 0:2

19e minuut.
Gliniecki is nu in balbezit. Gliniecki passt de bal zonder na te denken. Jacoszek is nu in balbezit. MacConnell bereikt de bal nog maar net als eerste. MacConnell geeft een lange en hoge pass. Wysocki bokst de bal weg. Mrkobrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrkobrada kan de bal niet met de borst controleren. Mrkobrada draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dziouchy - Zagłębie-Sosnowiec 0:3

20e minuut.
Vargas rent richting de bal. MacConnell is nu in balbezit. MacConnell geeft de bal voor. Çeşmeönü rent richting de bal. Çeşmeönü geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Cudini bereikt de bal nog maar net als eerste. Chery tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cudini raakt geblesseerd tijdens het duel. Vriezen met een snel genomen vrije trap. Cudini krijgt zijn hoofd ertegen. Lenczewski bokst de bal weg.

29e minuut.
MacConnell passt de bal met de wreef. Mrkobrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Chollet begaat een overtreding. Chollet krijgt een gele kaart. Mrkobrada raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. MacConnell neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bonin met de inworp. MacConnell is nu in balbezit. MacConnell geeft een lange en hoge pass. Mrkobrada springt en kopt de bal. Wysocki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Chollet onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ślepokura zal de hoekschop nemen. Mrkobrada geeft een hoge lob. Çeşmeönü rent richting de bal. Çeşmeönü schiet op doel. Wysocki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
MacConnell is nu in balbezit. MacConnell passt de bal met de wreef. Çeşmeönü is nu in balbezit. Çeşmeönü passt de bal zonder na te denken. Mrkobrada bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ślepokura geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Çeşmeönü krijgt zijn hoofd ertegen. Wysocki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dziouchy - Zagłębie-Sosnowiec 0:4

39e minuut.
Gliniecki passt de bal met de wreef. Vargas rent richting de bal. Bonin is nu in balbezit. Bonin geeft een lange en hoge pass. Mrkobrada maakt een snoekduik en kopt de bal. Wysocki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Chollet geeft een lange en hoge pass. Metlaš kopt de bal weg. Çeşmeönü heeft problemen om de bal te vangen. MacConnell rent richting de bal. MacConnell schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Vriezen bereikt de bal nog maar net als eerste. MacConnell verovert de bal door een tackle van achteren. MacConnell passt de bal in één keer door. Mrkobrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrkobrada draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Chery heeft problemen om de bal te vangen. Chery geeft de bal voor. Çeşmeönü is nu in balbezit. Çeşmeönü geeft de bal voor. Mrkobrada krijgt zijn hoofd ertegen. Wysocki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dziouchy 63%, Zagłębie-Sosnowiec 37%.
Dziouchy - Zagłębie-Sosnowiec 0:4

47e minuut.
Dimpfelmoser onderschept slim de pass. Veljković is nu in balbezit. Veljković probeert naar een medespeler te passen. Grazdani heeft problemen om de bal te vangen. Grazdani geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

47e minuut.
Lenczewski trapt de bal weg van het doel. MacConnell bereikt de bal nog maar net als eerste. MacConnell passt de bal met de wreef. Daar is Çeşmeönü, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çeşmeönü schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Daar is Jacoszek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dimpfelmoser is nu in balbezit. Jacoszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Cudini verovert de bal door een tackle van achteren. Cudini draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Cudini schiet op doel. Jacoszek probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gliniecki zal de hoekschop nemen. Dimpfelmoser springt en kopt de bal. Lenczewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cudini springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Veljković passt de bal met de wreef. Chery geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Cudini de bal onder controle te krijgen. Mrkobrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrkobrada schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
MacConnell passt de bal zonder na te denken. Mrkobrada rent richting de bal. Chollet onderschept slim de pass. Çeşmeönü onderschept slim de pass. Çeşmeönü haalt uit met een fantastische trap. Wysocki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Veljković bereikt de bal nog maar net als eerste. Casseruola onderschept slim de pass. Casseruola geeft een hoge lob. Çeşmeönü rent richting de bal. Çeşmeönü draait met de bal, schiet en ... Wysocki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Çeşmeönü geeft een hoge lob. Klungelig pakt Mrkobrada de bal. Chollet rent richting de bal. Mrkobrada onderschept slim de pass. Mrkobrada schiet op doel. Wysocki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Mrkobrada draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Chollet de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bonin neemt de hoekschop. Çeşmeönü kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Casseruola kopt de bal weg. MacConnell is nu in balbezit. MacConnell passt de bal met de wreef. Çeşmeönü is nu in balbezit. Çeşmeönü draait met de bal, schiet en ... Wysocki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Achterberg is nu in balbezit. Chollet rent richting de bal. Çeşmeönü onderschept slim de pass. Çeşmeönü draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dziouchy - Zagłębie-Sosnowiec 0:5

81e minuut.
Jacoszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacoszek geeft de bal voor. Çeşmeönü kopt de bal weg. Mrkobrada rent richting de bal. Mrkobrada draait met de bal, schiet en ... Wysocki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Mrkobrada is nu in balbezit. Wysocki speelt de bal door. Casseruola kopt de bal weg. Mrkobrada is nu in balbezit. Mrkobrada draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Vriezen bereikt de bal nog maar net als eerste. MacConnell onderschept slim de pass. MacConnell passt de bal zonder na te denken. Çeşmeönü heeft problemen om de bal te vangen. Çeşmeönü draait met de bal, schiet en ... Wysocki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dziouchy 62%, Zagłębie-Sosnowiec 38%.
Dziouchy - Zagłębie-Sosnowiec 0:5