Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zagłębie-Sosnowiec Dziouchy
FedFix4 Tactiek 442
54% Balbezit 46%
29% Spel op eigen helft 71%
28 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.5 gemiddelde waardering 37.1
very good Schieten average
solid Passen average
good Verdedigen good


8e minuut.
Veljković passt de bal zonder na te denken. Gliniecki rent richting de bal. Gliniecki passt de bal in één keer door. Cudini rent richting de bal. Cudini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Wysocki trapt de bal weg. MacConnell is nu in balbezit. MacConnell passt de bal zonder na te denken. Mrkobrada is nu in balbezit. Mrkobrada schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Çeşmeönü heeft problemen om de bal te vangen. Çeşmeönü passt de bal in één keer door. Mrkobrada is nu in balbezit. Mrkobrada haalt uit met een fantastische trap. Wysocki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagłębie-Sosnowiec - Dziouchy 1:0

16e minuut.
MacConnell met een sublieme pass. Casseruola bereikt de bal nog maar net als eerste. Casseruola speelt de bal door. Çeşmeönü bereikt de bal nog maar net als eerste. Çeşmeönü haalt uit met een fantastische trap. Wysocki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Veljković passt de bal in één keer door. Cudini rent richting de bal. Ślepokura begaat een overtreding. Ślepokura krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Chollet geeft een lange en hoge pass. Inworp. Çeşmeönü met een snelle inworp. Ślepokura geeft de bal voor. Mrkobrada krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Mrkobrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Achterberg onderschept slim de pass. Achterberg probeert naar een medespeler te passen. Çeşmeönü is nu in balbezit. Çeşmeönü schiet op doel. Wysocki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
MacConnell is nu in balbezit. MacConnell passt de bal zonder na te denken. Çeşmeönü probeert naar een medespeler te passen. Mrkobrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrkobrada haalt uit met een fantastische trap. Wysocki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
MacConnell bereikt de bal nog maar net als eerste. MacConnell passt de bal in één keer door. Dziubański bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrkobrada verovert de bal door een tackle van achteren. Mrkobrada schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Lehmann geeft een hoge lob. Daar is Achterberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çeşmeönü rent richting de bal. Çeşmeönü haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

45e minuut.
Mrkobrada passt de bal zonder na te denken. Daar is Bizzoca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacConnell probeert naar een medespeler te passen. Mrkobrada is nu in balbezit. Mrkobrada haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Zagłębie-Sosnowiec - Dziouchy 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zagłębie-Sosnowiec 32%, Dziouchy 68%.
Zagłębie-Sosnowiec - Dziouchy 2:0

50e minuut.
Wysocki trapt de bal weg. Bizzoca met een sublieme pass. Daar is MacConnell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacConnell geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mrkobrada de bal.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Rajos passt de bal met de wreef. Chollet is nu in balbezit. Kołaciński rent richting de bal. MacConnell onderschept slim de pass. MacConnell geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Rajos met een sublieme pass. Bizzoca rent richting de bal. Bizzoca speelt de bal door. Mrkobrada heeft problemen om de bal te vangen. Mrkobrada schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Mrkobrada onderschept slim de pass. MacConnell bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrkobrada is nu in balbezit. Mrkobrada haalt uit met een fantastische trap. Wysocki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagłębie-Sosnowiec - Dziouchy 3:0

65e minuut.
Grzywocz komt het veld opgelopen. Dimpfelmoser passt de bal zonder na te denken. Grazdani is nu in balbezit. Met opzet legt MacConnell zijn tegenspeler op de grond. MacConnell krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Vargas geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ślepokura zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Çeşmeönü is nu in balbezit. Çeşmeönü geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Doeltrap. Bonin komt het veld opgelopen.

76e minuut.
MacConnell passt de bal in één keer door. Çeşmeönü bereikt de bal nog maar net als eerste. Çeşmeönü passt de bal in één keer door. Mrkobrada rent richting de bal. Mrkobrada haalt uit met een fantastische trap. Wysocki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagłębie-Sosnowiec - Dziouchy 4:0

78e minuut.
Çeşmeönü geeft een lange en hoge pass. Daar is Achterberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dziubański is nu in balbezit. Çeşmeönü bereikt de bal nog maar net als eerste. Çeşmeönü schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Vargas is nu in balbezit. Çeşmeönü onderschept slim de pass. Çeşmeönü speelt de bal door. Mrkobrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrkobrada schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagłębie-Sosnowiec - Dziouchy 5:0

83e minuut.
Wysocki trapt de bal weg van het doel. Grzywocz kopt de bal weg. Çeşmeönü probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mrkobrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrkobrada schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
MacConnell bereikt de bal nog maar net als eerste. MacConnell passt de bal met de wreef. Çeşmeönü is nu in balbezit. Daar is Çeşmeönü, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çeşmeönü schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagłębie-Sosnowiec - Dziouchy 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zagłębie-Sosnowiec 26%, Dziouchy 74%.
Zagłębie-Sosnowiec - Dziouchy 6:0