Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cresovia Siemiatycze REAKTYWOWANI
666 Tactiek barcelonka
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
60.3 gemiddelde waardering 51.9
uitstekend Schieten redelijk
zeer goed Passen zeer goed
formidabel Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Ştefan geeft de bal voor. Ghiţulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogrešević begaat een overtreding. Ogrešević krijgt een gele kaart.

2e minuut.
Majala passt de bal met de wreef. Didžek rent richting de bal. Didžek geeft een hoge lob. Dobrodinec rent richting de bal. Dobrodinec haalt uit met een fantastische trap. Castracanei verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

5e minuut.
Lutka geeft een hoge lob. Ogrešević kopt de bal weg. Ştefan speelt de bal door. Ryba heeft problemen om de bal te vangen. Ryba draait met de bal, schiet en ... Caraballo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Taibo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Arduini. Taibo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ghiţulescu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Struzik is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dobrodinec. Dobrodinec krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Conk is nu in balbezit. Conk geeft de bal voor. Léster Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogrešević onderschept slim de pass. Ogrešević draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Ştefan speelt de bal door. Ryba bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lenart. Lenart krijgt een gele kaart. Ryba is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pearcey zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ogrešević maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Dobrodinec verovert de bal door een tackle van achteren. Dobrodinec passt de bal zonder na te denken. Wicaksono is nu in balbezit. Wicaksono draait met de bal, schiet en ... Castracanei werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cresovia Siemiatycze - REAKTYWOWANI 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cresovia Siemiatycze 57%, REAKTYWOWANI 43%.
Cresovia Siemiatycze - REAKTYWOWANI 0:1

51e minuut.
Arduini probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ogrešević de bal. Ogrešević passt de bal in één keer door. Daar is Ryba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ryba haalt uit met een fantastische trap. Caraballo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cresovia Siemiatycze 44%, REAKTYWOWANI 56%.
Cresovia Siemiatycze - REAKTYWOWANI 0:1