Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KP MARTINI Starter Legion
k3 Tactiek 5*3*2
51% Balbezit 49%
36% Spel op eigen helft 64%
16 Doelpogingen 4
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.9 gemiddelde waardering 52.6
very good Schieten solid
excellent Passen solid
very good Verdedigen solid


9e minuut.
Inworp. Rūpis met een snelle inworp. Johlermaier is nu in balbezit. Johlermaier geeft de bal voor. El-Suleiman krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
KP MARTINI - Starter Legion 1:0

20e minuut.
Rahibov passt de bal in één keer door. Piña rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ducros. Ducros krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Toader passt de bal in één keer door. Přemysl is nu in balbezit. Přemysl passt de bal met de wreef. El-Suleiman bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Suleiman draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Lekov geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rūpis met een snelle inworp. de Graça is nu in balbezit. de Graça schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Přemysl probeert naar een medespeler te passen. de Graça bereikt de bal nog maar net als eerste. de Graça passt de bal met de wreef. Johlermaier probeert naar een medespeler te passen. El-Suleiman rent richting de bal. De bal vliegt tegen de lat. El-Suleiman is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
KP MARTINI - Starter Legion 2:0

30e minuut.
Fernández Suárez probeert naar een medespeler te passen. Přemysl rent richting de bal. Přemysl speelt de bal door. de Graça bereikt de bal nog maar net als eerste. de Graça haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Piña kopt de bal weg. Narov is nu in balbezit. Narov probeert naar een medespeler te passen. Piña rent richting de bal. Piña schiet op doel. Guerrero bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP MARTINI 43%, Starter Legion 57%.
KP MARTINI - Starter Legion 2:0

46e minuut.
Itaipú komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Manin geeft de bal voor. Inworp. Přemysl zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Toader rent richting de bal. Toader geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
El-Suleiman heeft problemen om de bal te vangen. Byrt is nu in balbezit. Johlermaier speelt de bal door. El-Suleiman is nu in balbezit. El-Suleiman schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Johlermaier verovert de bal door een tackle van achteren. Johlermaier speelt de bal door. Ponce bereikt de bal nog maar net als eerste. de Graça onderschept slim de pass. de Graça haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Johlermaier rent richting de bal. Johlermaier probeert naar een medespeler te passen. El-Suleiman is nu in balbezit. El-Suleiman draait met de bal, schiet en ... Ktenas werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Harcel passt de bal met de wreef. Narov bereikt de bal nog maar net als eerste. Narov passt de bal zonder na te denken. Rahibov is nu in balbezit. Rahibov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Rūpis is nu in balbezit. Rūpis probeert naar een medespeler te passen. Lekov is nu in balbezit. El-Suleiman onderschept slim de pass. El-Suleiman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KP MARTINI - Starter Legion 3:0

86e minuut.
Johlermaier speelt de bal door. Toader bereikt de bal nog maar net als eerste. Toader passt de bal zonder na te denken. El-Suleiman bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Suleiman haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Inworp. Fernández Suárez met een snelle inworp. Johlermaier controleert de bal met de borst. Johlermaier geeft een lange en hoge pass. El-Suleiman maakt een snoekduik en kopt de bal. Ktenas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Fernández Suárez passt de bal zonder na te denken. Rūpis is nu in balbezit. Rūpis passt de bal in één keer door. de Graça bereikt de bal nog maar net als eerste. de Graça haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP MARTINI 29%, Starter Legion 71%.
KP MARTINI - Starter Legion 3:0