Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Starter Legion KP MARTINI
5*3*2 Tactiek k3
49% Balbezit 51%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 21
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
52.4 gemiddelde waardering 57.5
zeer goed Schieten zeer goed
solide Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


8e minuut.
Lekov is nu in balbezit. de Graça onderschept slim de pass. de Graça probeert naar een medespeler te passen. Daar is El-Suleiman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. El-Suleiman haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Zabielinas probeert naar een medespeler te passen. Lekov is nu in balbezit. de Graça verovert de bal door een tackle van achteren. El-Suleiman bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Suleiman draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Andrian is nu in balbezit. Andrian passt de bal zonder na te denken. Johlermaier probeert naar een medespeler te passen. de Graça rent richting de bal. de Graça haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Itaipú passt de bal zonder na te denken. Johlermaier probeert naar een medespeler te passen. El-Suleiman rent richting de bal. El-Suleiman haalt uit met een fantastische trap. Ktenas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Starter Legion - KP MARTINI 0:1

27e minuut.
Manin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Johlermaier rent richting de bal. Johlermaier passt de bal in één keer door. El-Suleiman rent richting de bal. El-Suleiman haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
El-Suleiman onderschept slim de pass. El-Suleiman probeert naar een medespeler te passen. Johlermaier rent richting de bal. Johlermaier geeft een lange en hoge pass. de Graça springt en kopt de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Toader met de inworp. Byrt rent richting de bal. de Graça onderschept slim de pass. de Graça geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Starter Legion - KP MARTINI 0:2

34e minuut.
El-Suleiman kopt de bal weg. Zabielinas geeft een hoge lob. Antvl heeft problemen om de bal te vangen. de Graça is nu in balbezit. de Graça schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Starter Legion - KP MARTINI 0:3

35e minuut.
Klungelig pakt Antvl de bal. Johlermaier is nu in balbezit. Johlermaier passt de bal zonder na te denken. Daar is de Graça, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Graça schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Andrian bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrian probeert naar een medespeler te passen. El-Suleiman bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Suleiman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Starter Legion - KP MARTINI 0:4

44e minuut.
Ducros verovert de bal door een tackle van achteren. Ducros met een sublieme pass. Johlermaier is nu in balbezit. Johlermaier geeft een hoge lob. Toader kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Zabielinas met een sublieme pass. Andrian probeert naar een medespeler te passen. El-Suleiman rent richting de bal. El-Suleiman haalt uit met een fantastische trap. Ktenas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Starter Legion - KP MARTINI 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Starter Legion 63%, KP MARTINI 37%.
Starter Legion - KP MARTINI 0:5

46e minuut.
Cícha onderschept slim de pass. Toader verovert de bal door een tackle van achteren. Toader passt de bal in één keer door. Johlermaier rent richting de bal. Johlermaier geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Rūpis geeft de bal voor. Narov geeft de bal voor. Daar is Ducros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piña rent richting de bal. Piña draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Rahibov speelt de bal door. Narov rent richting de bal. Narov geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Cícha de bal. Cícha haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Lekov geeft een hoge lob. Inworp. Itaipú met een snelle inworp. Zabielinas geeft de bal voor. El-Suleiman maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Starter Legion - KP MARTINI 0:6

63e minuut.
Harcel geeft een lange en hoge pass. Ducros geeft een lange en hoge pass. Toader kopt de bal weg. de Graça rent richting de bal. de Graça schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Toader kopt de bal weg. Ponce is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van de Graça. de Graça krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Manin geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Andrian zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Johlermaier geeft een lange en hoge pass. de Graça maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Johlermaier met een sublieme pass. Klungelig pakt Andrian de bal. Andrian probeert naar een medespeler te passen. de Graça rent richting de bal. de Graça schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Starter Legion 63%, KP MARTINI 37%.
Starter Legion - KP MARTINI 0:6