Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Pociskacze Dziouchy
druga Tactiek 442
57% Balbezit 43%
39% Spel op eigen helft 61%
29 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.9 gemiddelde waardering 38
zeer goed Schieten redelijk
redelijk Passen redelijk
goed Verdedigen zwak


2e minuut.
Vărzaru rent richting de bal. Vriezen legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vărzaru is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Kailas neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pociskacze - Dziouchy 1:0

4e minuut.
Sala bereikt de bal nog maar net als eerste. Sala passt de bal met de wreef. Kailas rent richting de bal. Kailas haalt uit met een fantastische trap. Wysocki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pociskacze - Dziouchy 2:0

15e minuut.
Taddei is nu in balbezit. Achterberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Achterberg geeft een hoge lob. Taddei is nu in balbezit. Taddei haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Gliniecki met een sublieme pass. Cudini rent richting de bal. Taddei probeert naar een medespeler te passen. Cudini geeft een lange en hoge pass. Dimpfelmoser maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pociskacze - Dziouchy 2:1

22e minuut.
Ilijiš geeft de bal voor. Sala is nu in balbezit. Sala passt de bal zonder na te denken. Vărzaru heeft problemen om de bal te vangen. Vărzaru draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Ilijiš kopt de bal weg. Hayoun probeert de bal aan de voet te houden. Dimpfelmoser is nu in balbezit. Dimpfelmoser haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Pociskacze - Dziouchy 2:2

25e minuut.
Dimpfelmoser geeft een hoge lob. Méndez kopt de bal weg. Đurović probeert naar een medespeler te passen. Taddei heeft problemen om de bal te vangen. Taddei haalt uit met een fantastische trap. Wysocki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal! Kailas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kailas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pociskacze - Dziouchy 3:2

29e minuut.
Kaszczyszyn geeft een hoge lob. Taddei bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas begaat een overtreding. Vargas krijgt een gele kaart. Taddei raakt geblesseerd tijdens het duel. Đurović komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Sala zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Taddei speelt de bal door. Kołaciński rent richting de bal. Vărzaru verovert de bal door een tackle van achteren. Vărzaru passt de bal in één keer door. Wysocki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Đurović probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Taddei de bal. Landeiro is nu in balbezit. Kailas is nu in balbezit. Kailas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pociskacze 41%, Dziouchy 59%.
FC Pociskacze - Dziouchy 3:2

47e minuut.
Vriezen rent richting de bal. Kailas onderschept slim de pass. Kailas passt de bal in één keer door. Taddei bereikt de bal nog maar net als eerste. Taddei draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gliniecki met een snelle inworp. Đurović probeert naar een medespeler te passen. Vărzaru rent richting de bal. Vărzaru draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Vargas geeft de bal voor. Inworp. Sala met de inworp. Taddei is nu in balbezit. Taddei geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Wysocki trapt de bal weg van het doel. Veljković kopt de bal weg. Klungelig pakt Ilijiš de bal. Cudini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cudini draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Inworp. Kaszczyszyn met de inworp. Vărzaru rent richting de bal. Vărzaru geeft een lange en hoge pass. Kailas maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Grazdani kopt de bal weg. Hayoun met een sublieme pass. Ilijiš met een sublieme pass. Cudini rent richting de bal. Cudini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Tait trapt de bal weg van het doel. Vriezen bereikt de bal nog maar net als eerste. Veljković speelt de bal door. Grazdani rent richting de bal. Grazdani geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Cudini bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilijiš verovert de bal door een tackle van achteren. Ilijiš met een sublieme pass. Taddei rent richting de bal. Taddei schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Taddei is nu in balbezit. Taddei probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kailas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kailas schiet op doel. Achterberg probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wysocki bokst de bal weg. Kailas is nu in balbezit. Kailas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vărzaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Vărzaru draait met de bal, schiet en ... Wysocki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Kailas de bal. Vărzaru rent richting de bal. Vărzaru schiet op doel. Wysocki maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

72e minuut.
Taddei is nu in balbezit. Taddei geeft een hoge lob. Stępniak heeft problemen om de bal te vangen. Kailas rent richting de bal. Kailas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Vărzaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vărzaru draait met de bal, schiet en ... Wysocki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Hayoun rent richting de bal. Dimpfelmoser tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hayoun is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kaszczyszyn zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Vărzaru is nu in balbezit. Vărzaru geeft een hoge lob. Wysocki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Achterberg rent richting de bal. Taddei bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Taddei draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pociskacze - Dziouchy 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pociskacze 37%, Dziouchy 63%.
FC Pociskacze - Dziouchy 4:2