Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zagłębie-Sosnowiec MKS Zaborze
LANESRAV Tactiek 442
53% Balbezit 47%
34% Spel op eigen helft 66%
19 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.8 gemiddelde waardering 37.9
very good Schieten adequate
good Passen average
solid Verdedigen good


3e minuut.
Cherganski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherganski geeft een hoge lob. Inworp. Rajos met een snelle inworp. MacConnell geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Tull bereikt de bal nog maar net als eerste. Bizzoca onderschept slim de pass. Bizzoca passt de bal in één keer door. Çeşmeönü heeft problemen om de bal te vangen. Çeşmeönü geeft een hoge lob. Damianos bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Lehmann zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rajos rent richting de bal. Berliński begaat een overtreding. Berliński krijgt een gele kaart. Rajos is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bizzoca zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. MacConnell springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Daar is Çeşmeönü, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çeşmeönü geeft een hoge lob. Rajos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. MacConnell rent richting de bal. MacConnell schiet op doel. Damianos bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagłębie-Sosnowiec - MKS Zaborze 1:0

13e minuut.
Çeşmeönü met een sublieme pass. Rajos rent richting de bal. Rajos passt de bal zonder na te denken. MacConnell bereikt de bal nog maar net als eerste. MacConnell schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Casseruola verovert de bal door een tackle van achteren. Casseruola passt de bal met de wreef. MacConnell bereikt de bal nog maar net als eerste. MacConnell speelt de bal door. Çeşmeönü rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Çeşmeönü heeft problemen om de bal te vangen. Çeşmeönü geeft een hoge lob. MacConnell bereikt de bal nog maar net als eerste. MacConnell draait met de bal, schiet en ... Damianos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagłębie-Sosnowiec - MKS Zaborze 2:0

30e minuut.
Klungelig pakt Grodzki de bal. Bizzoca bereikt de bal nog maar net als eerste. Bizzoca passt de bal met de wreef. Çeşmeönü rent richting de bal. Çeşmeönü geeft een lange en hoge pass. Damianos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Çeşmeönü kopt de bal weg. Mrkobrada rent richting de bal. Gioia onderschept slim de pass. MacConnell onderschept slim de pass. MacConnell haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagłębie-Sosnowiec - MKS Zaborze 3:0

37e minuut.
Mrkobrada rent richting de bal. Mrkobrada geeft een hoge lob. Klungelig pakt Berliński de bal. Rajos is nu in balbezit. Rajos geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Grodzki is nu in balbezit. Chery verovert de bal door een tackle van achteren. Chery met een sublieme pass. Çeşmeönü rent richting de bal. Çeşmeönü haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zagłębie-Sosnowiec 28%, MKS Zaborze 72%.
Zagłębie-Sosnowiec - MKS Zaborze 3:0

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lenczewski trapt de bal weg van het doel. Bizzoca met een sublieme pass. Çeşmeönü heeft problemen om de bal te vangen. Çeşmeönü geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Çeşmeönü passt de bal in één keer door. Cherganski is nu in balbezit. MacConnell onderschept slim de pass. MacConnell schiet op doel. Damianos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagłębie-Sosnowiec - MKS Zaborze 4:0

54e minuut.
MacConnell passt de bal in één keer door. Mrkobrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrkobrada schiet op doel. Na een snelle pass probeert Gioia de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rajos geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. MacConnell is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Bizzoca is nu in balbezit. Bizzoca met een sublieme pass. Çeşmeönü bereikt de bal nog maar net als eerste. Çeşmeönü heeft problemen om de bal te vangen. Çeşmeönü schiet op doel. Damianos bokst de bal weg.

64e minuut.
Lehmann speelt de bal door. MacConnell bereikt de bal nog maar net als eerste. MacConnell speelt de bal door. Çeşmeönü bereikt de bal nog maar net als eerste. Çeşmeönü schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Zagłoba rent richting de bal. Zagłoba passt de bal zonder na te denken. Ruzo probeert de bal aan de voet te houden. Mišljenac is nu in balbezit. Mišljenac draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Görgülü rent richting de bal. Metlaš verovert de bal door een tackle van achteren. Metlaš passt de bal zonder na te denken. MacConnell is nu in balbezit. MacConnell draait met de bal, schiet en ... Paal!

77e minuut.
Mrkobrada rent richting de bal. Mrkobrada passt de bal met de wreef. Leśnodorski is nu in balbezit. Çeşmeönü verovert de bal door een tackle van achteren. Çeşmeönü haalt uit met een fantastische trap. Damianos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagłębie-Sosnowiec - MKS Zaborze 5:0

85e minuut.
Tull verovert de bal door een tackle van achteren. Chery bereikt de bal nog maar net als eerste. Chery passt de bal in één keer door. Mrkobrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrkobrada met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Görgülü geeft een lange en hoge pass. Lehmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Görgülü tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Görgülü krijgt een gele kaart. Lehmann is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lehmann zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Çeşmeönü speelt de bal door. Mrkobrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrkobrada haalt uit met een fantastische trap. Damianos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zagłębie-Sosnowiec 39%, MKS Zaborze 61%.
Zagłębie-Sosnowiec - MKS Zaborze 5:0