Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MKS Zaborze Zagłębie-Sosnowiec
442 Tactiek FedFix4
46% Balbezit 54%
66% Spel op eigen helft 34%
4 Doelpogingen 30
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 2
0 Buitenspel 1
38.4 gemiddelde waardering 50.3
matig Schieten uitstekend
redelijk Passen solide
solide Verdedigen solide


3e minuut.
Klungelig pakt Mrkobrada de bal. Gioia is nu in balbezit. Mrkobrada verovert de bal door een tackle van achteren. Çeşmeönü bereikt de bal nog maar net als eerste. Çeşmeönü schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bizzoca zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mrkobrada rent richting de bal. Mrkobrada schiet op doel. Na een snelle pass probeert Cherganski de bal onder controle te krijgen. Damianos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Ruzo geeft de bal voor. MacConnell kopt de bal weg. Çeşmeönü rent richting de bal. Mrkobrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrkobrada draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Bizzoca kan de bal niet met de borst controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Depaepe. Bizzoca raakt geblesseerd tijdens het duel. Bizzoca zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Çeşmeönü kopt de bal weg. MacConnell is nu in balbezit. MacConnell schiet op doel. Damianos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
MacConnell bereikt de bal nog maar net als eerste. MacConnell passt de bal met de wreef. Çeşmeönü bereikt de bal nog maar net als eerste. Çeşmeönü draait met de bal, schiet en ... Damianos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Zaborze - Zagłębie-Sosnowiec 0:1

11e minuut.
Aloi onderschept slim de pass. Aloi passt de bal met de wreef. Cherganski is nu in balbezit. Çeşmeönü onderschept slim de pass. Çeşmeönü haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Damianos met een harde bal richting middenveld. Pinta Grossa kopt de bal weg. Lehmann is nu in balbezit. Zagłoba onderschept slim de pass. Zagłoba draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Klungelig pakt Cherganski de bal. Mrkobrada is nu in balbezit. Mrkobrada haalt uit met een fantastische trap. Leśnodorski probeert de bal aan de voet te houden. Damianos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Zaborze - Zagłębie-Sosnowiec 0:2

21e minuut.
Gioia rent richting de bal. Çeşmeönü onderschept slim de pass. Çeşmeönü speelt de bal door. MacConnell rent richting de bal. MacConnell draait met de bal, schiet en ... Damianos bokst de bal weg.

32e minuut.
Bizzoca rent richting de bal. Bizzoca passt de bal in één keer door. Çeşmeönü is nu in balbezit. Çeşmeönü haalt uit met een fantastische trap. Damianos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Ruzo geeft een lange en hoge pass. Berliński is nu in balbezit. Çeşmeönü verovert de bal door een tackle van achteren. Çeşmeönü haalt uit met een fantastische trap. Damianos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Zaborze - Zagłębie-Sosnowiec 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Zaborze 66%, Zagłębie-Sosnowiec 34%.
MKS Zaborze - Zagłębie-Sosnowiec 0:3

49e minuut.
MacConnell speelt de bal door. Çeşmeönü heeft problemen om de bal te vangen. Cherganski rent richting de bal. Çeşmeönü onderschept slim de pass. Çeşmeönü schiet op doel. Damianos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Zagłoba probeert naar een medespeler te passen. Mišljenac bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinta Grossa met een sublieme pass. Zagłoba bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagłoba draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Zaborze - Zagłębie-Sosnowiec 1:3

57e minuut.
Bizzoca speelt de bal door. Çeşmeönü bereikt de bal nog maar net als eerste. Aloi speelt de bal door. Daar is MacConnell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacConnell haalt uit met een fantastische trap. Damianos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
MacConnell rent richting de bal. MacConnell passt de bal met de wreef. Çeşmeönü is nu in balbezit. Çeşmeönü haalt uit met een fantastische trap. Leśnodorski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Damianos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Mišljenac bereikt de bal nog maar net als eerste. Casseruola verovert de bal door een tackle van achteren. Casseruola geeft een hoge lob. Çeşmeönü bereikt de bal nog maar net als eerste. Çeşmeönü haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Aloi passt de bal zonder na te denken. Mrkobrada is nu in balbezit. Mrkobrada passt de bal in één keer door. Daar is Çeşmeönü, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çeşmeönü haalt uit met een fantastische trap. Damianos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Grzywocz komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Aloi geeft een hoge lob. Damianos speelt de bal door. Aloi kopt de bal weg. Çeşmeönü is nu in balbezit. Çeşmeönü schiet op doel. De bal raakt de paal. Inworp. Chery komt het veld opgelopen. Grzywocz met een snelle inworp. MacConnell geeft een lange en hoge pass. Mrkobrada rent richting de bal. Mrkobrada geeft een hoge lob. Damianos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Çeşmeönü rent richting de bal. Çeşmeönü haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Zaborze - Zagłębie-Sosnowiec 1:4

73e minuut.
MacConnell passt de bal zonder na te denken. Çeşmeönü heeft problemen om de bal te vangen. Gioia bereikt de bal nog maar net als eerste. Çeşmeönü verovert de bal door een tackle van achteren. Çeşmeönü draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Rajos geeft de bal voor. Klungelig pakt Çeşmeönü de bal. Cherganski begaat een overtreding. Cherganski krijgt een gele kaart. Çeşmeönü raakt geblesseerd tijdens het duel. Aloi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Çeşmeönü is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Damianos met een sublieme pass. Aloi kopt de bal weg. Çeşmeönü bereikt de bal nog maar net als eerste. Çeşmeönü draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Zaborze - Zagłębie-Sosnowiec 1:5

83e minuut.
Klungelig pakt Metlaš de bal. Mišljenac is nu in balbezit. Met opzet legt Metlaš zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Metlaš naar de kleedkamers voor een vroege douche. Mišljenac raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Mišljenac kan niet meer verder spelen. Jędrzejewski komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Aktimuroğlu probeert naar een medespeler te passen. Jędrzejewski rent richting de bal. Aloi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Aloi is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

90e minuut.
MacConnell met een sublieme pass. Leśnodorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Çeşmeönü verovert de bal door een tackle van achteren. Çeşmeönü haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Berliński is nu in balbezit. Berliński geeft een hoge lob. Inworp. Bizzoca met een snelle inworp. Çeşmeönü geeft een hoge lob. Damianos bokst de bal weg. Cherganski bereikt de bal nog maar net als eerste. MacConnell onderschept slim de pass. MacConnell draait met de bal, schiet en ... Damianos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Zaborze - Zagłębie-Sosnowiec 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Zaborze 66%, Zagłębie-Sosnowiec 34%.
MKS Zaborze - Zagłębie-Sosnowiec 1:6