Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zagłębie-Sosnowiec KP MARTINI
LANESRAV Tactiek k3
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
50.7 gemiddelde waardering 57
goed Schieten zeer goed
goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Metlaš geeft een hoge lob. Inworp. Přemysl zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Andrian is nu in balbezit. Andrian geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Toader rent richting de bal. Toader speelt de bal door. Johlermaier probeert naar een medespeler te passen. de Graça rent richting de bal. de Graça schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Andrian passt de bal met de wreef. Přemysl is nu in balbezit. Přemysl passt de bal met de wreef. El-Suleiman bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Suleiman draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Ruzo geeft een hoge lob. Toader kopt de bal weg. Ruzo heeft problemen om de bal te vangen. de Graça is nu in balbezit. de Graça haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagłębie-Sosnowiec - KP MARTINI 0:1

39e minuut.
Çeşmeönü bereikt de bal nog maar net als eerste. Itaipú onderschept slim de pass. Itaipú geeft een hoge lob. de Graça is nu in balbezit. de Graça schiet op doel. Lenczewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Çeşmeönü geeft een lange en hoge pass. Ducros onderschept slim de pass. Rajos geeft een hoge lob. Mrkobrada maakt een snoekduik en kopt de bal. Na een snelle pass probeert MacConnell de bal onder controle te krijgen. Guerrero bokst de bal weg.

45e minuut.
Johlermaier speelt de bal door. de Graça rent richting de bal. Ruzo is nu in balbezit. de Graça verovert de bal door een tackle van achteren. de Graça draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zagłębie-Sosnowiec 63%, KP MARTINI 37%.
Zagłębie-Sosnowiec - KP MARTINI 0:1

47e minuut.
Rūpis bereikt de bal nog maar net als eerste. Rūpis geeft een lange en hoge pass. Lehmann kopt de bal weg. Rajos controleert de bal met de borst. Rajos geeft de bal voor. Guerrero bokst de bal weg.

52e minuut.
Přemysl met een sublieme pass. Andrian bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrian passt de bal met de wreef. de Graça is nu in balbezit. de Graça haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Andrian heeft problemen om de bal te vangen. Johlermaier rent richting de bal. Johlermaier passt de bal met de wreef. El-Suleiman bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Suleiman schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagłębie-Sosnowiec - KP MARTINI 0:2

56e minuut.
Johlermaier onderschept slim de pass. Johlermaier speelt de bal door. El-Suleiman is nu in balbezit. El-Suleiman haalt uit met een fantastische trap. Lenczewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagłębie-Sosnowiec - KP MARTINI 0:3

58e minuut.
El-Suleiman raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bojan komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Andrian met een sublieme pass. Klungelig pakt Bojan de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Metlaš. Metlaš krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Ruzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruzo geeft een lange en hoge pass. Bizzoca kopt de bal weg. Çeşmeönü is nu in balbezit. Çeşmeönü haalt uit met een fantastische trap. Guerrero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Rico, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mrkobrada rent richting de bal. Mrkobrada haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zagłębie-Sosnowiec 63%, KP MARTINI 37%.
Zagłębie-Sosnowiec - KP MARTINI 0:3