Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KP MARTINI Zagłębie-Sosnowiec
k3 Tactiek FedFix4
52% Balbezit 48%
26% Spel op eigen helft 74%
19 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
54.3 gemiddelde waardering 49.9
very good Schieten good
very good Passen solid
solid Verdedigen solid


2e minuut.
Casseruola is nu in balbezit. Toader verovert de bal door een tackle van achteren. Toader passt de bal zonder na te denken. El-Suleiman is nu in balbezit. El-Suleiman haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Zabielinas probeert naar een medespeler te passen. Johlermaier rent richting de bal. Johlermaier passt de bal in één keer door. El-Suleiman bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Suleiman draait met de bal, schiet en ... Zalzman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Lehmann heeft problemen om de bal te vangen. Ruzo is nu in balbezit. de Graça verovert de bal door een tackle van achteren. de Graça draait met de bal, schiet en ... Zalzman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KP MARTINI - Zagłębie-Sosnowiec 1:0

13e minuut.
Johlermaier probeert naar een medespeler te passen. de Graça bereikt de bal nog maar net als eerste. de Graça passt de bal met de wreef. El-Suleiman bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Suleiman haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
El-Suleiman rent richting de bal. Rajos is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van El-Suleiman. El-Suleiman krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Johlermaier passt de bal in één keer door. Zabielinas rent richting de bal. Zabielinas probeert naar een medespeler te passen. El-Suleiman is nu in balbezit. El-Suleiman haalt uit met een fantastische trap. Zalzman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
El-Suleiman onderschept slim de pass. El-Suleiman speelt de bal door. Johlermaier rent richting de bal. Johlermaier geeft een lange en hoge pass. de Graça maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Rūpis kopt de bal weg. El-Suleiman is nu in balbezit. Metlaš legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! El-Suleiman is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. de Graça neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP MARTINI 25%, Zagłębie-Sosnowiec 75%.
KP MARTINI - Zagłębie-Sosnowiec 1:0

56e minuut.
Zabielinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabielinas geeft een lange en hoge pass. El-Suleiman is nu in balbezit. El-Suleiman draait met de bal, schiet en ... Zalzman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KP MARTINI - Zagłębie-Sosnowiec 2:0

57e minuut.
Andrian probeert naar een medespeler te passen. Johlermaier bereikt de bal nog maar net als eerste. Johlermaier met een sublieme pass. El-Suleiman heeft problemen om de bal te vangen. El-Suleiman schiet op doel. Zalzman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Inworp. Grzywocz komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Grzywocz met een snelle inworp. Mrkobrada is nu in balbezit. Andrian begaat een overtreding. Andrian krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Johlermaier is nu in balbezit. Johlermaier passt de bal in één keer door. Metlaš bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Suleiman verovert de bal door een tackle van achteren. El-Suleiman draait met de bal, schiet en ... Zalzman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Johlermaier de bal. Johlermaier geeft een lange en hoge pass. de Graça krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Toader passt de bal in één keer door. Andrian rent richting de bal. Andrian passt de bal in één keer door. El-Suleiman bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Suleiman schiet op doel. Zalzman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
MacConnell controleert de bal met de borst. Zabielinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabielinas met een sublieme pass. de Graça is nu in balbezit. de Graça schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP MARTINI 27%, Zagłębie-Sosnowiec 73%.
KP MARTINI - Zagłębie-Sosnowiec 2:0