Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Pociskacze REAKTYWOWANI
druga Tactiek barcelonka
51% Balbezit 49%
68% Spel op eigen helft 32%
3 Doelpogingen 34
5 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.7 gemiddelde waardering 54.7
good Schieten excellent
adequate Passen very good
good Verdedigen very good


1e minuut.
Klungelig pakt Kaszczyszyn de bal. Dobrodinec is nu in balbezit. Dobrodinec passt de bal met de wreef. Wicaksono rent richting de bal. Wicaksono schiet op doel. Tait verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Didžek geeft een hoge lob. Hayoun kopt de bal weg. Ghiţulescu met een sublieme pass. Wicaksono bereikt de bal nog maar net als eerste. Wicaksono haalt uit met een fantastische trap. Tait verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Taddei is nu in balbezit. Piątek bereikt de bal nog maar net als eerste. Piątek geeft een hoge lob. Wicaksono bereikt de bal nog maar net als eerste. Wicaksono draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Taibo speelt de bal door. Didžek is nu in balbezit. Majala is nu in balbezit. Majala draait met de bal, schiet en ... Tait probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pociskacze - REAKTYWOWANI 0:1

18e minuut.
Didžek kopt de bal weg. Đurović heeft problemen om de bal te vangen. Majala probeert naar een medespeler te passen. Wicaksono is nu in balbezit. Wicaksono draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Wicaksono rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Đurović. Wicaksono raakt geblesseerd tijdens het duel. Đurović met een sublieme pass. Ghiţulescu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Dobrodinec krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pociskacze - REAKTYWOWANI 0:2

20e minuut.
Wicaksono bereikt de bal nog maar net als eerste. Đurović verovert de bal door een tackle van achteren. Majala onderschept slim de pass. Majala geeft de bal voor. Dobrodinec krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Majala is nu in balbezit. Majala passt de bal met de wreef. Dobrodinec bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrodinec haalt uit met een fantastische trap. Tait maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pociskacze - REAKTYWOWANI 0:3

25e minuut.
Taibo speelt de bal door. Majala is nu in balbezit. Majala passt de bal met de wreef. Wicaksono bereikt de bal nog maar net als eerste. Wicaksono haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Didžek geeft de bal voor. Dobrodinec kopt de bal weg. Đurović heeft problemen om de bal te vangen. Wicaksono onderschept slim de pass. Wicaksono schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Dobrodinec heeft problemen om de bal te vangen. Majala is nu in balbezit. Majala passt de bal in één keer door. Wicaksono rent richting de bal. Wicaksono haalt uit met een fantastische trap. Tait probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Kaszczyszyn passt de bal met de wreef. Didžek rent richting de bal. Wicaksono bereikt de bal nog maar net als eerste. Wicaksono draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Landeiro speelt de bal door. Kailas is nu in balbezit. Piątek verovert de bal door een tackle van achteren. Piątek geeft een lange en hoge pass. Wicaksono maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pociskacze - REAKTYWOWANI 0:4

44e minuut.
Kaszczyszyn kopt de bal weg. Didžek heeft problemen om de bal te vangen. Didžek geeft een hoge lob. Wicaksono bereikt de bal nog maar net als eerste. Wicaksono haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pociskacze 72%, REAKTYWOWANI 28%.
FC Pociskacze - REAKTYWOWANI 0:4

46e minuut.
Landeiro is nu in balbezit. Majala onderschept slim de pass. Majala probeert naar een medespeler te passen. Wicaksono rent richting de bal. Wicaksono schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pociskacze - REAKTYWOWANI 0:5

48e minuut.
Taddei rent richting de bal. Taddei passt de bal in één keer door. Kailas is nu in balbezit. Landeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Landeiro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Inworp. Didžek met een snelle inworp. Ilijiš bereikt de bal nog maar net als eerste. Majala rent richting de bal. Majala schiet op doel. Tait probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Kailas passt de bal zonder na te denken. Vărzaru is nu in balbezit. Léster Blanco verovert de bal door een tackle van achteren. Léster Blanco geeft een lange en hoge pass. Méndez rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Taibo kopt de bal weg. Majala rent richting de bal. Majala passt de bal in één keer door. Wicaksono is nu in balbezit. Wicaksono schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Didžek met een snelle inworp. Ghiţulescu is nu in balbezit. Ghiţulescu passt de bal in één keer door. Majala bereikt de bal nog maar net als eerste. Majala draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Lenart onderschept slim de pass. Lenart geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sala zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Taddei geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Kailas bereikt de bal nog maar net als eerste. Piątek geeft de bal voor. Wicaksono is nu in balbezit. Wicaksono haalt uit met een fantastische trap. Tait werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pociskacze - REAKTYWOWANI 0:6

69e minuut.
Daar is Đurović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ghiţulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghiţulescu geeft de bal voor. Wicaksono rent richting de bal. Wicaksono draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Lenart speelt de bal door. Ghiţulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghiţulescu passt de bal in één keer door. Wicaksono rent richting de bal. Wicaksono haalt uit met een fantastische trap. Tait probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Didžek passt de bal zonder na te denken. Ghiţulescu met een sublieme pass. Majala met een sublieme pass. Dobrodinec rent richting de bal. Dobrodinec draait met de bal, schiet en ... Tait kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Taddei probeert de bal aan de voet te houden. Ghiţulescu is nu in balbezit. Ghiţulescu probeert naar een medespeler te passen. Majala bereikt de bal nog maar net als eerste. Majala schiet op doel. Tait verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Đurović passt de bal in één keer door. Landeiro rent richting de bal. Landeiro passt de bal zonder na te denken. Kaszczyszyn rent richting de bal. Kaszczyszyn geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Majala is nu in balbezit. Majala passt de bal met de wreef. Wicaksono rent richting de bal. Wicaksono draait met de bal, schiet en ... Tait werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pociskacze - REAKTYWOWANI 0:7

89e minuut.
Đurović probeert de bal aan de voet te houden. Landeiro rent richting de bal. Majala speelt de bal door. Wicaksono bereikt de bal nog maar net als eerste. Wicaksono haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pociskacze 63%, REAKTYWOWANI 37%.
FC Pociskacze - REAKTYWOWANI 0:7