Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dziouchy Cresovia Siemiatycze
442 Tactiek 666
43% Balbezit 57%
72% Spel op eigen helft 28%
2 Doelpogingen 40
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.5 gemiddelde waardering 60.3
adequate Schieten excellent
average Passen very good
adequate Verdedigen excellent


12e minuut.
Żewłakow probeert naar een medespeler te passen. Ştefan is nu in balbezit. Ştefan passt de bal in één keer door. Ryba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryba schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Pearcey rent richting de bal. Pearcey passt de bal in één keer door. Ogrešević heeft problemen om de bal te vangen. Ogrešević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dziouchy - Cresovia Siemiatycze 0:1

23e minuut.
Vargas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştefan verovert de bal door een tackle van achteren. Ştefan probeert naar een medespeler te passen. Ryba rent richting de bal. Ryba draait met de bal, schiet en ... Wysocki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Ryba rent richting de bal. Vriezen bereikt de bal nog maar net als eerste. Pearcey onderschept slim de pass. Ryba rent richting de bal. Ryba draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Gliniecki is nu in balbezit. Pearcey verovert de bal door een tackle van achteren. Pearcey passt de bal in één keer door. Ogrešević bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogrešević schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Wysocki met een harde bal richting middenveld. Żewłakow kopt de bal weg. Ryba is nu in balbezit. Ryba schiet op doel. Wysocki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Arduini verovert de bal door een tackle van achteren. Arduini geeft de bal voor. Ryba kopt de bal weg. Ogrešević rent richting de bal. Ogrešević haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Achterberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Arduini geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ogrešević rent richting de bal. Ogrešević passt de bal zonder na te denken. Ryba rent richting de bal. Ryba schiet op doel. Wysocki bokst de bal weg.

36e minuut.
Arduini met de inworp. Ogrešević is nu in balbezit. Kołaciński legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ogrešević raakt geblesseerd tijdens het duel. Pearcey neemt de penalty, wat een uithaal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Dziouchy - Cresovia Siemiatycze 0:2

38e minuut.
Wysocki met een sublieme pass. Ştefan met een sublieme pass. Klungelig pakt Vargas de bal. Ryba is nu in balbezit. Ryba schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Ryba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryba geeft een hoge lob. Ogrešević kan de bal niet met de borst controleren. Ogrešević schiet op doel. Chollet probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dziouchy 68%, Cresovia Siemiatycze 32%.
Dziouchy - Cresovia Siemiatycze 0:2

46e minuut.
Ogrešević passt de bal zonder na te denken. Ryba rent richting de bal. Ryba schiet op doel. Na een snelle pass probeert Achterberg de bal onder controle te krijgen. Wysocki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dziouchy - Cresovia Siemiatycze 0:3

53e minuut.
Vriezen rent richting de bal. Pearcey onderschept slim de pass. Ryba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryba draait met de bal, schiet en ... Wysocki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dziouchy - Cresovia Siemiatycze 0:4

53e minuut.
Chollet geeft een lange en hoge pass. Arduini rent richting de bal. Kołaciński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kołaciński krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Arduini is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Arduini met een snel genomen vrije trap. Vriezen kan de bal niet met de borst controleren. Ryba is nu in balbezit. Ryba draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Achterberg de bal onder controle te krijgen. Wysocki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ryba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryba draait met de bal, schiet en ... Wysocki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dziouchy - Cresovia Siemiatycze 0:5

57e minuut.
Ryba is nu in balbezit. Ryba heeft problemen om de bal te vangen. Ryba probeert naar een medespeler te passen. Ogrešević bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogrešević haalt uit met een fantastische trap. Wysocki bokst de bal weg. Achterberg heeft problemen om de bal te vangen. Ryba rent richting de bal. Ryba haalt uit met een fantastische trap. Wysocki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Veljković rent richting de bal. Pearcey verovert de bal door een tackle van achteren. Pearcey probeert naar een medespeler te passen. Ogrešević heeft problemen om de bal te vangen. Ogrešević schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Vriezen geeft een lange en hoge pass. Dimpfelmoser kopt de bal weg. Pearcey speelt de bal door. Ryba heeft problemen om de bal te vangen. Ryba schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Klungelig pakt Veljković de bal. Pearcey met een sublieme pass. Arduini speelt de bal door. Ogrešević rent richting de bal. Ogrešević haalt uit met een fantastische trap. Wysocki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Ryba verovert de bal door een tackle van achteren. Ryba probeert naar een medespeler te passen. Ştefan is nu in balbezit. Ştefan geeft een lange en hoge pass. Chollet kopt de bal weg. Wysocki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Vargas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryba verovert de bal door een tackle van achteren. Ryba passt de bal zonder na te denken. Pearcey is nu in balbezit. Pearcey haalt uit met een fantastische trap. Wysocki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Ryba schiet op doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kołaciński met de inworp. Ogrešević bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogrešević schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Klungelig pakt Dimpfelmoser de bal. Arduini bereikt de bal nog maar net als eerste. Arduini geeft een lange en hoge pass. Ryba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryba draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Ryba geeft de bal voor. Kołaciński rent richting de bal. Arduini verovert de bal door een tackle van achteren. Ogrešević bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogrešević draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Pearcey bereikt de bal nog maar net als eerste. Pearcey passt de bal zonder na te denken. Ryba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryba passt de bal met de wreef. Achterberg onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Ştefan rent richting de bal. Pearcey probeert naar een medespeler te passen. Ryba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dziouchy - Cresovia Siemiatycze 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dziouchy 76%, Cresovia Siemiatycze 24%.
Dziouchy - Cresovia Siemiatycze 0:6