Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cresovia Siemiatycze Dziouchy
666 Tactiek 442
53% Balbezit 47%
29% Spel op eigen helft 71%
31 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
59.4 gemiddelde waardering 37.3
formidabel Schieten matig
zeer goed Passen matig
uitstekend Verdedigen redelijk


11e minuut.
Ştefan rent richting de bal. Vargas begaat een overtreding. Ştefan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Żewłakow met een snel genomen vrije trap. Ogrešević rent richting de bal. Chollet rent richting de bal. Ogrešević verovert de bal door een tackle van achteren. Ogrešević schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Ogrešević de bal. Ogrešević haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Daar is Veljković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żewłakow rent richting de bal. Veljković tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Veljković krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Gliniecki passt de bal met de wreef. Arduini is nu in balbezit. Arduini met een sublieme pass. Ogrešević bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogrešević geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Na een snelle pass probeert Chollet de bal onder controle te krijgen. Ştefan is nu in balbezit. Ştefan probeert naar een medespeler te passen. Ogrešević is nu in balbezit. Ogrešević haalt uit met een fantastische trap. Wysocki bokst de bal weg.

34e minuut.
Conk passt de bal in één keer door. Ryba is nu in balbezit. Ryba probeert naar een medespeler te passen. Ogrešević bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogrešević haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Achterberg geeft de bal voor. Inworp. Ştefan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ryba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryba draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Ryba rent richting de bal. Ryba geeft een lange en hoge pass. Chollet heeft problemen om de bal te vangen. Ogrešević rent richting de bal. Ogrešević schiet op doel. Wysocki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cresovia Siemiatycze 31%, Dziouchy 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cresovia Siemiatycze - Dziouchy 0:0

46e minuut.
Kołaciński is nu in balbezit. Arduini verovert de bal door een tackle van achteren. Arduini passt de bal met de wreef. Ogrešević rent richting de bal. Ogrešević schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Achterberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Achterberg passt de bal met de wreef. Ogrešević is nu in balbezit. Ogrešević draait met de bal, schiet en ... Wysocki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cresovia Siemiatycze - Dziouchy 1:0

51e minuut.
Kołaciński rent richting de bal. Kołaciński geeft de bal voor. Arduini bereikt de bal nog maar net als eerste. Grazdani verovert de bal door een tackle van achteren. Grazdani geeft een lange en hoge pass. Castracanei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Gliniecki is nu in balbezit. Gliniecki geeft de bal voor. Cudini rent richting de bal. Cudini haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Conk de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Ryba passt de bal zonder na te denken. Pearcey bereikt de bal nog maar net als eerste. Pearcey passt de bal zonder na te denken. Ogrešević rent richting de bal. Ogrešević haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Wysocki met een sublieme pass. Pearcey kopt de bal weg. Ogrešević bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogrešević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cresovia Siemiatycze - Dziouchy 2:0

65e minuut.
Achterberg onderschept slim de pass. Arduini bereikt de bal nog maar net als eerste. Arduini passt de bal met de wreef. Ogrešević is nu in balbezit. Ogrešević schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Żewłakow probeert naar een medespeler te passen. Ryba rent richting de bal. Ryba passt de bal zonder na te denken. Ogrešević is nu in balbezit. Ogrešević schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Doeltrap. Wysocki trapt de bal weg van het doel. Arduini kopt de bal weg. Ogrešević bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogrešević schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Cresovia Siemiatycze - Dziouchy 3:0

75e minuut.
Żewłakow verovert de bal door een tackle van achteren. Żewłakow geeft de bal voor. Klungelig pakt Kołaciński de bal. Ogrešević is nu in balbezit. Ogrešević schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Ogrešević heeft problemen om de bal te vangen. Ogrešević passt de bal met de wreef. Ryba rent richting de bal. Ryba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cresovia Siemiatycze - Dziouchy 4:0

85e minuut.
Pearcey passt de bal zonder na te denken. Ryba is nu in balbezit. Ryba passt de bal met de wreef. Ogrešević rent richting de bal. Ogrešević haalt uit met een fantastische trap. Wysocki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Inworp. Vargas met een snelle inworp. Ştefan speelt de bal door. Ryba heeft problemen om de bal te vangen. Ryba haalt uit met een fantastische trap. Wysocki bokst de bal weg. Chollet kopt de bal weg. Pearcey met een sublieme pass. Ogrešević is nu in balbezit. Ogrešević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cresovia Siemiatycze - Dziouchy 5:0

89e minuut.
Inworp. Kołaciński met de inworp. Dziubański kan de bal niet met de borst controleren. Ogrešević is nu in balbezit. Ogrešević schiet op doel. Wysocki bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Cresovia Siemiatycze - Dziouchy 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cresovia Siemiatycze 26%, Dziouchy 74%.
Cresovia Siemiatycze - Dziouchy 6:0