Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MKS Zaborze Starter Legion
442 Tactiek 5*3*2
45% Balbezit 55%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 30
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.8 gemiddelde waardering 52.5
redelijk Schieten wonderbaarlijk
matig Passen zeer goed
goed Verdedigen goed


8e minuut.
Grodzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Harcel onderschept slim de pass. Harcel passt de bal in één keer door. Piña rent richting de bal. Piña schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Harcel is nu in balbezit. Gioia bereikt de bal nog maar net als eerste. Gioia probeert naar een medespeler te passen. Zagłoba rent richting de bal. Zagłoba geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Grodzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponce verovert de bal door een tackle van achteren. Ponce met een sublieme pass. Piña rent richting de bal. Piña schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Zaborze - Starter Legion 0:1

17e minuut.
Cícha heeft problemen om de bal te vangen. Cícha speelt de bal door. Daar is Piña, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piña draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Zaborze - Starter Legion 0:2

18e minuut.
Narov probeert naar een medespeler te passen. Rahibov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahibov speelt de bal door. Cícha rent richting de bal. Cícha schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Görgülü raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pieczynga komt het veld opgelopen. Damianos trapt de bal weg. Harcel kopt de bal weg. Piña is nu in balbezit. Piña schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Ktenas met een harde bal richting middenveld. Pinta Grossa kopt de bal weg. Narov speelt de bal door. Piña is nu in balbezit. Piña haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Cícha bereikt de bal nog maar net als eerste. Cícha passt de bal met de wreef. Rahibov met een sublieme pass. Piña rent richting de bal. Piña haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Zaborze - Starter Legion 0:3

25e minuut.
Cícha bereikt de bal nog maar net als eerste. Cícha passt de bal zonder na te denken. Piña rent richting de bal. Piña schiet op doel. Damianos werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gioia heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Rahibov speelt de bal door. Cícha is nu in balbezit. Cícha geeft een lange en hoge pass. Piña bereikt de bal nog maar net als eerste. Piña draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Cherganski kopt de bal weg. Daar is Narov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Narov passt de bal in één keer door. Piña bereikt de bal nog maar net als eerste. Piña draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Pieczynga rent richting de bal. Narov verovert de bal door een tackle van achteren. Narov probeert naar een medespeler te passen. Piña is nu in balbezit. Piña haalt uit met een fantastische trap. Damianos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Antvl verovert de bal door een tackle van achteren. Antvl met een sublieme pass. Narov speelt de bal door. Piña rent richting de bal. Piña haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Zaborze - Starter Legion 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Zaborze 65%, Starter Legion 35%.
MKS Zaborze - Starter Legion 0:4

48e minuut.
Gioia probeert naar een medespeler te passen. Grodzki is nu in balbezit. Harcel geeft de bal voor. Cícha bereikt de bal nog maar net als eerste. Cícha haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Rahibov met een sublieme pass. Harcel speelt de bal door. Narov is nu in balbezit. Piña is nu in balbezit. Piña haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Antvl geeft een hoge lob. Daar is Cherganski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piña bereikt de bal nog maar net als eerste. Piña haalt uit met een fantastische trap. Damianos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Zaborze - Starter Legion 0:5

64e minuut.
Rahibov is nu in balbezit. Rahibov probeert naar een medespeler te passen. Cícha is nu in balbezit. Piña is nu in balbezit. Piña haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Zaborze - Starter Legion 0:6

75e minuut.
Daar is Berliński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piña speelt de bal door. Cícha is nu in balbezit. Cícha haalt uit met een fantastische trap. Damianos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Zaborze - Starter Legion 0:7

77e minuut.
Narov onderschept slim de pass. Narov geeft een lange en hoge pass. Leśnodorski kan de bal niet met de borst controleren. Cícha rent richting de bal. Cícha haalt uit met een fantastische trap. Damianos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Piña springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Piña rent richting de bal. Cherganski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Piña raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Piña neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Zaborze - Starter Legion 0:8

87e minuut.
Lekov met een sublieme pass. Daar is Narov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Narov speelt de bal door. Piña heeft problemen om de bal te vangen. Piña draait met de bal, schiet en ... Damianos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Zaborze 60%, Starter Legion 40%.
MKS Zaborze - Starter Legion 0:8