Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Starter Legion MKS Zaborze
5*3*2 Tactiek 442
54% Balbezit 46%
34% Spel op eigen helft 66%
33 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
53.2 gemiddelde waardering 38.6
uitmuntend Schieten matig
zeer goed Passen redelijk
goed Verdedigen goed


2e minuut.
Daar is Harcel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pinta Grossa speelt de bal door. Mišljenac rent richting de bal. Mišljenac haalt uit met een fantastische trap. Ktenas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Starter Legion - MKS Zaborze 0:1

7e minuut.
Depaepe met een sublieme pass. Rahibov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahibov passt de bal zonder na te denken. Cícha rent richting de bal. Cícha haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Manin met een sublieme pass. Piña rent richting de bal. Piña passt de bal zonder na te denken. Cícha bereikt de bal nog maar net als eerste. Cícha schiet op doel. Damianos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Rahibov neemt de hoekschop. Piña maakt een snoekduik en kopt de bal. Cherganski heeft problemen om de bal te vangen. Piña is nu in balbezit. Piña haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Cícha verovert de bal door een tackle van achteren. Cícha met een sublieme pass. Narov met een sublieme pass. Piña bereikt de bal nog maar net als eerste. Piña schiet op doel. Damianos bokst de bal weg.

16e minuut.
Lekov is nu in balbezit. Lekov passt de bal met de wreef. Byrt bereikt de bal nog maar net als eerste. Byrt geeft een lange en hoge pass. Piña krijgt zijn hoofd ertegen. Damianos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Starter Legion - MKS Zaborze 1:1

19e minuut.
Harcel met een sublieme pass. Rahibov rent richting de bal. Rahibov met een sublieme pass. Cícha rent richting de bal. Cícha schiet op doel. Damianos bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Starter Legion - MKS Zaborze 2:1

21e minuut.
Manin rent richting de bal. Zagłoba verovert de bal door een tackle van achteren. Zagłoba speelt de bal door. Mišljenac rent richting de bal. Mišljenac draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Doeltrap. Ktenas trapt de bal weg. Narov kopt de bal weg. Piña bereikt de bal nog maar net als eerste. Piña draait met de bal, schiet en ... Damianos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Inworp. Narov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gioia is nu in balbezit. Cícha rent richting de bal. Cícha haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Cherganski rent richting de bal. Cícha onderschept slim de pass. Gioia bereikt de bal nog maar net als eerste. Cícha onderschept slim de pass. Cícha haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Zagłoba is nu in balbezit. Zagłoba passt de bal in één keer door. Pinta Grossa met een sublieme pass. Mišljenac is nu in balbezit. Mišljenac haalt uit met een fantastische trap. Ktenas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Depaepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Depaepe probeert naar een medespeler te passen. Zagłoba is nu in balbezit. Zagłoba geeft de bal voor. Mišljenac maakt een snoekduik en kopt de bal. Ktenas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Harcel is nu in balbezit. Harcel passt de bal in één keer door. Narov probeert naar een medespeler te passen. Cícha bereikt de bal nog maar net als eerste. Cícha draait met de bal, schiet en ... Damianos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rahibov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahibov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Starter Legion - MKS Zaborze 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Starter Legion 37%, MKS Zaborze 63%.
Starter Legion - MKS Zaborze 3:1

47e minuut.
Narov rent richting de bal. Piña bereikt de bal nog maar net als eerste. Cícha is nu in balbezit. Cícha draait met de bal, schiet en ... Damianos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Starter Legion - MKS Zaborze 4:1

49e minuut.
Klungelig pakt Gioia de bal. Cícha rent richting de bal. Cícha passt de bal met de wreef. Daar is Piña, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piña schiet op doel. Damianos bokst de bal weg.

62e minuut.
Manin rent richting de bal. Manin met een sublieme pass. Narov probeert naar een medespeler te passen. Cícha heeft problemen om de bal te vangen. Cícha draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Piña is nu in balbezit. Piña draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Starter Legion - MKS Zaborze 5:1

70e minuut.
Cícha verovert de bal door een tackle van achteren. Cícha speelt de bal door. Piña is nu in balbezit. Piña draait met de bal, schiet en ... Damianos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Starter Legion - MKS Zaborze 6:1

71e minuut.
Rahibov verovert de bal door een tackle van achteren. Rahibov geeft een lange en hoge pass. Cícha rent richting de bal. Cícha schiet op doel. Damianos probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Harcel de bal. Cherganski bereikt de bal nog maar net als eerste. Piña verovert de bal door een tackle van achteren. Piña draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Starter Legion - MKS Zaborze 7:1

72e minuut.
Tull rent richting de bal. Cícha verovert de bal door een tackle van achteren. Rahibov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahibov geeft de bal voor. Piña krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Narov met een snelle inworp. Harcel geeft een hoge lob. Cícha rent richting de bal. Cícha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Starter Legion - MKS Zaborze 8:1

76e minuut.
Gioia speelt de bal door. Pinta Grossa heeft problemen om de bal te vangen. Piña rent richting de bal. Piña geeft een lange en hoge pass. Cícha maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Ponce bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponce geeft de bal voor. Leśnodorski heeft problemen om de bal te vangen. Cícha is nu in balbezit. Cícha schiet op doel. Damianos bokst de bal weg.

81e minuut.
Rahibov verovert de bal door een tackle van achteren. Rahibov geeft een hoge lob. Cherganski onderschept slim de pass. Piña is nu in balbezit. Piña haalt uit met een fantastische trap. Damianos bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Narov neemt de hoekschop. Klungelig pakt Cícha de bal. Cícha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Starter Legion - MKS Zaborze 9:1

83e minuut.
Antvl probeert naar een medespeler te passen. Rahibov rent richting de bal. Rahibov speelt de bal door. Cícha bereikt de bal nog maar net als eerste. Cícha haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Starter Legion 30%, MKS Zaborze 70%.
Starter Legion - MKS Zaborze 9:1