Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-02 20:19
  • Competitiewedstrijd: Liga V.096 [del]
  • Stadion: MLM Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 16140
REAKTYWOWANI Zagłębie-Sosnowiec
barcelonka Tactiek LANESRAV
50% Balbezit 50%
41% Spel op eigen helft 59%
17 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
53.7 gemiddelde waardering 50.4
solide Schieten solide
zeer goed Passen solide
zeer goed Verdedigen solide


20e minuut.
Çeşmeönü is nu in balbezit. Ghiţulescu verovert de bal door een tackle van achteren. Ghiţulescu geeft de bal voor. Wicaksono is nu in balbezit. Wicaksono schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Casseruola geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Didžek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wicaksono bereikt de bal nog maar net als eerste. Wicaksono geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Taibo verovert de bal door een tackle van achteren. Lehmann verovert de bal door een tackle van achteren. Bizzoca met een sublieme pass. Aloi rent richting de bal. Aloi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Daar is Bonin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dobrodinec rent richting de bal. Bonin onderschept slim de pass. Majala is nu in balbezit. Majala draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
REAKTYWOWANI - Zagłębie-Sosnowiec 1:0

36e minuut.
Didžek passt de bal in één keer door. Majala rent richting de bal. Majala passt de bal in één keer door. Dobrodinec rent richting de bal. Dobrodinec draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Bailescu geeft de bal voor. Dobrodinec rent richting de bal. Dobrodinec passt de bal zonder na te denken. Majala rent richting de bal. Majala schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Casseruola trapt de bal weg. Didžek rent richting de bal. Didžek passt de bal in één keer door. Wicaksono rent richting de bal. Wicaksono haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wicaksono rent richting de bal. Wicaksono haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Mrkobrada kopt de bal weg. Taibo is nu in balbezit. Taibo passt de bal met de wreef. Majala bereikt de bal nog maar net als eerste. Majala haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REAKTYWOWANI 36%, Zagłębie-Sosnowiec 64%.
REAKTYWOWANI - Zagłębie-Sosnowiec 1:0

46e minuut.
Aloi speelt de bal door. Bizzoca rent richting de bal. Bizzoca geeft een lange en hoge pass. Mrkobrada springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Na een snelle pass probeert Dobrodinec de bal onder controle te krijgen. Majala bereikt de bal nog maar net als eerste. Majala passt de bal in één keer door. Wicaksono is nu in balbezit. Wicaksono haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

49e minuut.
Casseruola geeft een hoge lob. Didžek bereikt de bal nog maar net als eerste. Didžek probeert naar een medespeler te passen. Wicaksono bereikt de bal nog maar net als eerste. Wicaksono draait met de bal, schiet en ... Zalzman bokst de bal weg. Ruzo kopt de bal weg. Taibo heeft problemen om de bal te vangen. Taibo speelt de bal door. Wicaksono rent richting de bal. Wicaksono haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Çeşmeönü met een sublieme pass. Daar is Bizzoca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bizzoca passt de bal met de wreef. Aloi is nu in balbezit. Aloi draait met de bal, schiet en ... Caraballo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Bizzoca geeft een hoge lob. Piątek geeft een lange en hoge pass. Majala kopt de bal weg. Dobrodinec bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrodinec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
REAKTYWOWANI - Zagłębie-Sosnowiec 2:0

83e minuut.
Majala rent richting de bal. Dobrodinec bereikt de bal nog maar net als eerste. Wicaksono is nu in balbezit. Wicaksono haalt uit met een fantastische trap. Zalzman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
REAKTYWOWANI - Zagłębie-Sosnowiec 3:0

85e minuut.
Didžek passt de bal zonder na te denken. Daar is Dobrodinec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wicaksono bereikt de bal nog maar net als eerste. Wicaksono draait met de bal, schiet en ... Zalzman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
REAKTYWOWANI - Zagłębie-Sosnowiec 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REAKTYWOWANI 45%, Zagłębie-Sosnowiec 55%.
REAKTYWOWANI - Zagłębie-Sosnowiec 4:0