Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KP MARTINI FC Pociskacze
k3 Tactiek druga
54% Balbezit 46%
32% Spel op eigen helft 68%
30 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
57 gemiddelde waardering 47.2
zeer goed Schieten goed
zeer goed Passen redelijk
solide Verdedigen goed


2e minuut.
Kaszczyszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaszczyszyn passt de bal met de wreef. Ducros bereikt de bal nog maar net als eerste. Kailas verovert de bal door een tackle van achteren. Kailas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Taddei rent richting de bal. Taddei schiet op doel. Guerrero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Rūpis verovert de bal door een tackle van achteren. Rūpis probeert naar een medespeler te passen. Přemysl met een sublieme pass. de Graça rent richting de bal. de Graça draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Přemysl rent richting de bal. Přemysl passt de bal in één keer door. de Graça bereikt de bal nog maar net als eerste. de Graça draait met de bal, schiet en ... Tait werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KP MARTINI - FC Pociskacze 1:0

25e minuut.
Přemysl probeert naar een medespeler te passen. Toader bereikt de bal nog maar net als eerste. Toader met een sublieme pass. de Graça is nu in balbezit. de Graça draait met de bal, schiet en ... Tait bokst de bal weg.

27e minuut.
Andrian rent richting de bal. Andrian probeert naar een medespeler te passen. Méndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojan onderschept slim de pass. Bojan schiet op doel. Tait kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Bojan is nu in balbezit. Bojan passt de bal met de wreef. Andrian probeert naar een medespeler te passen. de Graça is nu in balbezit. de Graça schiet op doel. Tait probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Daar is Ilijiš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Méndez is nu in balbezit. Bojan verovert de bal door een tackle van achteren. Bojan haalt uit met een fantastische trap. Tait probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KP MARTINI - FC Pociskacze 2:0

32e minuut.
El-Suleiman komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Rūpis met een sublieme pass. Ducros bereikt de bal nog maar net als eerste. Ducros geeft een hoge lob. El-Suleiman rent richting de bal. El-Suleiman draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Vărzaru rent richting de bal. Rūpis onderschept slim de pass. Přemysl speelt de bal door. El-Suleiman is nu in balbezit. El-Suleiman haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Inworp. Toader met een snelle inworp. Johlermaier speelt de bal door. Toader bereikt de bal nog maar net als eerste. Toader geeft een hoge lob. Tait kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Rūpis geeft de bal voor. Hayoun kopt de bal weg. Přemysl bereikt de bal nog maar net als eerste. Přemysl geeft de bal voor. de Graça maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KP MARTINI - FC Pociskacze 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP MARTINI 35%, FC Pociskacze 65%.
KP MARTINI - FC Pociskacze 3:0

47e minuut.
Andrian passt de bal in één keer door. Daar is El-Suleiman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. El-Suleiman probeert naar een medespeler te passen. de Graça is nu in balbezit. de Graça schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Andrian rent richting de bal. Andrian geeft een lange en hoge pass. Toader met een sublieme pass. El-Suleiman rent richting de bal. El-Suleiman haalt uit met een fantastische trap. Tait bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Vărzaru rent richting de bal. Rūpis verovert de bal door een tackle van achteren. Přemysl rent richting de bal. Přemysl geeft de bal voor. de Graça krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Fernández Suárez komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Ducros onderschept slim de pass. Ducros geeft de bal voor. de Graça kopt de bal weg. Klungelig pakt El-Suleiman de bal. El-Suleiman draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Taddei is nu in balbezit. Taddei probeert naar een medespeler te passen. Andrian probeert naar een medespeler te passen. de Graça bereikt de bal nog maar net als eerste. de Graça haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Kaszczyszyn probeert naar een medespeler te passen. Kailas rent richting de bal. Rico begaat een overtreding. Kailas raakt geblesseerd tijdens het duel. Landeiro wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Fernández Suárez rent richting de bal. Fernández Suárez geeft de bal voor. de Graça kopt de bal weg. El-Suleiman bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Suleiman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Přemysl kopt de bal weg. Andrian rent richting de bal. Andrian met een sublieme pass. El-Suleiman is nu in balbezit. El-Suleiman haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Johlermaier passt de bal met de wreef. Toader met een sublieme pass. Méndez verovert de bal door een tackle van achteren. El-Suleiman bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Suleiman haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
El-Suleiman onderschept slim de pass. El-Suleiman probeert naar een medespeler te passen. Přemysl speelt de bal door. de Graça rent richting de bal. de Graça draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Ilijiš geeft een hoge lob. Rico kopt de bal weg. Toader rent richting de bal. Toader geeft een lange en hoge pass. Daar is Méndez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tait probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. El-Suleiman bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Suleiman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KP MARTINI - FC Pociskacze 4:0

80e minuut.
Klungelig pakt Méndez de bal. El-Suleiman bereikt de bal nog maar net als eerste. de Graça is nu in balbezit. de Graça draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KP MARTINI - FC Pociskacze 5:0

82e minuut.
El-Suleiman bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Suleiman passt de bal met de wreef. Daar is de Graça, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Graça draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KP MARTINI - FC Pociskacze 6:0

83e minuut.
Andrian rent richting de bal. Andrian passt de bal in één keer door. Přemysl met een sublieme pass. El-Suleiman bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Suleiman haalt uit met een fantastische trap. Tait kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Sala zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Taddei rent richting de bal. Taddei geeft de bal voor. Vărzaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Vărzaru haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Hayoun onderschept slim de pass. Přemysl speelt de bal door. de Graça bereikt de bal nog maar net als eerste. de Graça schiet op doel. Tait werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KP MARTINI - FC Pociskacze 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP MARTINI 28%, FC Pociskacze 72%.
KP MARTINI - FC Pociskacze 7:0