Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Pociskacze KP MARTINI
druga Tactiek k3
48% Balbezit 52%
73% Spel op eigen helft 27%
3 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
47.5 gemiddelde waardering 57
solide Schieten zeer goed
redelijk Passen zeer goed
goed Verdedigen solide


7e minuut.
Rico bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrian rent richting de bal. Andrian speelt de bal door. Johlermaier rent richting de bal. Johlermaier geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
de Graça bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilijiš rent richting de bal. El-Suleiman verovert de bal door een tackle van achteren. de Graça bereikt de bal nog maar net als eerste. de Graça schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
El-Suleiman kopt de bal weg. de Graça is nu in balbezit. Cukić legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cukić krijgt een gele kaart. de Graça is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. El-Suleiman neemt zijn aanloop. Tait kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Johlermaier met een sublieme pass. El-Suleiman is nu in balbezit. El-Suleiman passt de bal in één keer door. de Graça bereikt de bal nog maar net als eerste. de Graça draait met de bal, schiet en ... Tait verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Rūpis passt de bal met de wreef. Zabielinas rent richting de bal. Zabielinas passt de bal in één keer door. El-Suleiman is nu in balbezit. El-Suleiman draait met de bal, schiet en ... Tait verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. de Graça heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pociskacze - KP MARTINI 0:1

35e minuut.
Itaipú met een sublieme pass. El-Suleiman bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Suleiman passt de bal in één keer door. Toader bereikt de bal nog maar net als eerste. Toader geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Rūpis onderschept slim de pass. Rūpis speelt de bal door. Zabielinas speelt de bal door. El-Suleiman bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Suleiman draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Taddei probeert naar een medespeler te passen. Kailas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ducros is nu in balbezit. Kailas verovert de bal door een tackle van achteren. Kailas schiet op doel. Guerrero bokst de bal weg. Vărzaru is nu in balbezit. Vărzaru draait met de bal, schiet en ... Guerrero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Pociskacze - KP MARTINI 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pociskacze 71%, KP MARTINI 29%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Pociskacze - KP MARTINI 1:1

49e minuut.
El-Suleiman is nu in balbezit. El-Suleiman probeert naar een medespeler te passen. de Graça heeft problemen om de bal te vangen. El-Suleiman rent richting de bal. El-Suleiman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Zabielinas geeft de bal voor. El-Suleiman bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cukić. Cukić krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. El-Suleiman is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Toader wilt de vrije trap nemen. Tait kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Andrian probeert naar een medespeler te passen. Zabielinas probeert naar een medespeler te passen. de Graça is nu in balbezit. de Graça draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pociskacze - KP MARTINI 1:2

57e minuut.
Andrian speelt de bal door. de Graça is nu in balbezit. El-Suleiman is nu in balbezit. El-Suleiman haalt uit met een fantastische trap. Tait maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pociskacze - KP MARTINI 1:3

60e minuut.
Andrian zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Johlermaier probeert naar een medespeler te passen. El-Suleiman is nu in balbezit. El-Suleiman schiet op doel. Tait werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pociskacze - KP MARTINI 1:4

62e minuut.
Toader rent richting de bal. Toader geeft de bal voor. de Graça rent richting de bal. El-Suleiman is nu in balbezit. El-Suleiman draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pociskacze - KP MARTINI 1:5

69e minuut.
Johlermaier speelt de bal door. Klungelig pakt de Graça de bal. Ilijiš rent richting de bal. de Graça verovert de bal door een tackle van achteren. de Graça draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
El-Suleiman rent richting de bal. El-Suleiman met een sublieme pass. de Graça rent richting de bal. de Graça schiet op doel. Tait maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pociskacze - KP MARTINI 1:6

76e minuut.
Đurović onderschept slim de pass. Johlermaier bereikt de bal nog maar net als eerste. Johlermaier probeert naar een medespeler te passen. El-Suleiman heeft problemen om de bal te vangen. El-Suleiman haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Zabielinas passt de bal in één keer door. Daar is Johlermaier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Johlermaier met een sublieme pass. de Graça rent richting de bal. de Graça draait met de bal, schiet en ... Tait kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pociskacze 74%, KP MARTINI 26%.
FC Pociskacze - KP MARTINI 1:6