Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Starter Legion Dziouchy
5*3*2 Tactiek 442
53% Balbezit 47%
35% Spel op eigen helft 65%
36 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
53.4 gemiddelde waardering 39
uitmuntend Schieten goed
zeer goed Passen matig
goed Verdedigen redelijk


1e minuut.
Cícha verovert de bal door een tackle van achteren. Harcel is nu in balbezit. Harcel passt de bal in één keer door. Piña is nu in balbezit. Piña schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

3e minuut.
Harcel speelt de bal door. Cícha is nu in balbezit. Cícha speelt de bal door. Piña is nu in balbezit. Piña schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

3e minuut.
Rahibov met een sublieme pass. Harcel probeert naar een medespeler te passen. Cícha bereikt de bal nog maar net als eerste. Cícha haalt uit met een fantastische trap. Achterberg kan de bal niet met de borst controleren. Wysocki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Dimpfelmoser bereikt de bal nog maar net als eerste. Harcel is nu in balbezit. Harcel geeft een hoge lob. Piña rent richting de bal. Piña schiet op doel. Wysocki bokst de bal weg. Paal!

10e minuut.
Ponce passt de bal in één keer door. Rahibov met een sublieme pass. Kołaciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Piña verovert de bal door een tackle van achteren. Piña schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Harcel onderschept slim de pass. Cícha rent richting de bal. Vriezen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vriezen krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Kołaciński passt de bal met de wreef. Dimpfelmoser bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimpfelmoser passt de bal in één keer door. Cudini rent richting de bal. Cudini draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Na een snelle pass probeert Lekov de bal onder controle te krijgen. Dimpfelmoser is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gliniecki geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Cudini springt en kopt de bal. Ktenas bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Harcel is nu in balbezit. Cudini onderschept slim de pass. Cudini passt de bal zonder na te denken. Dimpfelmoser rent richting de bal. Dimpfelmoser haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Starter Legion - Dziouchy 0:1

16e minuut.
Narov bereikt de bal nog maar net als eerste. Narov met een sublieme pass. Piña bereikt de bal nog maar net als eerste. Piña haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Starter Legion - Dziouchy 1:1

19e minuut.
Ponce geeft een hoge lob. Cícha bereikt de bal nog maar net als eerste. Cícha passt de bal met de wreef. Piña bereikt de bal nog maar net als eerste. Piña schiet op doel. Wysocki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Inworp. Vargas met een snelle inworp. Veljković rent richting de bal. Veljković geeft de bal voor. Lekov heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Chollet rent richting de bal. Chollet geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Narov neemt de hoekschop. Cícha maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Starter Legion - Dziouchy 2:1

29e minuut.
Piña geeft de bal voor. Vargas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahibov verovert de bal door een tackle van achteren. Cícha bereikt de bal nog maar net als eerste. Cícha haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Cudini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cudini met een sublieme pass. Lekov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimpfelmoser verovert de bal door een tackle van achteren. Dimpfelmoser haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Piña passt de bal zonder na te denken. Narov is nu in balbezit. Narov geeft een hoge lob. Cícha rent richting de bal. Cícha draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Piña geeft de bal voor. Narov rent richting de bal. Narov speelt de bal door. Piña bereikt de bal nog maar net als eerste. Piña haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Chollet speelt de bal door. Harcel probeert naar een medespeler te passen. Daar is Vriezen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cícha is nu in balbezit. Cícha haalt uit met een fantastische trap. Wysocki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rahibov bereikt de bal nog maar net als eerste. Wysocki speelt de bal door. Veljković kopt de bal weg. Dimpfelmoser rent richting de bal. Dimpfelmoser draait met de bal, schiet en ... Ktenas bokst de bal weg. Byrt kopt de bal weg. Dimpfelmoser heeft problemen om de bal te vangen. Dimpfelmoser draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Vriezen is nu in balbezit. Cícha onderschept slim de pass. Cícha speelt de bal door. Klungelig pakt Piña de bal. Piña schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Rahibov onderschept slim de pass. Rahibov geeft een hoge lob. Chollet bereikt de bal nog maar net als eerste. Piña verovert de bal door een tackle van achteren. Piña schiet op doel. Wysocki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Starter Legion 37%, Dziouchy 63%.
Starter Legion - Dziouchy 2:1

48e minuut.
Narov met de inworp. Harcel rent richting de bal. Harcel geeft een lange en hoge pass. Cícha rent richting de bal. Cícha schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Vriezen rent richting de bal. Piña onderschept slim de pass. Piña met een sublieme pass. Cícha bereikt de bal nog maar net als eerste. Cícha schiet op doel. Wysocki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Ponce passt de bal in één keer door. Rahibov probeert naar een medespeler te passen. Piña heeft problemen om de bal te vangen. Piña draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Starter Legion - Dziouchy 3:1

60e minuut.
Piña kopt de bal weg. Daar is Rahibov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rahibov met een sublieme pass. Cícha is nu in balbezit. Cícha haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Narov probeert naar een medespeler te passen. Piña is nu in balbezit. Chollet bereikt de bal nog maar net als eerste. Piña onderschept slim de pass. Piña schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Cícha is nu in balbezit. Cícha draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Rahibov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahibov met een sublieme pass. Cícha is nu in balbezit. Cícha haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Starter Legion - Dziouchy 4:1

79e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Wysocki trapt de bal weg. Narov kopt de bal weg. Piña bereikt de bal nog maar net als eerste. Piña haalt uit met een fantastische trap. Wysocki bokst de bal weg.

82e minuut.
Manin is nu in balbezit. Manin geeft de bal voor. Rahibov met een sublieme pass. Cícha rent richting de bal. Cícha draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Starter Legion 32%, Dziouchy 68%.
Starter Legion - Dziouchy 4:1