Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dziouchy Starter Legion
442 Tactiek 5*3*2
45% Balbezit 55%
64% Spel op eigen helft 36%
7 Doelpogingen 28
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.4 gemiddelde waardering 53.2
adequate Schieten outstanding
average Passen very good
average Verdedigen good


9e minuut.
Na een snelle pass probeert Achterberg de bal onder controle te krijgen. Rahibov kopt de bal weg. Daar is Dziubański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cícha is nu in balbezit. Cícha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dziouchy - Starter Legion 0:1

9e minuut.
Manin speelt de bal door. Antvl rent richting de bal. Antvl passt de bal met de wreef. Cudini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cudini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Cícha rent richting de bal. Cícha passt de bal zonder na te denken. Piña bereikt de bal nog maar net als eerste. Piña schiet op doel. Wysocki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dziouchy - Starter Legion 0:2

18e minuut.
Klungelig pakt Piña de bal. Piña passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Cícha de bal. Cícha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dziouchy - Starter Legion 0:3

25e minuut.
Narov kopt de bal weg. Piña bereikt de bal nog maar net als eerste. Chollet rent richting de bal. Piña verovert de bal door een tackle van achteren. Piña schiet op doel. Wysocki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Dziouchy - Starter Legion 0:4

28e minuut.
Daar is Vargas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rahibov geeft een lange en hoge pass. Achterberg controleert de bal met de borst. Piña rent richting de bal. Piña schiet op doel. Wysocki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Narov met een sublieme pass. Piña bereikt de bal nog maar net als eerste. Piña passt de bal zonder na te denken. Cícha bereikt de bal nog maar net als eerste. Cícha schiet op doel. Wysocki bokst de bal weg.

32e minuut.
Harcel passt de bal met de wreef. Stępniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Piña onderschept slim de pass. Piña haalt uit met een fantastische trap. Wysocki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dziouchy - Starter Legion 0:5

33e minuut.
Dimpfelmoser passt de bal zonder na te denken. Veljković rent richting de bal. Veljković passt de bal zonder na te denken. Cudini rent richting de bal. Cudini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dziouchy - Starter Legion 1:5

39e minuut.
Vargas verovert de bal door een tackle van achteren. Rahibov verovert de bal door een tackle van achteren. Rahibov probeert naar een medespeler te passen. Piña is nu in balbezit. Piña haalt uit met een fantastische trap. Wysocki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Wysocki probeert naar een medespeler te passen. Harcel kopt de bal weg. Cícha is nu in balbezit. Cícha haalt uit met een fantastische trap. Wysocki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dziouchy - Starter Legion 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dziouchy 62%, Starter Legion 38%.
Dziouchy - Starter Legion 1:6

46e minuut.
Piña passt de bal zonder na te denken. Daar is Narov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piña is nu in balbezit. Piña draait met de bal, schiet en ... Achterberg probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Dziouchy - Starter Legion 1:7

48e minuut.
Narov geeft de bal voor. Daar is Chollet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piña is nu in balbezit. Piña haalt uit met een fantastische trap. Wysocki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dziouchy - Starter Legion 1:8

55e minuut.
Harcel passt de bal met de wreef. Stępniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Narov onderschept slim de pass. Narov geeft een hoge lob. Cícha maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dziouchy - Starter Legion 1:9

60e minuut.
Gliniecki kopt de bal weg. Daar is Harcel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harcel passt de bal zonder na te denken. Piña rent richting de bal. Piña draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Dziouchy - Starter Legion 1:10

62e minuut.
Cudini is nu in balbezit. Veljković rent richting de bal. Veljković passt de bal met de wreef. Dimpfelmoser bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimpfelmoser haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Dziouchy - Starter Legion 2:10

69e minuut.
Harcel rent richting de bal. Harcel passt de bal zonder na te denken. Piña is nu in balbezit. Piña draait met de bal, schiet en ... Wysocki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dziouchy - Starter Legion 2:11

73e minuut.
Rahibov met de inworp. Dziubański bereikt de bal nog maar net als eerste. Cícha verovert de bal door een tackle van achteren. Cícha schiet op doel. Achterberg probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Narov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Cícha krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dziouchy - Starter Legion 2:12

79e minuut.
Narov bereikt de bal nog maar net als eerste. Narov geeft een hoge lob. Klungelig pakt Cícha de bal. Piña rent richting de bal. Piña draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Achterberg geeft een lange en hoge pass. Inworp. Harcel met de inworp. Narov geeft een lange en hoge pass. Cícha springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Piña passt de bal met de wreef. Achterberg is nu in balbezit. Cícha verovert de bal door een tackle van achteren. Cícha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dziouchy - Starter Legion 2:13

83e minuut.
Wysocki met een sublieme pass. Narov probeert naar een medespeler te passen. Piña is nu in balbezit. Piña passt de bal in één keer door. Chollet onderschept slim de pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Achterberg geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rahibov met een snelle inworp. Daar is Cícha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cícha schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Piña schiet op doel. Wysocki maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stępniak met een snelle inworp. Piña is nu in balbezit. Piña haalt uit met een fantastische trap. Wysocki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dziouchy 66%, Starter Legion 34%.
Dziouchy - Starter Legion 2:13