Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cresovia Siemiatycze MKS Zaborze
666 Tactiek 442
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
22 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.8 gemiddelde waardering 38.9
formidabel Schieten matig
zeer goed Passen redelijk
uitstekend Verdedigen solide


4e minuut.
Ogrešević is nu in balbezit. Leśnodorski rent richting de bal. Ogrešević verovert de bal door een tackle van achteren. Ogrešević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cresovia Siemiatycze - MKS Zaborze 1:0

8e minuut.
Daar is Aktimuroğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ştefan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştefan met een sublieme pass. Ryba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryba schiet op doel. Damianos bokst de bal weg. Klungelig pakt Cherganski de bal. Ogrešević rent richting de bal. Ogrešević draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Ştefan passt de bal zonder na te denken. Ryba rent richting de bal. Ryba passt de bal in één keer door. Ogrešević is nu in balbezit. Ogrešević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cresovia Siemiatycze - MKS Zaborze 2:0

14e minuut.
Ryba passt de bal zonder na te denken. Cherganski is nu in balbezit. Ogrešević onderschept slim de pass. Ogrešević haalt uit met een fantastische trap. Damianos werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Cresovia Siemiatycze - MKS Zaborze 3:0

18e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Leśnodorski met een harde bal richting middenveld. Żewłakow kopt de bal weg. Ryba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryba geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Lutka geeft een hoge lob. Ryba kopt de bal weg. Leśnodorski kan de bal niet met de borst controleren. Ogrešević is nu in balbezit. Ogrešević schiet op doel. Damianos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Pasquali probeert naar een medespeler te passen. Ogrešević is nu in balbezit. Gioia tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gioia krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Żewłakow passt de bal in één keer door. Arduini is nu in balbezit. Arduini geeft een lange en hoge pass. Ryba is nu in balbezit. Ryba draait met de bal, schiet en ... Damianos bokst de bal weg.

26e minuut.
Ogrešević bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogrešević passt de bal zonder na te denken. Ryba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryba haalt uit met een fantastische trap. Damianos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cresovia Siemiatycze - MKS Zaborze 4:0

44e minuut.
Tull geeft een lange en hoge pass. Berliński rent richting de bal. Arduini verovert de bal door een tackle van achteren. Ogrešević rent richting de bal. Ogrešević draait met de bal, schiet en ... Damianos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cresovia Siemiatycze 37%, MKS Zaborze 63%.
Cresovia Siemiatycze - MKS Zaborze 4:0

52e minuut.
Ryba rent richting de bal. Ryba speelt de bal door. Ogrešević rent richting de bal. Ogrešević haalt uit met een fantastische trap. Damianos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cresovia Siemiatycze - MKS Zaborze 5:0

58e minuut.
Aktimuroğlu is nu in balbezit. Żewłakow verovert de bal door een tackle van achteren. Żewłakow probeert naar een medespeler te passen. Ryba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryba schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Ryba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryba geeft een hoge lob. Ogrešević is nu in balbezit. Ogrešević haalt uit met een fantastische trap. Damianos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cresovia Siemiatycze - MKS Zaborze 6:0

71e minuut.
Gioia speelt de bal door. Arduini bereikt de bal nog maar net als eerste. Arduini passt de bal in één keer door. Ogrešević rent richting de bal. Ogrešević schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Cresovia Siemiatycze - MKS Zaborze 7:0

85e minuut.
Klungelig pakt Mišljenac de bal. Ştefan verovert de bal door een tackle van achteren. Ştefan geeft een lange en hoge pass. Ryba is nu in balbezit. Ryba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cresovia Siemiatycze - MKS Zaborze 8:0

89e minuut.
Ştefan met een sublieme pass. Arduini is nu in balbezit. Arduini speelt de bal door. Ogrešević heeft problemen om de bal te vangen. Ogrešević draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cresovia Siemiatycze 50%, MKS Zaborze 50%.
Cresovia Siemiatycze - MKS Zaborze 8:0