Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MKS Zaborze Cresovia Siemiatycze
442 Tactiek 666
49% Balbezit 51%
64% Spel op eigen helft 36%
5 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
38.9 gemiddelde waardering 58.5
adequate Schieten formidable
average Passen very good
good Verdedigen excellent


12e minuut.
Gioia bereikt de bal nog maar net als eerste. Pearcey verovert de bal door een tackle van achteren. Pearcey passt de bal in één keer door. Ryba is nu in balbezit. Ryba draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Ryba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryba probeert naar een medespeler te passen. Ogrešević bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogrešević schiet op doel. Damianos probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Pasquali verovert de bal door een tackle van achteren. Pasquali geeft een lange en hoge pass. Ryba kopt de bal weg. Ogrešević bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogrešević draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gioia rent richting de bal. Ogrešević is nu in balbezit. Ogrešević schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Zaborze - Cresovia Siemiatycze 0:1

22e minuut.
Conk onderschept slim de pass. Conk speelt de bal door. Ryba is nu in balbezit. Ryba draait met de bal, schiet en ... Leśnodorski probeert de bal aan de voet te houden. Damianos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Ogrešević bereikt de bal nog maar net als eerste. Gioia tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ogrešević is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pearcey wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Zaborze - Cresovia Siemiatycze 0:2

32e minuut.
Ryba rent richting de bal. Ryba geeft een hoge lob. Ogrešević is nu in balbezit. Ogrešević haalt uit met een fantastische trap. Cherganski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Damianos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Pearcey rent richting de bal. Pearcey geeft de bal voor. Ogrešević rent richting de bal. Ogrešević draait met de bal, schiet en ... Damianos maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Pearcey passt de bal met de wreef. Ogrešević bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogrešević geeft een lange en hoge pass. Ryba controleert de bal met de borst. Ryba haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Leśnodorski geeft een lange en hoge pass. Żewłakow is nu in balbezit. Żewłakow geeft de bal voor. Ogrešević is nu in balbezit. Ogrešević draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Ogrešević passt de bal zonder na te denken. Leśnodorski speelt de bal door. Ryba rent richting de bal. Ryba haalt uit met een fantastische trap. Damianos probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Zaborze 62%, Cresovia Siemiatycze 38%.
MKS Zaborze - Cresovia Siemiatycze 0:2

47e minuut.
Ryba verovert de bal door een tackle van achteren. Ryba geeft een hoge lob. Klungelig pakt Cherganski de bal. Ogrešević bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogrešević schiet op doel. Damianos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Struzik is nu in balbezit. Struzik passt de bal met de wreef. Ogrešević bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogrešević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Zaborze - Cresovia Siemiatycze 0:3

53e minuut.
Ştefan rent richting de bal. Aktimuroğlu geeft een lange en hoge pass. Ştefan met een sublieme pass. Ryba is nu in balbezit. Ryba haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Damianos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Berliński rent richting de bal. Pearcey verovert de bal door een tackle van achteren. Pearcey speelt de bal door. Ryba is nu in balbezit. Ryba schiet op doel. Damianos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ogrešević rent richting de bal. Ogrešević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Zaborze - Cresovia Siemiatycze 0:4

58e minuut.
Inworp. Arduini met de inworp. Pearcey is nu in balbezit. Pearcey probeert naar een medespeler te passen. Ryba is nu in balbezit. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Ştefan passt de bal met de wreef. Pearcey is nu in balbezit. Pearcey met een sublieme pass. Ryba rent richting de bal. Ryba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Zaborze - Cresovia Siemiatycze 0:5

81e minuut.
Ryba passt de bal met de wreef. Ştefan rent richting de bal. Ştefan probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ogrešević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ogrešević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Zaborze - Cresovia Siemiatycze 0:6

82e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arduini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ogrešević is nu in balbezit. Ogrešević draait met de bal, schiet en ... Damianos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Zaborze - Cresovia Siemiatycze 0:7

84e minuut.
Cherganski geeft de bal voor. Arduini bereikt de bal nog maar net als eerste. Arduini passt de bal in één keer door. Ryba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryba schiet op doel. Damianos bokst de bal weg.

85e minuut.
Berliński probeert naar een medespeler te passen. Żewłakow is nu in balbezit. Żewłakow passt de bal in één keer door. Ogrešević is nu in balbezit. Ogrešević haalt uit met een fantastische trap. Damianos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

88e minuut.
Pearcey rent richting de bal. Pearcey passt de bal in één keer door. Ogrešević is nu in balbezit. Ogrešević schiet op doel. Damianos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Zaborze - Cresovia Siemiatycze 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Zaborze 65%, Cresovia Siemiatycze 35%.
MKS Zaborze - Cresovia Siemiatycze 0:8