Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Pociskacze Starter Legion
druga Tactiek 5*3*2
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 22
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.2 gemiddelde waardering 52.2
solide Schieten uitstekend
redelijk Passen zeer goed
solide Verdedigen solide


1e minuut.
Taddei speelt de bal door. Vărzaru heeft problemen om de bal te vangen. Vărzaru speelt de bal door. Kailas is nu in balbezit. Kailas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

2e minuut.
Rahibov speelt de bal door. Cícha rent richting de bal. Cícha probeert naar een medespeler te passen. Daar is Piña, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piña haalt uit met een fantastische trap. Tait bokst de bal weg.

8e minuut.
Cícha is nu in balbezit. Cícha probeert naar een medespeler te passen. Piña heeft problemen om de bal te vangen. Piña haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Ilijiš de bal. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Piña is nu in balbezit. Méndez rent richting de bal. Piña verovert de bal door een tackle van achteren. Piña schiet op doel. Tait werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pociskacze - Starter Legion 0:1

11e minuut.
Vărzaru probeert naar een medespeler te passen. Taddei bereikt de bal nog maar net als eerste. Taddei passt de bal met de wreef. Kailas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kailas draait met de bal, schiet en ... Ktenas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Piña is nu in balbezit. Piña passt de bal zonder na te denken. Cícha is nu in balbezit. Cícha draait met de bal, schiet en ... Tait maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pociskacze - Starter Legion 0:2

18e minuut.
Rahibov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Harcel speelt de bal door. Cícha rent richting de bal. Cícha draait met de bal, schiet en ... Tait probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pociskacze - Starter Legion 0:3

24e minuut.
Hayoun is nu in balbezit. Cícha onderschept slim de pass. Rahibov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahibov draait met de bal, schiet en ... Tait werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Đurović passt de bal in één keer door. Sala is nu in balbezit. Sala passt de bal zonder na te denken. Taddei is nu in balbezit. Taddei haalt uit met een fantastische trap. Ktenas bokst de bal weg.

35e minuut.
Piña is nu in balbezit. Piña probeert naar een medespeler te passen. Cícha bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahibov is nu in balbezit. Rahibov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Piña passt de bal in één keer door. Rahibov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahibov geeft een lange en hoge pass. Piña is nu in balbezit. Piña haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pociskacze 57%, Starter Legion 43%.
FC Pociskacze - Starter Legion 0:3

46e minuut.
Vărzaru onderschept slim de pass. Vărzaru passt de bal zonder na te denken. Landeiro met een sublieme pass. Kailas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kailas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Kaszczyszyn zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ponce rent richting de bal. Ponce geeft een lange en hoge pass. Piña kan de bal niet met de borst controleren. Piña haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tait trapt de bal weg van het doel. Rahibov kopt de bal weg. Cícha bereikt de bal nog maar net als eerste. Cícha haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Hayoun kopt de bal weg. Rahibov rent richting de bal. Rahibov probeert naar een medespeler te passen. Piña bereikt de bal nog maar net als eerste. Piña draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Harcel probeert naar een medespeler te passen. Rahibov rent richting de bal. Rahibov passt de bal in één keer door. Daar is Piña, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piña schiet op doel. Tait probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Landeiro met een sublieme pass. Sala rent richting de bal. Sala passt de bal met de wreef. Kailas rent richting de bal. Kailas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pociskacze - Starter Legion 1:3

65e minuut.
Méndez verovert de bal door een tackle van achteren. Đurović bereikt de bal nog maar net als eerste. Narov probeert naar een medespeler te passen. Cícha is nu in balbezit. Cícha schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Tait met een harde bal richting middenveld. Harcel kopt de bal weg. Piña is nu in balbezit. Piña haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pociskacze - Starter Legion 1:4

67e minuut.
Piña raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Balduino komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pociskacze 56%, Starter Legion 44%.
FC Pociskacze - Starter Legion 1:4