Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Starter Legion FC Pociskacze
5*3*2 Tactiek druga
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
26 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.6 gemiddelde waardering 47.8
outstanding Schieten very good
very good Passen adequate
solid Verdedigen adequate


1e minuut.
Lekov geeft een hoge lob. Piña probeert naar een medespeler te passen. Cícha is nu in balbezit. Cícha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Starter Legion - FC Pociskacze 1:0

4e minuut.
Piña speelt de bal door. Narov bereikt de bal nog maar net als eerste. Narov met een sublieme pass. Cícha rent richting de bal. Cícha draait met de bal, schiet en ... Tait probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Landeiro probeert naar een medespeler te passen. Taddei rent richting de bal. Manin rent richting de bal. Kailas verovert de bal door een tackle van achteren. Kailas schiet op doel. Ktenas bokst de bal weg.

13e minuut.
Taddei is nu in balbezit. Narov onderschept slim de pass. Narov met een sublieme pass. Piña bereikt de bal nog maar net als eerste. Piña schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Manin met de inworp. Narov speelt de bal door. Cícha is nu in balbezit. Cícha schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Lekov geeft de bal voor. Inworp. Kaszczyszyn met de inworp. Vărzaru rent richting de bal. Vărzaru haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Tait speelt de bal door. Harcel kopt de bal weg. Narov bereikt de bal nog maar net als eerste. Narov geeft een hoge lob. Cícha springt en kopt de bal. Tait probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Piña bereikt de bal nog maar net als eerste. Piña probeert naar een medespeler te passen. Cícha rent richting de bal. Cícha haalt uit met een fantastische trap. Tait werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Starter Legion - FC Pociskacze 2:0

28e minuut.
Vărzaru passt de bal in één keer door. Kailas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponce legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kailas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kailas legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Starter Legion - FC Pociskacze 2:1

36e minuut.
Rahibov rent richting de bal. Rahibov geeft een lange en hoge pass. Đurović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Piña is nu in balbezit. Piña schiet op doel. Tait probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Starter Legion - FC Pociskacze 3:1

37e minuut.
Byrt bereikt de bal nog maar net als eerste. Vărzaru rent richting de bal. Byrt onderschept slim de pass. Kailas onderschept slim de pass. Kailas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Starter Legion - FC Pociskacze 3:2

40e minuut.
Rahibov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahibov passt de bal met de wreef. Harcel speelt de bal door. Piña bereikt de bal nog maar net als eerste. Piña draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Taddei heeft problemen om de bal te vangen. Taddei met een sublieme pass. Antvl bereikt de bal nog maar net als eerste. Kailas onderschept slim de pass. Kailas schiet op doel. Paal!

44e minuut.
Ilijiš onderschept slim de pass. Narov onderschept slim de pass. Narov speelt de bal door. Piña is nu in balbezit. Piña schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Starter Legion - FC Pociskacze 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Starter Legion 51%, FC Pociskacze 49%.
Starter Legion - FC Pociskacze 4:2

46e minuut.
Landeiro speelt de bal door. Sala is nu in balbezit. Sala probeert naar een medespeler te passen. Kailas rent richting de bal. Kailas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Daar is Sala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harcel rent richting de bal. Harcel passt de bal met de wreef. Piña bereikt de bal nog maar net als eerste. Piña draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Starter Legion - FC Pociskacze 5:2

52e minuut.
Narov rent richting de bal. Narov geeft een lange en hoge pass. Rahibov is nu in balbezit. Rahibov geeft een lange en hoge pass. Piña maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Cukić probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rahibov zal de hoekschop nemen. Cícha is nu in balbezit. Cícha haalt uit met een fantastische trap. Tait bokst de bal weg.

65e minuut.
Landeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Landeiro passt de bal in één keer door. Kailas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kailas haalt uit met een fantastische trap. Ktenas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Starter Legion - FC Pociskacze 5:3

68e minuut.
Kaszczyszyn geeft de bal voor. Sala heeft problemen om de bal te vangen. Narov bereikt de bal nog maar net als eerste. Taddei verovert de bal door een tackle van achteren. Taddei met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Antvl bereikt de bal nog maar net als eerste. Taddei onderschept slim de pass. Kailas rent richting de bal. Taddei bereikt de bal nog maar net als eerste. Taddei schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Cukić probeert de bal met de borst te controleren. Piña rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cukić. Cukić krijgt een gele kaart. Piña is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Harcel met een snel genomen vrije trap. Cícha rent richting de bal. Cícha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Starter Legion - FC Pociskacze 6:3

73e minuut.
Narov bereikt de bal nog maar net als eerste. Narov probeert naar een medespeler te passen. Cícha rent richting de bal. Cícha draait met de bal, schiet en ... Tait probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Starter Legion - FC Pociskacze 7:3

75e minuut.
Ilijiš onderschept slim de pass. Narov onderschept slim de pass. Narov probeert naar een medespeler te passen. Cícha rent richting de bal. Cícha haalt uit met een fantastische trap. Tait bokst de bal weg.

80e minuut.
Vărzaru rent richting de bal. Vărzaru passt de bal zonder na te denken. Kailas rent richting de bal. Taddei is nu in balbezit. Taddei haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sala met de inworp. Manin rent richting de bal. Taddei onderschept slim de pass. Taddei geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Klungelig pakt Šangulin de bal. Šangulin met een sublieme pass. Byrt rent richting de bal. Vărzaru onderschept slim de pass. Vărzaru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Starter Legion - FC Pociskacze 7:4

85e minuut.
Cícha rent richting de bal. Cícha passt de bal met de wreef. Ilijiš geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Piña de bal. Piña schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Starter Legion - FC Pociskacze 8:4

85e minuut.
Kailas speelt de bal door. Vărzaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Vărzaru passt de bal met de wreef. Kailas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kailas haalt uit met een fantastische trap. Ktenas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Starter Legion - FC Pociskacze 8:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Starter Legion 46%, FC Pociskacze 54%.
Starter Legion - FC Pociskacze 8:5