Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KP MARTINI Dziouchy
k3 Tactiek 442
54% Balbezit 46%
24% Spel op eigen helft 76%
39 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
56.6 gemiddelde waardering 37.9
uitstekend Schieten matig
zeer goed Passen matig
solide Verdedigen goed


1e minuut.
El-Suleiman kopt de bal weg. de Graça bereikt de bal nog maar net als eerste. Chollet bereikt de bal nog maar net als eerste. de Graça onderschept slim de pass. de Graça draait met de bal, schiet en ... Wysocki bokst de bal weg.

10e minuut.
Zabielinas met een sublieme pass. Klungelig pakt de Graça de bal. Kołaciński legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kołaciński krijgt een gele kaart. de Graça raakt geblesseerd tijdens het duel. El-Suleiman neemt de penalty, wat een uithaal! Wysocki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Klungelig pakt Toader de bal. de Graça bereikt de bal nog maar net als eerste. de Graça geeft een hoge lob. El-Suleiman maakt een snoekduik en kopt de bal. Wysocki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KP MARTINI - Dziouchy 1:0

21e minuut.
Itaipú probeert naar een medespeler te passen. Toader bereikt de bal nog maar net als eerste. Toader passt de bal zonder na te denken. de Graça bereikt de bal nog maar net als eerste. de Graça passt de bal in één keer door. Wysocki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Klungelig pakt Grazdani de bal. Grazdani passt de bal met de wreef. Dimpfelmoser is nu in balbezit. Dimpfelmoser schiet op doel. Guerrero probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KP MARTINI - Dziouchy 1:1

27e minuut.
Johlermaier probeert naar een medespeler te passen. Zabielinas met een sublieme pass. de Graça is nu in balbezit. de Graça draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KP MARTINI - Dziouchy 2:1

35e minuut.
Chollet kopt de bal weg. Daar is Veljković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Toader. Toader krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Rūpis passt de bal zonder na te denken. Toader is nu in balbezit. Toader probeert naar een medespeler te passen. El-Suleiman bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Suleiman draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Veljković bereikt de bal nog maar net als eerste. Veljković met een sublieme pass. Itaipú geeft de bal voor. de Graça bereikt de bal nog maar net als eerste. de Graça haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
El-Suleiman rent richting de bal. El-Suleiman passt de bal met de wreef. Chollet rent richting de bal. de Graça verovert de bal door een tackle van achteren. de Graça schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
de Graça geeft een hoge lob. Dziubański heeft problemen om de bal te vangen. El-Suleiman rent richting de bal. El-Suleiman haalt uit met een fantastische trap. Achterberg probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
KP MARTINI - Dziouchy 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP MARTINI 27%, Dziouchy 73%.
KP MARTINI - Dziouchy 3:1

46e minuut.
Toader rent richting de bal. Toader met een sublieme pass. de Graça is nu in balbezit. de Graça haalt uit met een fantastische trap. Chollet probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Toader neemt de hoekschop. El-Suleiman springt en kopt de bal. Wysocki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dziubański geeft een hoge lob. Zabielinas kopt de bal weg. Daar is El-Suleiman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Graça is nu in balbezit. de Graça draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Kołaciński rent richting de bal. Toader onderschept slim de pass. Toader met een sublieme pass. El-Suleiman heeft problemen om de bal te vangen. El-Suleiman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KP MARTINI - Dziouchy 4:1

56e minuut.
Cudini schiet op doel. Guerrero met een sublieme pass. Zabielinas kopt de bal weg. El-Suleiman bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Suleiman schiet op doel. Wysocki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Johlermaier met een sublieme pass. Toader bereikt de bal nog maar net als eerste. Toader speelt de bal door. El-Suleiman rent richting de bal. El-Suleiman draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Johlermaier heeft problemen om de bal te vangen. Andrian is nu in balbezit. Andrian probeert naar een medespeler te passen. El-Suleiman rent richting de bal. El-Suleiman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KP MARTINI - Dziouchy 5:1

65e minuut.
Dimpfelmoser passt de bal zonder na te denken. Toader bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołaciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Toader verovert de bal door een tackle van achteren. Toader geeft een lange en hoge pass. Wysocki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt El-Suleiman de bal. El-Suleiman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KP MARTINI - Dziouchy 6:1

67e minuut.
Daar is Dimpfelmoser, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dimpfelmoser passt de bal zonder na te denken. Andrian met een sublieme pass. El-Suleiman rent richting de bal. El-Suleiman haalt uit met een fantastische trap. Wysocki bokst de bal weg. de Graça rent richting de bal. de Graça haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KP MARTINI - Dziouchy 7:1

73e minuut.
Toader kopt de bal weg. Daar is de Graça, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zabielinas speelt de bal door. El-Suleiman bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Suleiman draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Inworp. Bojan komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Toader probeert naar een medespeler te passen. Stępniak heeft problemen om de bal te vangen. Johlermaier probeert naar een medespeler te passen. Bojan is nu in balbezit. Bojan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Chollet is nu in balbezit. de Graça verovert de bal door een tackle van achteren. de Graça speelt de bal door. Bojan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojan schiet op doel. Wysocki bokst de bal weg.

83e minuut.
Toader met de inworp. Daar is Zabielinas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zabielinas geeft een hoge lob. Bojan rent richting de bal. Bojan draait met de bal, schiet en ... Wysocki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Wysocki speelt de bal door. Toader kopt de bal weg. de Graça heeft problemen om de bal te vangen. Bojan is nu in balbezit. Bojan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Zabielinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabielinas passt de bal zonder na te denken. Andrian speelt de bal door. Bojan is nu in balbezit. Bojan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Wysocki met een harde bal richting middenveld. Zabielinas kopt de bal weg. Bojan rent richting de bal. de Graça is nu in balbezit. de Graça draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Wysocki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP MARTINI 20%, Dziouchy 80%.
KP MARTINI - Dziouchy 7:1