Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-30 20:34
  • Competitiewedstrijd: Liga V.096 [del]
  • Stadion: MLM Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 15308
REAKTYWOWANI MKS Zaborze
barcelonka Tactiek 442
53% Balbezit 47%
24% Spel op eigen helft 76%
37 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.4 gemiddelde waardering 35.5
zeer goed Schieten matig
zeer goed Passen redelijk
redelijk Verdedigen matig


1e minuut.
Klungelig pakt Dobrodinec de bal. Mišljenac tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dobrodinec is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Barsukov zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Dobrodinec is nu in balbezit. Dobrodinec geeft een hoge lob. Didžek is nu in balbezit. Didžek haalt uit met een fantastische trap. Damianos bokst de bal weg. Leśnodorski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
REAKTYWOWANI - MKS Zaborze 1:0

3e minuut.
Taibo passt de bal in één keer door. Majala bereikt de bal nog maar net als eerste. Majala passt de bal met de wreef. Dobrodinec is nu in balbezit. Dobrodinec schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Majala speelt de bal door. Dobrodinec bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśnodorski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dobrodinec roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Dobrodinec kan niet meer verder spelen. Kimpimäki komt het veld opgelopen. Taibo met een snel genomen vrije trap. Wicaksono maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Cherganski is nu in balbezit. Cherganski geeft de bal voor. Wicaksono bereikt de bal nog maar net als eerste. Wicaksono draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
REAKTYWOWANI - MKS Zaborze 2:0

12e minuut.
Léster Blanco zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Taibo heeft problemen om de bal te vangen. Taibo geeft de bal voor. Wicaksono bereikt de bal nog maar net als eerste. Wicaksono draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wicaksono rent richting de bal. Wicaksono haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
REAKTYWOWANI - MKS Zaborze 3:0

13e minuut.
Daar is Aktimuroğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kimpimäki is nu in balbezit. Majala rent richting de bal. Majala geeft een hoge lob. Wicaksono maakt een snoekduik en kopt de bal. Damianos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Barsukov geeft een hoge lob. Kimpimäki kopt de bal weg. Majala bereikt de bal nog maar net als eerste. Wicaksono bereikt de bal nog maar net als eerste. Wicaksono draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Leśnodorski kopt de bal weg. Majala bereikt de bal nog maar net als eerste. Majala haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Majala is nu in balbezit. Majala passt de bal zonder na te denken. Wicaksono rent richting de bal. Wicaksono haalt uit met een fantastische trap. Damianos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
REAKTYWOWANI - MKS Zaborze 4:0

17e minuut.
Kimpimäki rent richting de bal. Majala bereikt de bal nog maar net als eerste. Majala passt de bal in één keer door. Wicaksono is nu in balbezit. Wicaksono haalt uit met een fantastische trap. Damianos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Léster Blanco onderschept slim de pass. Léster Blanco met een sublieme pass. Majala probeert naar een medespeler te passen. Kimpimäki heeft problemen om de bal te vangen. Kimpimäki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Wicaksono heeft problemen om de bal te vangen. Cherganski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wicaksono verovert de bal door een tackle van achteren. Wicaksono schiet op doel. De bal raakt de paal.

23e minuut.
Leśnodorski onderschept slim de pass. Leśnodorski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pinta Grossa de bal. Majala is nu in balbezit. Majala draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Taibo met de inworp. Majala rent richting de bal. Majala passt de bal in één keer door. Daar is Wicaksono, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wicaksono draait met de bal, schiet en ... Damianos bokst de bal weg.

29e minuut.
Pinta Grossa passt de bal met de wreef. Zagłoba heeft problemen om de bal te vangen. Didžek is nu in balbezit. Didžek passt de bal zonder na te denken. Wicaksono rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Doeltrap. Leśnodorski trapt de bal weg van het doel. Didžek kopt de bal weg. Kimpimäki is nu in balbezit. Kimpimäki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Klungelig pakt Kimpimäki de bal. Kimpimäki probeert naar een medespeler te passen. Wicaksono is nu in balbezit. Wicaksono haalt uit met een fantastische trap. Leśnodorski probeert de bal aan de voet te houden. Damianos bokst de bal weg. Leśnodorski kan de bal niet met de borst controleren. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kimpimäki is nu in balbezit. Kimpimäki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
REAKTYWOWANI - MKS Zaborze 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REAKTYWOWANI 21%, MKS Zaborze 79%.
REAKTYWOWANI - MKS Zaborze 5:0

49e minuut.
Berliński geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Didžek met de inworp. Majala met een sublieme pass. Damianos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Leśnodorski met een harde bal richting middenveld. Didžek kopt de bal weg. Wicaksono rent richting de bal. Wicaksono haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Barsukov passt de bal zonder na te denken. Majala is nu in balbezit. Majala passt de bal in één keer door. Kimpimäki rent richting de bal. Kimpimäki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
REAKTYWOWANI - MKS Zaborze 6:0

61e minuut.
Didžek met een sublieme pass. Klungelig pakt Wicaksono de bal. Cherganski begaat een overtreding. Wicaksono is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Majala komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Depaepe is nu in balbezit. Depaepe met een sublieme pass. Lenart rent richting de bal. Zagłoba onderschept slim de pass. Zagłoba schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Kimpimäki is nu in balbezit. Kimpimäki probeert naar een medespeler te passen. Wicaksono rent richting de bal. Wicaksono schiet op doel. Damianos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
REAKTYWOWANI - MKS Zaborze 7:0

80e minuut.
Didžek passt de bal met de wreef. Kimpimäki rent richting de bal. Majala is nu in balbezit. Majala draait met de bal, schiet en ... Damianos werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Pieczynga de bal. Majala rent richting de bal. Majala draait met de bal, schiet en ... Damianos bokst de bal weg.

87e minuut.
Barsukov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bilac komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Kimpimäki draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Cherganski de bal. Kimpimäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kimpimäki schiet op doel. Damianos maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Wicaksono bereikt de bal nog maar net als eerste. Wicaksono haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REAKTYWOWANI 28%, MKS Zaborze 72%.
REAKTYWOWANI - MKS Zaborze 7:0