Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Starter Legion Zagłębie-Sosnowiec
5*3*2 Tactiek LANESRAV
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
17 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
50.6 gemiddelde waardering 52.8
good Schieten very good
very good Passen solid
solid Verdedigen very good


2e minuut.
Aloi bereikt de bal nog maar net als eerste. Aloi passt de bal met de wreef. Çeşmeönü bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrkobrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrkobrada schiet op doel. De bal raakt de paal.

5e minuut.
Narov kopt de bal weg. Chery is nu in balbezit. Balduino begaat een overtreding. Balduino krijgt een gele kaart.

20e minuut.
MacConnell rent richting de bal. MacConnell met een sublieme pass. Mrkobrada is nu in balbezit. Mrkobrada haalt uit met een fantastische trap. Ktenas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Starter Legion - Zagłębie-Sosnowiec 0:1

23e minuut.
Chery onderschept slim de pass. Ruzo rent richting de bal. Harcel met een sublieme pass. Cícha is nu in balbezit. Cícha schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Antvl probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mrkobrada rent richting de bal. Mrkobrada passt de bal met de wreef. Aloi rent richting de bal. Aloi geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Narov rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Aloi. Narov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Harcel zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cícha is nu in balbezit. Cícha haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Zalzman trapt de bal weg van het doel. Rajos kopt de bal weg. MacConnell rent richting de bal. MacConnell geeft een hoge lob. Ktenas probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Çeşmeönü kopt de bal weg. Mrkobrada heeft problemen om de bal te vangen. Lekov rent richting de bal. Mrkobrada onderschept slim de pass. Mrkobrada draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Antvl verovert de bal door een tackle van achteren. Antvl geeft een hoge lob. Rajos kopt de bal weg. Daar is Aloi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aloi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lekov verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Starter Legion 59%, Zagłębie-Sosnowiec 41%.
Starter Legion - Zagłębie-Sosnowiec 0:1

49e minuut.
Lehmann probeert naar een medespeler te passen. Bizzoca bereikt de bal nog maar net als eerste. Bizzoca passt de bal zonder na te denken. Daar is Çeşmeönü, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çeşmeönü draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Narov met de inworp. Harcel probeert naar een medespeler te passen. Balduino is nu in balbezit. Balduino schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Ruzo de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Starter Legion - Zagłębie-Sosnowiec 1:1

61e minuut.
Harcel onderschept slim de pass. Harcel passt de bal zonder na te denken. Cícha rent richting de bal. Cícha schiet op doel. Zalzman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Starter Legion - Zagłębie-Sosnowiec 2:1

62e minuut.
Aloi bereikt de bal nog maar net als eerste. Aloi passt de bal zonder na te denken. Daar is Mrkobrada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mrkobrada haalt uit met een fantastische trap. Ktenas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Starter Legion - Zagłębie-Sosnowiec 2:2

64e minuut.
Lekov rent richting de bal. Çeşmeönü verovert de bal door een tackle van achteren. Byrt is nu in balbezit. Çeşmeönü onderschept slim de pass. Çeşmeönü draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Cícha probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Metlaš is nu in balbezit. Metlaš geeft een hoge lob. Klungelig pakt Mrkobrada de bal. Mrkobrada draait met de bal, schiet en ... Ktenas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

67e minuut.
Narov geeft een hoge lob. Metlaš met een sublieme pass. Klungelig pakt Ruzo de bal. Balduino rent richting de bal. Balduino schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Rajos passt de bal zonder na te denken. Bizzoca bereikt de bal nog maar net als eerste. Bizzoca probeert naar een medespeler te passen. Aloi rent richting de bal. Aloi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Harcel is nu in balbezit. Harcel passt de bal zonder na te denken. Narov geeft de bal voor. Klungelig pakt Cícha de bal. Cícha schiet op doel. Zalzman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Ktenas met een harde bal richting middenveld. Rajos met een sublieme pass. Aloi probeert naar een medespeler te passen. Mrkobrada rent richting de bal. Mrkobrada schiet op doel. Ktenas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Çeşmeönü bereikt de bal nog maar net als eerste. Çeşmeönü schiet op doel. Ktenas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Starter Legion - Zagłębie-Sosnowiec 2:3

78e minuut.
Rahibov geeft een hoge lob. Cícha heeft problemen om de bal te vangen. Metlaš bereikt de bal nog maar net als eerste. Cícha verovert de bal door een tackle van achteren. Cícha draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rahibov geeft de bal voor. Klungelig pakt Ruzo de bal. Zalzman bokst de bal weg.

79e minuut.
Aloi is nu in balbezit. Aloi speelt de bal door. Çeşmeönü bereikt de bal nog maar net als eerste. Çeşmeönü haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Lekov de bal onder controle te krijgen. Ktenas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Rajos rent richting de bal. Rajos geeft de bal voor. Klungelig pakt Antvl de bal. Mrkobrada rent richting de bal. Mrkobrada haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Rahibov met een snelle inworp. Cícha bereikt de bal nog maar net als eerste. Lehmann legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cícha raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Balduino neemt zijn aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Bizzoca geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Byrt de bal. Çeşmeönü rent richting de bal. Çeşmeönü draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Starter Legion - Zagłębie-Sosnowiec 2:4

84e minuut.
Rahibov met een sublieme pass. Cícha rent richting de bal. Rajos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rajos krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Bizzoca bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahibov verovert de bal door een tackle van achteren. Rahibov geeft de bal voor. Klungelig pakt Narov de bal. Harcel geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

89e minuut.
Çeşmeönü is nu in balbezit. Lekov speelt de bal door. Rahibov met een sublieme pass. Cícha rent richting de bal. Cícha schiet op doel. Zalzman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Starter Legion 43%, Zagłębie-Sosnowiec 57%.
Starter Legion - Zagłębie-Sosnowiec 2:4