Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zagłębie-Sosnowiec Starter Legion
LANESRAV Tactiek 5*3*2
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
14 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
53.8 gemiddelde waardering 51.5
very good Schieten excellent
solid Passen solid
excellent Verdedigen solid


6e minuut.
Bizzoca probeert naar een medespeler te passen. Çeşmeönü is nu in balbezit. Ponce is nu in balbezit. Çeşmeönü onderschept slim de pass. Çeşmeönü geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Cícha speelt de bal door. Chery met een sublieme pass. Aloi speelt de bal door. Çeşmeönü rent richting de bal. Çeşmeönü schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Metlaš rent richting de bal. Metlaš geeft een lange en hoge pass. Bizzoca speelt de bal door. Klungelig pakt Mrkobrada de bal. Mrkobrada draait met de bal, schiet en ... Ktenas bokst de bal weg.

19e minuut.
Bizzoca met een sublieme pass. Çeşmeönü rent richting de bal. Çeşmeönü passt de bal zonder na te denken. Mrkobrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrkobrada draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Lekov passt de bal zonder na te denken. Daar is Narov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Narov passt de bal zonder na te denken. Cícha is nu in balbezit. Cícha schiet op doel. Zalzman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rahibov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahibov geeft de bal voor. Piña springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Lekov is nu in balbezit. MacConnell onderschept slim de pass. MacConnell probeert naar een medespeler te passen. Mrkobrada rent richting de bal. Mrkobrada haalt uit met een fantastische trap. Ktenas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Antvl geeft de bal voor. Chery rent richting de bal. Piña schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Chery is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chery zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Çeşmeönü krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagłębie-Sosnowiec - Starter Legion 1:0

39e minuut.
Mrkobrada speelt de bal door. Çeşmeönü rent richting de bal. Çeşmeönü passt de bal in één keer door. Mrkobrada is nu in balbezit. Mrkobrada haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Rajos is nu in balbezit. Rajos probeert naar een medespeler te passen. Bizzoca met een sublieme pass. MacConnell is nu in balbezit. MacConnell haalt uit met een fantastische trap. Ktenas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zagłębie-Sosnowiec 44%, Starter Legion 56%.
Zagłębie-Sosnowiec - Starter Legion 1:0

48e minuut.
Narov passt de bal zonder na te denken. Cícha bereikt de bal nog maar net als eerste. Cícha passt de bal in één keer door. Piña bereikt de bal nog maar net als eerste. Piña schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
MacConnell passt de bal zonder na te denken. Mrkobrada is nu in balbezit. Antvl legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Antvl krijgt een gele kaart. Mrkobrada is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Çeşmeönü legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Ktenas bokst de bal weg. Paal!

52e minuut.
Manin is nu in balbezit. Aloi onderschept slim de pass. Aloi met een sublieme pass. Mrkobrada is nu in balbezit. Mrkobrada draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Zagłębie-Sosnowiec - Starter Legion 2:0

57e minuut.
Lekov met een sublieme pass. Rajos speelt de bal door. Byrt heeft problemen om de bal te vangen. Çeşmeönü is nu in balbezit. Çeşmeönü haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Rajos is nu in balbezit. MacConnell probeert naar een medespeler te passen. Mrkobrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrkobrada passt de bal zonder na te denken. Çeşmeönü is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagłębie-Sosnowiec - Starter Legion 3:0

68e minuut.
MacConnell is nu in balbezit. MacConnell passt de bal in één keer door. Çeşmeönü bereikt de bal nog maar net als eerste. Çeşmeönü draait met de bal, schiet en ... Ktenas probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Chery onderschept slim de pass. Inworp. Narov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Harcel geeft een hoge lob. Cícha krijgt zijn hoofd ertegen. Zalzman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Çeşmeönü passt de bal in één keer door. MacConnell bereikt de bal nog maar net als eerste. MacConnell passt de bal zonder na te denken. Mrkobrada heeft problemen om de bal te vangen. Mrkobrada schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ktenas met een sublieme pass. Ruzo rent richting de bal. Piña verovert de bal door een tackle van achteren. Piña draait met de bal, schiet en ... Zalzman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Inworp. Ponce met een snelle inworp. Rahibov met een sublieme pass. Harcel rent richting de bal. Harcel geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zagłębie-Sosnowiec 37%, Starter Legion 63%.
Zagłębie-Sosnowiec - Starter Legion 3:0