Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KP MARTINI MKS Zaborze
k3 Tactiek 442
54% Balbezit 46%
28% Spel op eigen helft 72%
28 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
54.7 gemiddelde waardering 38.7
very good Schieten average
very good Passen adequate
solid Verdedigen solid


5e minuut.
Gioia kan de bal niet met de borst controleren. El-Suleiman bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Suleiman probeert naar een medespeler te passen. de Graça is nu in balbezit. de Graça draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Andrian probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Přemysl de bal. Přemysl probeert naar een medespeler te passen. El-Suleiman rent richting de bal. El-Suleiman draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Johlermaier kopt de bal weg. Daar is El-Suleiman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leśnodorski rent richting de bal. El-Suleiman verovert de bal door een tackle van achteren. El-Suleiman draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Andrian controleert de bal met de borst. Andrian probeert naar een medespeler te passen. Toader is nu in balbezit. Toader geeft een hoge lob. El-Suleiman krijgt zijn hoofd ertegen. Damianos bokst de bal weg.

23e minuut.
Cherganski onderschept slim de pass. Leśnodorski rent richting de bal. Leśnodorski geeft de bal voor. Itaipú geeft een hoge lob. El-Suleiman krijgt zijn hoofd ertegen. Damianos bokst de bal weg. Leśnodorski kopt de bal weg. Johlermaier speelt de bal door. Daar is de Graça, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Graça draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Depaepe passt de bal met de wreef. Rūpis rent richting de bal. Andrian met een sublieme pass. El-Suleiman is nu in balbezit. El-Suleiman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KP MARTINI - MKS Zaborze 1:0

31e minuut.
Rico passt de bal zonder na te denken. de Graça is nu in balbezit. de Graça passt de bal met de wreef. El-Suleiman is nu in balbezit. El-Suleiman draait met de bal, schiet en ... Damianos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Ducros probeert naar een medespeler te passen. Andrian bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrian probeert naar een medespeler te passen. El-Suleiman rent richting de bal. El-Suleiman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KP MARTINI - MKS Zaborze 2:0

44e minuut.
Pinta Grossa speelt de bal door. Přemysl rent richting de bal. Přemysl passt de bal zonder na te denken. El-Suleiman bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Suleiman draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP MARTINI 25%, MKS Zaborze 75%.
KP MARTINI - MKS Zaborze 2:0

46e minuut.
Bojan komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Tull rent richting de bal. Andrian verovert de bal door een tackle van achteren. Andrian geeft een lange en hoge pass. Bojan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojan haalt uit met een fantastische trap. Damianos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Toader met een sublieme pass. de Graça is nu in balbezit. Johlermaier geeft een lange en hoge pass. Bojan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojan schiet op doel. Paal! Daar is Cherganski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bojan is nu in balbezit. Bojan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Johlermaier rent richting de bal. Pinta Grossa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Johlermaier is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Johlermaier met een snel genomen vrije trap. de Graça bereikt de bal nog maar net als eerste. de Graça haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KP MARTINI - MKS Zaborze 3:0

55e minuut.
Andrian geeft een hoge lob. Toader kopt de bal weg. Daar is Gioia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Graça is nu in balbezit. de Graça schiet op doel. Damianos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Bojan kopt de bal weg. Toader kan de bal niet met de borst controleren. Toader met een sublieme pass. de Graça is nu in balbezit. de Graça haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Toader is nu in balbezit. Toader met een sublieme pass. Přemysl rent richting de bal. Přemysl geeft een lange en hoge pass. Bojan springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Buitenspel voor Jędrzejewski. Goede buitenspelval van de verdediging. Toader maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Bojan rent richting de bal. Bojan schiet op doel. Damianos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KP MARTINI - MKS Zaborze 4:0

66e minuut.
Bojan passt de bal met de wreef. Andrian met een sublieme pass. de Graça is nu in balbezit. de Graça haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Inworp. Toader zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Johlermaier probeert naar een medespeler te passen. Bojan is nu in balbezit. Bojan haalt uit met een fantastische trap. Damianos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Toader geeft de bal voor. Leśnodorski kopt de bal weg. Andrian probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bojan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bojan schiet op doel. Damianos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. de Graça rent richting de bal. de Graça haalt uit met een fantastische trap. Damianos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KP MARTINI - MKS Zaborze 5:0

82e minuut.
Aktimuroğlu rent richting de bal. Rūpis verovert de bal door een tackle van achteren. Rūpis geeft een lange en hoge pass. Bojan is nu in balbezit. Bojan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP MARTINI 31%, MKS Zaborze 69%.
KP MARTINI - MKS Zaborze 5:0