Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MKS Zaborze KP MARTINI
442 Tactiek k3
45% Balbezit 55%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 29
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.5 gemiddelde waardering 56
matig Schieten uitstekend
redelijk Passen zeer goed
solide Verdedigen solide


2e minuut.
Tull onderschept slim de pass. Johlermaier rent richting de bal. Johlermaier passt de bal in één keer door. El-Suleiman is nu in balbezit. El-Suleiman schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Ducros geeft de bal voor. de Graça kopt de bal weg. El-Suleiman is nu in balbezit. El-Suleiman haalt uit met een fantastische trap. Damianos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Zaborze - KP MARTINI 0:1

10e minuut.
Rūpis met een sublieme pass. Ducros met een sublieme pass. Toader met een sublieme pass. El-Suleiman is nu in balbezit. El-Suleiman draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Toader passt de bal in één keer door. El-Suleiman is nu in balbezit. Leśnodorski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! El-Suleiman is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. de Graça neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Zaborze - KP MARTINI 0:2

13e minuut.
Toader passt de bal in één keer door. Zabielinas probeert naar een medespeler te passen. El-Suleiman rent richting de bal. Andrian geeft de bal voor. de Graça springt en kopt de bal. Damianos bokst de bal weg.

17e minuut.
Depaepe speelt de bal door. Gioia bereikt de bal nog maar net als eerste. de Graça verovert de bal door een tackle van achteren. de Graça draait met de bal, schiet en ... Damianos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Zaborze - KP MARTINI 0:3

21e minuut.
Toader speelt de bal door. Klungelig pakt El-Suleiman de bal. El-Suleiman geeft een lange en hoge pass. de Graça bereikt de bal nog maar net als eerste. de Graça haalt uit met een fantastische trap. Damianos bokst de bal weg.

29e minuut.
Zabielinas speelt de bal door. Andrian bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrian passt de bal met de wreef. El-Suleiman heeft problemen om de bal te vangen. El-Suleiman draait met de bal, schiet en ... Damianos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Toader zal de hoekschop nemen. El-Suleiman krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
de Graça onderschept slim de pass. de Graça met een sublieme pass. El-Suleiman is nu in balbezit. de Graça rent richting de bal. de Graça haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Zaborze 77%, KP MARTINI 23%.
MKS Zaborze - KP MARTINI 0:3

48e minuut.
de Graça bereikt de bal nog maar net als eerste. Gioia legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! de Graça raakt geblesseerd tijdens het duel. Gioia met een sublieme pass. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. de Graça neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. de Graça rent richting de bal. de Graça haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Zaborze - KP MARTINI 0:4

50e minuut.
El-Suleiman geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Leśnodorski de bal onder controle te krijgen. Gioia is nu in balbezit. de Graça onderschept slim de pass. de Graça draait met de bal, schiet en ... Damianos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Inworp. Tull zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Andrian speelt de bal door. Johlermaier bereikt de bal nog maar net als eerste. Johlermaier haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Gioia probeert de bal aan de voet te houden. Zabielinas rent richting de bal. Gioia maakt een afschuwelijke overtreding. Gioia krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Andrian bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrian passt de bal zonder na te denken. El-Suleiman is nu in balbezit. El-Suleiman haalt uit met een fantastische trap. Damianos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Zaborze - KP MARTINI 0:5

69e minuut.
Leśnodorski geeft een hoge lob. Inworp. Johlermaier zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Andrian is nu in balbezit. Andrian geeft een hoge lob. Damianos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Zaborze - KP MARTINI 0:6

73e minuut.
Toader met een sublieme pass. Zabielinas is nu in balbezit. Cherganski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Zabielinas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Zabielinas neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. de Graça rent richting de bal. Damianos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. de Graça is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Itaipú probeert naar een medespeler te passen. Toader rent richting de bal. Toader geeft de bal voor. El-Suleiman is nu in balbezit. El-Suleiman draait met de bal, schiet en ... Damianos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Gioia bereikt de bal nog maar net als eerste. Gioia geeft de bal voor. Inworp. Toader zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zabielinas geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Mišljenac kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Itaipú de bal onder controle te krijgen. Depaepe speelt de bal door. Gioia rent richting de bal. Gioia geeft een hoge lob. Guerrero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zagłoba bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagłoba schiet op doel. Guerrero bokst de bal weg.

87e minuut.
Zabielinas haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt de Graça de bal. El-Suleiman bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Suleiman schiet op doel. Damianos maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Zaborze - KP MARTINI 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Zaborze 69%, KP MARTINI 31%.
MKS Zaborze - KP MARTINI 0:7