Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Oława WRBL Cavaliers
a2p4o4 Tactiek cuba
52% Balbezit 48%
38% Spel op eigen helft 62%
7 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 6
59 gemiddelde waardering 55.9
solide Schieten uitstekend
uitstekend Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen uitmuntend


3e minuut.
Molus bereikt de bal nog maar net als eerste. Udrescu met een sublieme pass. Ekmekçioğlu is nu in balbezit. Nešković verovert de bal door een tackle van achteren. Nešković schiet op doel. Rihui verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hałgas rent richting de bal. Hałgas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oława - WRBL Cavaliers 1:0

9e minuut.
Bone onderschept slim de pass. Clemente bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Dębicki zijn tegenspeler op de grond. Dębicki krijgt een gele kaart. Clemente is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bone zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Kyuranov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kyuranov draait met de bal, schiet en ... Zadylak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Oława - WRBL Cavaliers 1:1

24e minuut.
Udrescu met een sublieme pass. Daar is Hałgas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Preisinger. Hałgas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hałgas komt bij de bal en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oława - WRBL Cavaliers 2:1

44e minuut.
Minghui neemt vlug de vrije trap. Nešković is nu in balbezit. Nešković geeft de bal voor. Hałgas springt en kopt de bal. Rihui probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oława - WRBL Cavaliers 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Oława 42%, WRBL Cavaliers 58%.
FC Oława - WRBL Cavaliers 3:1

50e minuut.
Shterev verovert de bal door een tackle van achteren. Shterev geeft een hoge lob. İsgəndərli geeft een hoge lob. Bone is nu in balbezit. Bone schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kyuranov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyuranov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oława - WRBL Cavaliers 3:2

54e minuut.
Ekmekçioğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Ekmekçioğlu geeft een hoge lob. Dębicki kan de bal niet met de borst controleren. Bone is nu in balbezit. Bone haalt uit met een fantastische trap. Zadylak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Phương Long komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Preisinger passt de bal zonder na te denken. Phương Long is nu in balbezit. Shterev maakt een afschuwelijke overtreding. Shterev krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Phương Long zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Clemente is nu in balbezit. Shterev verovert de bal door een tackle van achteren. Shterev geeft een lange en hoge pass. Hałgas rent richting de bal. Rihui verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hałgas rent richting de bal. Hałgas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oława - WRBL Cavaliers 4:2

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. MacManus zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Molus geeft de bal voor. Nešković is nu in balbezit. Nešković draait met de bal, schiet en ... Rihui probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hałgas is nu in balbezit. Hałgas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oława - WRBL Cavaliers 5:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Oława 34%, WRBL Cavaliers 66%.
FC Oława - WRBL Cavaliers 5:2