Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kasinka Mała SSiR Pogoń Ryn
taktyka yyy Tactiek SSIR
40% Balbezit 60%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
44.7 gemiddelde waardering 55.5
goed Schieten uitstekend
solide Passen zeer goed
matig Verdedigen zeer goed


9e minuut.
Tinoco onderschept slim de pass. Vezzaro is nu in balbezit. Sedlar bereikt de bal nog maar net als eerste. Sedlar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Sonsuz onderschept slim de pass. Sonsuz met een sublieme pass. Rudak is nu in balbezit. Rudak geeft de bal voor. Sedlar springt en kopt de bal. Jackowski bokst de bal weg. Vezzaro is nu in balbezit. Vezzaro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kasinka Mała - SSiR Pogoń Ryn 0:1

15e minuut.
Lincz met een sublieme pass. Małkiewicz geeft een hoge lob. Variaş is nu in balbezit. Variaş geeft een lange en hoge pass. Vezzaro rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kasinka Mała - SSiR Pogoń Ryn 0:2

17e minuut.
Krydus probeert naar een medespeler te passen. Vezzaro rent richting de bal. Rudak rent richting de bal. Rudak geeft een hoge lob. Sedlar krijgt zijn hoofd ertegen. Jackowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vezzaro is nu in balbezit. Vezzaro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kasinka Mała - SSiR Pogoń Ryn 0:3

27e minuut.
Zaharia maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Vezzaro rent richting de bal. Daar is Vezzaro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vezzaro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kasinka Mała - SSiR Pogoń Ryn 0:4

30e minuut.
Daar is Brandauer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brandauer geeft de bal voor. Rudak kopt de bal weg. Vezzaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Vezzaro haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kasinka Mała - SSiR Pogoń Ryn 0:5

34e minuut.
Waluś speelt de bal door. Batishchev is nu in balbezit. Batishchev geeft de bal voor. Sedlar rent richting de bal. Sedlar draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Brandauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Waluś rent richting de bal. Brandauer onderschept slim de pass. Brandauer geeft een hoge lob. Vezzaro maakt een snoekduik en kopt de bal. Jackowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Batishchev passt de bal met de wreef. Brandauer is nu in balbezit. Brandauer passt de bal zonder na te denken. Sedlar is nu in balbezit. Sedlar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Cerański geeft een lange en hoge pass. Grubizna speelt de bal door. Tinoco kopt de bal weg. Cerański geeft een hoge lob. Wydrzyna maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kasinka Mała 59%, SSiR Pogoń Ryn 41%.
FC Kasinka Mała - SSiR Pogoń Ryn 0:5

47e minuut.
Ziętarski passt de bal in één keer door. Variaş is nu in balbezit. Krydus onderschept slim de pass. Krydus draait met de bal, schiet en ... Grubizna probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Sedlar bereikt de bal nog maar net als eerste. Sedlar speelt de bal door. Brandauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandauer geeft de bal voor. Sedlar springt en kopt de bal. Jackowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Hwan probeert de bal aan de voet te houden. Tinoco bereikt de bal nog maar net als eerste. Tinoco geeft de bal voor. Wydrzyna is nu in balbezit. Wydrzyna haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Rudak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudak passt de bal met de wreef. Vezzaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Vezzaro haalt uit met een fantastische trap. Jackowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kasinka Mała - SSiR Pogoń Ryn 0:6

68e minuut.
Ziętarski speelt de bal door. Stodolny heeft problemen om de bal te vangen. Vezzaro is nu in balbezit. Vezzaro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kasinka Mała - SSiR Pogoń Ryn 0:7

71e minuut.
Waluś kopt de bal weg. Sonsuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonsuz speelt de bal door. Rudak is nu in balbezit. Rudak geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Rudak speelt de bal door. Ziętarski probeert de bal aan de voet te houden. Vezzaro is nu in balbezit. Vezzaro schiet op doel. Jackowski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Rudak rent richting de bal. Rudak probeert naar een medespeler te passen. Cerański rent richting de bal. Cerański passt de bal met de wreef. Ziętarski geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Zaharia probeert de bal aan de voet te houden. Hwan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hwan passt de bal zonder na te denken. Rudak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kasinka Mała 54%, SSiR Pogoń Ryn 46%.
FC Kasinka Mała - SSiR Pogoń Ryn 0:7