Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SSiR Pogoń Ryn FC Kasinka Mała
SSIR Tactiek taktyka yyy
59% Balbezit 41%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 4
55.2 gemiddelde waardering 43.5
very good Schieten good
very good Passen solid
excellent Verdedigen average


18e minuut.
Waluś rent richting de bal. Sonsuz verovert de bal door een tackle van achteren. Sonsuz geeft een hoge lob. Vezzaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Vezzaro draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Batishchev speelt de bal door. Cerański probeert de bal met de borst te controleren. Cerański speelt de bal door. Krydus rent richting de bal. Krydus draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Lincz passt de bal zonder na te denken. Cerański rent richting de bal. Cerański speelt de bal door. Ziętarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziętarski draait met de bal, schiet en ... Grubizna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Wydrzyna is nu in balbezit. Wydrzyna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SSiR Pogoń Ryn - FC Kasinka Mała 0:1

38e minuut.
Batishchev kopt de bal weg. Hwan speelt de bal door. Brandauer is nu in balbezit. Brandauer geeft een lange en hoge pass. Vezzaro maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Afilipoaiei rent richting de bal. Afilipoaiei geeft een lange en hoge pass. Sedlar probeert de bal met de borst te controleren. Vezzaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Vezzaro haalt uit met een fantastische trap. Jackowski bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SSiR Pogoń Ryn 51%, FC Kasinka Mała 49%.
SSiR Pogoń Ryn - FC Kasinka Mała 0:1

54e minuut.
Batishchev neemt vlug de vrije trap. Inworp. Jarzębowski met een snelle inworp. Cerański geeft de bal voor. Wydrzyna maakt een snoekduik en kopt de bal. Grubizna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Rudak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudak geeft een hoge lob. Daar is Lincz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sedlar bereikt de bal nog maar net als eerste. Sedlar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Cerański passt de bal zonder na te denken. Ziętarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziętarski passt de bal met de wreef. Wydrzyna rent richting de bal. Wydrzyna draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Jackowski trapt de bal weg. Batishchev kopt de bal weg. Hwan probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Brandauer de bal. Brandauer geeft een lange en hoge pass. Jackowski bokst de bal weg. Klungelig pakt Sedlar de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SSiR Pogoń Ryn - FC Kasinka Mała 1:1

87e minuut.
Na een snelle pass probeert Jarzębowski de bal onder controle te krijgen. Vezzaro rent richting de bal. Vezzaro passt de bal zonder na te denken. Sedlar bereikt de bal nog maar net als eerste. Sedlar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SSiR Pogoń Ryn - FC Kasinka Mała 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SSiR Pogoń Ryn 47%, FC Kasinka Mała 53%.
SSiR Pogoń Ryn - FC Kasinka Mała 2:1